پیام آذری

آخرين مطالب

تحقیقات جدید دانشگاه آکسفورد در مورد سرطان ریه علمي

تحقیقات جدید دانشگاه آکسفورد در مورد سرطان ریه
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مرکز تحقیقات سرطان انگلستان و بنیاد سرطان ‏CRIS به محققان دانشگاه آکسفورد، موسسه فرانسیس کریک و دانشگاه کالج لندن 1.7 میلیون پوند برای ساخت واکسن سرطان ریه اعطا کرده است. به گزارش ایسنا، واکسن LungVax که توسط دانشمندان دانشگاه آکسفورد، موسسه فرانسیس کریک و دانشگاه کالج لندن ساخته شده است، از فناوری مشابه واکسن آسترازنکا برای درمان بیماری کرونا استفاده می‌کند. این تیم برای حمایت از تحقیقات آزمایشگاهی و تولید اولیه 3000 دوز از واکسن در مرکز تولید زیستی بالینی آکسفورد، بودجه‌ای در 2 سال آینده دریافت خواهد کرد. سلول‌های سرطانی ریه به دلیل داشتن پروتئین‌های «پرچم قرمز» به نام نئوآنتی‌ژن‌ها با سلول‌های طبیعی متفاوت به نظر می‌رسند. نئوآنتی ژن‌ها به دلیل جهش های سرطان‌زا در DNA سلول، در سطح سلول ظاهر می‌شوند. واکسن LungVax در واقع دارای رشته‌ای از DNA است که سیستم ایمنی را آموزش می‌دهد تا این نئوآنتی‌ژن‌ها را روی سلول‌های غیرطبیعی ریه تشخیص دهد. این واکسن در ادامه سیستم ایمنی را فعال می‌کند تا این سلول‌ها را بکشد و سرطان ریه را متوقف کند. اگر این مراحل با موفقیت سپری شود، واکسن مستقیما وارد آزمایش بالینی می‌شود. اگر کارآزمایی اولیه نتایج امیدوارکننده‌ای را ارائه دهد، این واکسن می‌تواند برای افرادی استفاده شود که در معرض خطر بالای سرطان ریه هستند. این می تواند شامل افراد 55 تا 74 ساله باشد که در حال حاضر سیگار می‌کشند یا قبلا سیگاری بوده‌اند و در حال حاضر واجد شرایط بررسی های هدفمند سلامت ریه هستند. پروفسور تیم الیوت، سرپرست تحقیقات پروژه LungVax، می‌گوید: «تشخیص سرطان برای سیستم ایمنی سخت است. شناسایی و حمله سیستم ایمنی به سرطان یکی از بزرگترین چالش‌ها در تحقیقات کنونی سرطان به حساب می‌آید. این تحقیق می‌تواند واکسنی را بر اساس فناوری واکسن آکسفورد، که خود را در همه‌گیری کووید-19 ثابت کرده، ارائه دهد. اگر بتوانیم موفقیتی را که در آزمایش‌ها در طول همه‌گیری دیده شد تکرار کنیم، می‌توانیم سالانه زندگی ده‌ها هزار نفر را نجات دهیم. پروفسور سارا بلاگدن، استاد دانشگاه آکسفورد و موسس پروژه LungVax نیز در این باره می‌گوید: ما در حال ساخت واکسنی برای جلوگیری از تشکیل سرطان ریه در افراد در معرض خطر هستیم. این یک گام مهم و رو به جلو در جلوگیری از این بیماری ویرانگر است. پروفسور مریم جمال هنجانی از دانشگاه کالج لندن و موسسه فرانسیس کریک، که هدایت کارآزمایی بالینی LungVax را بر عهده دارد، می‌گوید: نزدیک به 90 درصد از مبتلایان به سرطان ریه، بعد از گذشت 10 سال از شروع این بیماری، جان خود را از دست می‌دهند. این روند باید تغییر کند. بر اساس مدل‌های کامپیوتری و تحقیقات قبلی، انتظار داریم که واکسن می‌تواند حدود 90 درصد از سرطان‌های ریه را پوشش دهد و این بودجه به ما اجازه می‌دهد تا اولین قدم‌های حیاتی را برای آزمایش‌ در بیماران برداریم.

مرکز تحقیقات سرطان انگلستان و بنیاد سرطان ‏CRIS به محققان دانشگاه آکسفورد، موسسه فرانسیس کریک و دانشگاه کالج لندن 1.7 میلیون پوند برای ساخت واکسن سرطان ریه اعطا کرده است.
به گزارش ایسنا، واکسن LungVax که توسط دانشمندان دانشگاه آکسفورد، موسسه فرانسیس کریک و دانشگاه کالج لندن ساخته شده است، از فناوری مشابه واکسن آسترازنکا برای درمان بیماری کرونا استفاده می‌کند. این تیم برای حمایت از تحقیقات آزمایشگاهی و تولید اولیه 3000 دوز از واکسن در مرکز تولید زیستی بالینی آکسفورد، بودجه‌ای در 2 سال آینده دریافت خواهد کرد.
سلول‌های سرطانی ریه به دلیل داشتن پروتئین‌های «پرچم قرمز» به نام نئوآنتی‌ژن‌ها با سلول‌های طبیعی متفاوت به نظر می‌رسند. نئوآنتی ژن‌ها به دلیل جهش های سرطان‌زا در DNA سلول، در سطح سلول ظاهر می‌شوند. واکسن LungVax در واقع دارای رشته‌ای از DNA است که سیستم ایمنی را آموزش می‌دهد تا این نئوآنتی‌ژن‌ها را روی سلول‌های غیرطبیعی ریه تشخیص دهد. این واکسن در ادامه سیستم ایمنی را فعال می‌کند تا این سلول‌ها را بکشد و سرطان ریه را متوقف کند.
اگر این مراحل با موفقیت سپری شود، واکسن مستقیما وارد آزمایش بالینی می‌شود. اگر کارآزمایی اولیه نتایج امیدوارکننده‌ای را ارائه دهد، این واکسن می‌تواند برای افرادی استفاده شود که در معرض خطر بالای سرطان ریه هستند. این می تواند شامل افراد 55 تا 74 ساله باشد که در حال حاضر سیگار می‌کشند یا قبلا سیگاری بوده‌اند و در حال حاضر واجد شرایط بررسی های هدفمند سلامت ریه هستند.
پروفسور تیم الیوت، سرپرست تحقیقات پروژه LungVax، می‌گوید: «تشخیص سرطان برای سیستم ایمنی سخت است. شناسایی و حمله سیستم ایمنی به سرطان یکی از بزرگترین چالش‌ها در تحقیقات کنونی سرطان به حساب می‌آید. این تحقیق می‌تواند واکسنی را بر اساس فناوری واکسن آکسفورد، که خود را در همه‌گیری کووید-19 ثابت کرده، ارائه دهد. اگر بتوانیم موفقیتی را که در آزمایش‌ها در طول همه‌گیری دیده شد تکرار کنیم، می‌توانیم سالانه زندگی ده‌ها هزار نفر را نجات دهیم.
پروفسور سارا بلاگدن، استاد دانشگاه آکسفورد و موسس پروژه LungVax نیز در این باره می‌گوید: ما در حال ساخت واکسنی برای جلوگیری از تشکیل سرطان ریه در افراد در معرض خطر هستیم. این یک گام مهم و رو به جلو در جلوگیری از این بیماری ویرانگر است.
پروفسور مریم جمال هنجانی از دانشگاه کالج لندن و موسسه فرانسیس کریک، که هدایت کارآزمایی بالینی LungVax را بر عهده دارد، می‌گوید: نزدیک به 90 درصد از مبتلایان به سرطان ریه، بعد از گذشت 10 سال از شروع این بیماری، جان خود را از دست می‌دهند. این روند باید تغییر کند. بر اساس مدل‌های کامپیوتری و تحقیقات قبلی، انتظار داریم که واکسن می‌تواند حدود 90 درصد از سرطان‌های ریه را پوشش دهد و این بودجه به ما اجازه می‌دهد تا اولین قدم‌های حیاتی را برای آزمایش‌ در بیماران برداریم.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/676497/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم بزرگداشت استاندار شهید در گلشن زهرای مراغه

شهید «رحمتی» شب قبل حادثه از مادر شهید چه درخواستی داشت؟

ظرفیت ویژه اردبیل در حوزه ورزش‌های روستایی و عشایری

نام‌گذاری ایستگاه‌های راه‌آهن مشهد و تبریز به نام شهیدان رئیسی و آل‌هاشم

لیگ یک/ امیدها در تبریز زنده شد

آیت‌الله رئیسی خود را خادم مردم می‌دانست

شهید آیت‌الله رئیسی دشمنان خود را وادار به تسلیم می‌کرد/ شهید امیرعبداللهیان اصول، میدان و دیپلماسی را به هم گره زد

خط اصلی انتقال آب شرب پارس آباد اصلاح شد

ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد

تصویب طرح بازآفرینی و تفصیلی اراضی منطقه کشتارگاه ارومیه

تولید نانومواد معدنی درون سلول زنده

تحویل 15 هزار واحد مسکن تا پایان سال

مادر شهیدان «براتعلی و کتابعلی قاسمی» آسمانی شد

جان باختن کوهنورد مهابادی در ارتفاعات هاوشینان

جنون سرعت با طعم خسارت

ملاحظات زیست محیطی قربانی توسعه ناپایدار نمی‌شود

کشف 4 انبار انواع پوکه سیگار و کاغذ توتون قاچاق در ارومیه

آغاز بهسازی رودخانه بالیقلوچایی اردبیل

تدارک سرپناه برای 412 متقاضی مسکن در خلخال

تشکیل شورای کارگران شهرداری ارومیه با هدف پیگیری حق و حقوق قانونی آن‌ها

سلامتی کارگران فدای معیشت شده است

کارگران مهم‌ترین بخش نیروی انسانی شهرداری هستند

تاکید ایران و آذربایجان بر اجرای توافقات در سد «قیزقلعه سی»

کشف سکه های 2هزارساله در یک استان غربی + جزئیات

فوت کوهنورد مهابادی در ارتفاعات هاوشینان آذربایجان‌غربی

نگاه ویژه شهید رئیسی به احیا دریاچه ارومیه با تفویض اختیارات ویژه به آذربایجان‌غربی

استقلال و پرسپولیس واگذار شدند تا دغدغه‌ای 20 ساله تمام شود!

برنامه های آموزشی و فرهنگی حفاظت از محیط زیست در استان اردبیل اجرا می شود

رشد 4 برابری فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی در دولت سیزدهم

استاندار اردبیل به شهرستان پارس‌آباد سفر می‌کند

کمیته امداد اردبیل 43 هزار و 800 خانوار نیازمند را حمایت می کند

بی‌نظیرترین فضای همدلی را در اردبیل شاهد هستیم

بازتاب نامه امام خامنه‌ای در وب‌سایت عراقی شفق نیوز

آغاز به کار رویداد صدار در شبستر با حضور بیش از 20 شرکت صنعتی

پاسخ مرعشی به پیشنهاد نامزدی انتخابات ریاست جمهوری

قدردانی امام خامنه‌ای از مواضع شرافتمندانه دانشجویان‌ آمریکایی

وضعیت مبهم مالکیت تراکتور/ پایان یا ادامه عصر زنوزی در تبریز؟

آغاز کار رویداد صدرا در شبستر با حضور 20 شرکت صنعتی

فیلم| برگزاری جشن بزرگ صوفیان پس از سال‌ها در پاکستان

دیدار مخبر با خانواده مالک رحمتی، استاندار شهید تبریز

83 واحد صنعتی راکد در آذربایجان‌شرقی احیا شد

تاکید ایران و آذربایجان بر اجرای توافقات روسا در سد «قیزقلعه سی»

تعیین تکلیف انتخابات هیات بدنسازی تا هفته آینده/ مالکیت ماشین‌سازی واگذار می‌شود

آغاز عملیات بهسازی بالیقلوچای اردبیل با اعتبار یک‌هزار میلیار تومان

اردبیل را باید در شأن اهالی آن بسازیم/ پروژه های عمران شهری بیش از هر زمان در حال انجام است

توضیحات مرعشی درباره پیشنهاد خاتمی به صدر برای کاندیداتوری در انتخابات/ تجربه تلخ انتخابات 84 را فراموش نکنیم/ راهبرد«نه جنگ و نه صلح» ایران را فرسوده است

ببینید | جواب خبرساز بایدن به سوال جنجالی خبرنگار؛ قدرت به کاملا هریس واگذار می‌شود؟

توضیحات مرعشی درباره پیشنهاد خاتمی به صدر برای کاندیداتوری در انتخابات/ تجربه تلخ انتخابات 84 را فراموش نکنیم/ راهبرد«نه جنگ و نه صلح» ایران را فرسوده کرده است

عکس/ برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در تبریز

علت تاخیر افتتاح بزرگترین بیمارستان جنوب‌شرق کشور، ترک فعل در تهران است