پیام آذری

آخرين مطالب

فناوران به اثربخشی محصول خود باور داشته باشند علمي

فناوران به اثربخشی محصول خود باور داشته باشند
  بزرگنمايي:

پیام آذری -
نشست هم‌اندیشی "در مسیر فناوری" با حضور مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون تجاری‌سازی پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی و فناوران مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل برگزار شد. 
  مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این نشست با بیان اینکه زیرساخت‌های مناسبی در حوزه فناوری برای پژوهشگران کشور مهیا است، افزود: امکانات خوبی در مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل برای فناوران ایجاد شده و برگزاری چنین نشستی، فرصت مناسبی برای شناسایی ایده‌های اثربخش و کارای آنها است. 
حسین وطن‌پور بر تقویت روحیه ریسک‌پذیری در فناوران تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید در مسیر تولید به اثربخشی محصول خود باور و ایمان کامل داشته باشند. 
وی با اشاره به اینکه فناوری در کشور به سمت خوبی حرکت می‌کند و در آینده شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی خواهیم بود، ادامه داد: با احساس مسئولیت، باید فرصت و نیازها را شناسایی و برای رفع آن تلاش شود تا بتوانیم محصول فناورانه با ارزشی در کشور تولید کنیم. 
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در حال حاضر قدرت علمی است که کشور را به سمت توسعه و پیشرفت سوق می‌دهد، اظهارکرد: از فناورانی که ایده‌های خوبی برای تولید محصول و ایجاد اشتغال دارند، حمایت خواهد شد. 
وطن‌پور خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل‌های خوبی که در استان اردبیل وجود دارد، ورود به این حوزه بسیار مناسب است و جهاددانشگاهی در این خصوص شناسایی‌های خوبی انجام داده و به یقین به توسعه فرهنگ دانش بنیان کمک کرده و خواهد کرد. 
فعالیت مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل در راستای بهره‌برداری از پتانسیل بومی استان
در ادامه این نشست رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه فعالیت‌های مرکز رشد این واحد در راستای بهره‌برداری از پتانسیل بومی و گیاهان دارویی اندومیک استان است، افزود: به یقین اگر بستر مناسب برای تجاری‌سازی دستاوردهای تحقیقاتی، حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان انجام گیرد، علاوه بر کمک به توسعه و رونق اقتصادی کشور از ناشناخته ماندن ظرفیت‌ها جلوگیری خواهد کرد. 
مهران اوچی اردبیلی ادامه داد: مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل تنها مرکز تخصصی استان با مجوز وزارت بهداشت است و در حال حاضر 16 واحد فناور با 34 ایده و طرح فناورانه حمایت می‌کند. 
وی با اشاره به اینکه شرکت‌های مستقر در این مرکز در مسیر درستی قرار گرفته‌اند و خدمات مشاوره‌ای و آموزش‌های لازم در جهت پرورش ایده‌ به آنها داده می‌شود، یادآور شد: حمایت‌های اولیه به لحاظ استقرار و فضای فیزیکی به شکل رایگان و مناسب در اختیار شرکت‌های فناور قرار گرفته و بسته‌های حمایتی در مراحل پیش رشد و رشد برای آنها تعریف شده است تا فعالیت فناورانه تسهیل شود. 
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل استان اردبیل با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته 20 کارگاه آموزشی به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف برای فناوران برگزار شد، خاطرنشان کرد: مشکل اساسی و مهم فناوران در مسیر تولید محصول، تامین هزینه‌های مالی و کارآزمایی بالینی است که این مراحل نیاز به همکاری و حمایت دارد. 
دکتر اوچی اردبیلی با بیان اینکه در حال حاضر 3 شرکت مستقر در این مرکز تبدیل به دانش بنیان شده و 12 ثبت اختراع توسط آنها انجام گرفته است، یادآورشد: آزمایشگاه مناسب و استانداردی برای توسعه فعالیت فناوران در جهاددانشگاهی اردبیل تجهیز و در اختیار آنان قرار گرفته است که می‌توان با فراهم کردن امکانات و تجهیزات بیشتر به رونق فناوری پژوهشگران کمک کرد. 
جهاددانشگاهی از 600 شرکت برای تبدیل ایده به محصول حمایت می‌کند
در این نشست معاون تجاری‌سازی پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی گفت: هدف جهاددانشگاهی در حوزه فناوری این است که مراکز رشد در توسعه منطقه‌ای نقش آفرینی کنند. 
حسین بختیاری افزود: جهاددانشگاهی در قالب 3 پارک علم و فناوری و 24 مرکز رشد از 600 شرکت برای تبدیل ایده به محصول حمایت می‌کند که از این تعداد 15 درصد در حوزه سلامت فعالیت دارند. 
وی با بیان اینکه 25 درصد شرکت‌های دانش بنیان جهاددانشگاهی در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر جهاددانشگاهی مدیریت هفت مرکز رشد فناوری کشور در حوزه سلامت را بر عهده دارد که یکی از این مراکز در حوزه زیست فناوری، سه مرکز به صورت عمومی و سه مرکز در حوزه گیاهان دارویی فعالیت دارند. 
معاون تجاری‌سازی پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی، مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل را جز مراکز فعال عنوان و تصریح کرد: جهاددانشگاهی با توجه به پتانسیل‌های خود توانسته تلاش‌های خوبی در حوزه گیاهان دارویی داشته باشد و فضای خوبی برای توسعه این حوزه فناوری ایجاد کند. 
بختیاری با بیان اینکه توسعه مراکز رشد جهاددانشگاهی با هدف افزایش توان علمی دانش‌آموختگان انجام می‌گیرد، اضافه کرد: در راستای توسعه مراکز رشد فناوری، فعالیت‌های خوبی در جهاددانشگاهی شروع و برنامه‌های خوبی تدوین و پژوهشکده گیاهان دارویی که یکی از بزرگترین پژوهشکده‌های این حوزه در منطقه می‌باشد با این مراکز شده است. 
وی افزود: مراکز رشد تابع آن نیز توسط جهاددانشگاهی در کشور راه‌اندازی شده تا در این زمینه محصولات خوبی تولید کنند و با این برنامه‌ها به یک دید تخصصی دست یابیم و درصدد هستیم با توسعه شبکه گسترده علمی، توان صادراتی را نیز ارتقا دهیم. 
وی با اشاره به اینکه شرکت‌هایی که در حوزه سلامت فعال هستند از دانش بیشتری برخوردار و سطح علمی بالایی دارند، ادامه داد: در حوزه سلامت دانش بسیاری نهفته است و تبدیل یک فناوری به محصول علاوه بر آن هزینه به زمان طولانی‌تری نیاز دارد. 
گفتنی است مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل بازدید و در جریان مسائل و مشکلات شرکت‌های فناور قرار گرفت و نسبت به رفع آنها قول مساعد داد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/147904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زنان مو بِلوند و چشم آبی‌ای که در خدمت نسل طلایی آلمان بودند!

هدف‌گذاری افزایش 1/5 برابری اشتغال‌زایی در آذربایجان شرقی

دو نفر حین فروش دینار تقلبی در مراغه دستگیر شدند

آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه

دور دوم انتخابات مجلس در تبریز الکترونیکی برگزار می‌شود

تراکتور با نسخه یحیی مقابل استقلال؛دوئل احتمالی گل‌محمدی با نکونام در تبریز

شناسایی و قطع 133 انشعاب غیرمجاز برق در تبریز

معرفی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی

استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی

اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد

افزایش 1.5 برابری اشتغال‌زایی در آذربایجان شرقی هدف گذاری شده است

فرار راننده سمند از صحنه تصادف در تبریز

فرماندار: توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد

طرح تفصیلی شهر اردبیل به تصویب رسید

55 برنامه به مناسبت روز کارگر در اردبیل برگزار می‌شود

توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد

مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه

آغاز مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر

آخرین خبر‌ها از تبریز؛ گل‌محمدی به بازی با استقلال می‌رسد؟

راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز

آذربایجان به ایران الحاق نمی‌شود، چون اسرائیل کنار ماست!

معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی

اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس

بررسی موانع و چالش‌های تامین مسکن نیروهای مسلح در آذربایجان شرقی

رها‌سازی مرحله دوم آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه

شنبه؛ حضور استاندار آذربایجان‌غربی در سامانه سامد

آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی

برگزاری 7 میز خدمت در نماز جمعه ارومیه

توجه ویژه دولت سیزدهم برای توسعه راههای آذربایجان‌غربی

ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری

حل مشکلات مردم در حوزه مسکن یک تکلیف شرعی است

پاکستان: سفر آیت‌الله رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد

رقابت بیش از سه هزار داوطلب کنکور در مهاباد آغاز شد

رقابت بیش از 3 هزار داوطلب کنکور در مهاباد آغاز شد

سلماس مهیای میزبانی جشنواره بین المللی شعر رضوی می شود

برنامه پروازهای فرودگاه بین المللی ارومیه در ششم اردیبهشت

برخورد قانونی با ترک فعل دستگاه‌های متولی پیشگیری از تصادفات

رییس سازمان سنجش آموزش کشور: برخی ابزار‌های جاسوسی کنکور را در بدن کار گذاشتند/ داوطلبان کانال‌های تقلب را ترک کنند

قدردانی از همکاری و مشارکت مردم و مسئولان از اجرای طرح نور در آذربایجان غربی

علی‌اف: فرانسه، هند و یونان در حال تسلیح ارمنستان علیه آذربایجان هستند

پرداخت 907 میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی

رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟

تشکیل یک استان جدید تصویب شد

توضیحات قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

مرحله دوم رهاسازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه آغاز شد

طرح تفصیلی شهر اردبیل تصویب شد

اختصاص یک هزار و 780 میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر

عدم صدور کد رهگیری و گرانفروشی؛ بیشترین تخلفات مشاوران املاک اردبیل

عدم صدور کد رهگیری و گرانفروشی؛ بیشترین تخلفات مشاوران املاک