پیام آذری

آخرين مطالب

معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی تاکید کرد

حمایت دانشگاه علمی کاربردی از کارآفرینان در تبدیل علم به ثروت علمي

حمایت دانشگاه علمی کاربردی از کارآفرینان در تبدیل علم به ثروت
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایسنا/آذربایجان شرقی معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت: تمامی اقدامات این دانشگاه در راستای رفع نیاز جامعه و صنعت بوده و با حمایت از کارآفرینان، در راه تبدیل علم به ثروت قدم برمی‌دارد.

میرنریمان یوزباشی در حاشیه نمایشگاه "اشتغال و توسعه کارآفرینی" در گفت‌وگو با ایسنا، از حمایت دانشگاه علمی کاربردی از تاسیس شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: در این راستا تسهیلات ویژه‌ای با درصدهای پایین، مشاوره تخصصی رایگان در حوزه کار و آموزش‌های لازم به افراد در حوزه تاسیس شرکت دانش بنیان ارائه می‌شود.
وی در خصوص اقدامات دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم، اظهار کرد: این دانشگاه با برگزاری تورهای فناوری، استارتاپ‌ها (رویداد شتاب)، نمایشگاه "اشتغال و توسعه کارآفرینی"، کارگاه‌های آموزشی تخصصی رشته‌های مورد نیاز جامعه مانند کشت زعفران، پرورش شترمرغ و تعمیر موتور به دنبال کارآفرینی دانشجویان فارغ التحصیل است.
وی در خصوص رویداد استارتاپ‌، گفت: مشکلات و اهداف توسعه در رابطه با یک بخش از صنعت یا تجارت استان که دارای ظرفیت بالایی است مطرح شده و متناسب با آن، از سوی مدرسان و دانشجویان دانشگاه، ایده و نوآوری مطرح شده و شرکت‌های مرتبط برای توسعه کار و تجاری سازی ایده جذب ‌می‌شوند.
یوزباشی با اشاره به تجلیل از کارآفرینان برتر دانشگاه، گفت: دانشگاه علمی کاربردی به دنبال آموزش مهارت از طریق مدرسان دارای مهارت است.
وی در خصوص نمایشگاه "اشتغال و توسعه کارآفرینی"، اظهار کرد: این نمایشگاه پنج سال متوالی است که به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور 9 مرکز آموزشی دانشگاه استان در راستای عرضه محصولات کارآفرینان، مشاغل خانگی و ... برای معرفی به نسل جدید برگزار می‌شود.
وی افزود: مدرسان دانشگاه در قالب کلینیک اشتغال در این نمایشگاه حضور داشته و مشاوره‌های کارآفرینی و ایجاد شغل به عموم مردم ارائه می‌دهند.


پیام آذری


معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی استان، در خصوص نتایج برگزاری این نمایشگاه، گفت: در طول این سال‌ها افراد متعددی به این نمایشگاه مراجعه کرده‌اند که تعدادی با انتخاب دانشگاه علمی کاربردی، صاحب کسب و کار شده و یا شغل خود را رونق بخشیدند.
وی در خصوص برنامه‌های آتی دانشگاه علمی کاربردی، گفت: در سال آتی نیز تورهای فناوری، نمایشگاه‌های توسعه کارآفرینی با محتواتر و متنوع‌تر از امسال و استارتاپ برگزار می‌شود.
وی از برگزاری المپیاد مهارت در مردادماه در تبریز خبرداد و گفت: این رویداد در یک حوزه خاصی مانند موتور یا فرش برگزار می‌شود تا افراد دارای مهارت شناخته شوند.
وجود فضای صنعتی در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی تبریز فرصتی برای کسب مهارت در حوزه صنعت
رئیس مرکز آموزشی علمی کاربردی ماشین سازی تبریز نیز در حاشیه این نمایشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: وجود فضای صنعتی و امکانات مناسب و قابل قبول سخت افزاری در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی تبریز، فرصتی مناسب برای کسب مهارت دانشجویان در حوزه صنعت محسوب می‌شود.


پیام آذری


موسی فیروزی در خصوص مرکز علمی کاربردی ماشین سازی تبریز، گفت: این مرکز یکی از مراکز باسابقه و جزو اولین مراکز علمی کاربردی در حوزه صنعت است که بر اساس رسالت دانشگاه علمی کاربردی، در حوزه پژوهش و نوآوری اقداماتی چون راه اندازی مرکز نوآوری آسانسور در مقطع کاردانی و کارشناسی را انجام داده است.
وی با اشاره به این‌که اصلی‌ترین رشته این مرکز در حوزه ماشین افزار است، اظهار کرد: این مرکز در راستای پژوهش و نوآوری صنعت ماشین سازی کشور با حمایت شرکت ماشین سازی تبریز، تاسیس شده و اکنون دارای رشته‌های مختلف مقاطع کاردانی و کارسناسی و دو رشته در حوزه مکانیک و کنترونیک مقطع کارشناسی ارشد است.
وی با اشاره به پژوهش محور بودن دو رشته کارشناسی ارشد این مرکز، بیان کرد: دانشجویان بر روی ابزار و ماشین آلات پژوهش انجام داده و پروژه‌های خود را عملی می‌کنند؛ هم‌چنین برای ورود دانشجویان به فاز پژوهشی، آموزش‌های ویژه و دوره‌هایی چون مقاله نویسی، نحوه پژوهش و تالیف کتب نیز برگزار می‌شود.
فیروزی افزود: بخش بسیاری از دانشجویان این مرکز شاغل بوده و شامل شاغلان در بنگاه‌های اقتصادی و یا کارآفرین است که راستای تقویت حوزه خود، وارد دانشگاه شده‌اند؛ بخش دیگری از دانشجویان نیز شاغل نیستند اما می‌توانند در راستای آشنایی با کارآفرینان برای ورود به این حوزه ترغیب شوند.
وی با اشاره به اهمیت امیددهی به دانشجویان، گفت: ترغیب دانشجویان در راستای علم آموزی و مهارت آموزی باعث افزایش امید برای ورود به بازار کار می‌شود.
وی به وجود مرکز مشاوره رایگان اشتغال برای ایجاد مشاغل جدید و کسب و کار کوچک در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی تبریز اشاره کرد و افزود: دانشگاه علمی کاربردی یکی از معدود دانشگاه‌هایی است که در زمینه اشتغال تلاش کرده و تاکنون نیز کارنامه قابل قبولی را دارد.
رئیس مرکز علمی کاربردی ماشین سازی تبریز افزود: افراد علاقه مند و دارای انگیزه برای کار، در حوزه‌های مختلف علمی کاربردی مهارت آموخته و وارد بازار کار می‌شوند که این دانشگاه در حوزه صنعت نیز عملکرد موفقیت آمیزی داشته است.
وی در خاتمه با بیان این‌که جامعه نیازمند مهارت است، متذکر شد: دانشگاه و مراکز جامع علمی کاربردی کشور در تلاش هستند تا با سوق دادن دانشجویان به سمت فعالیت‌های عملی در کنار فعالیت‌های تئوری، فردی مهارتی را وارد جامعه کند.
دانشگاه علمی کاربردی در زمینه‌ کارآفرینی پیشرو است
عضو شورای کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی نیز در حاشیه این نمایشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که دانشگاه علمی کاربردی در زمینه‌ کارآفرینی پیشرو است، گفت: این دانشگاه، نسل سومی بوده و همواره بر آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی تمرکز کرده است.
غلامرضا بداقی با اشاره به سیاست دانشگاه علمی کاربردی مبنی بر آموزش مهارت و مهارت محوری دانشجویان، گفت: این دانشگاه در تلاش است تا مدرسان و اعضای هیئت علمی را به سوی استفاده از آموزش‌های مهارتی و عملی سوق دهد تا دانشجویان با مهارت تربیت شوند.
وی با تاکید بر مهارت محوری تمامی دانشگاه‌ها، اظهار کرد: در این راستا دانشگاه علمی کاربردی استان سعی دارد تا دانشجویانی را تربیت کند که پس از فارغ التحصیلی مهارت لازم برای شروع یک کار و شغل مناسب در آینده را داشته باشند.
وی در خصوص نمایشگاه "اشتغال و توسعه کارآفرینی"، بیان کرد: برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها می‌تواند دانشجویان دانشگاه را با زمینه‌های عملی و اشتغالی سایر دانشجویان و فارغ التحصیلان کارآفرین از نزدیک آشنا کرده و با ترغیب و تشویق این دانشجویان، زمینه‌های کارآفرینی و اشتغال در آینده آنان را فراهم آورد.
بداقی متذکر شد: اغلب دانشگاه‌های ایران، جزو دانشگاه‌های نسل دوم بوده و بیشتر در زمینه آموزش و پژوهش فعالیت می‌کنند و فعالیت خاصی در راستای کارآفرینی ندارند.
وی با بیان این‌که توانایی، مهارت و کارآفرینی دانشجویان مورد توجه قرار گیرد، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی در پی ورود فارغ التحصیلان به بازار کار و ایجاد زمینه شغل آینده دانشجویان بوده که در سایر دانشگاه‌ها دیده می‌شود.
این مدرس دانشگاه در خاتمه متذکر شد: به نگاهی به آمار بیکاران سایر دانشگاه‌ها متوجه می‌شویم که دانشگاه علمی کاربردی در زمینه اشتغال و کارآفرینی موفق بوده و عملکرد مطلوب و بهتری نسبت به سایر دانشگاه‌ها داشته است.
نمایشگاه "اشتغال و توسعه کارآفرینی" از روز 28 بهمن لغایت 30 بهمن از ساعت 9 الی 19 در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی دایر بوده و بازدید برای عموم آزاد است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/194644/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور

فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود

شایعات غیرفوتبالی یحیی گل‌محمدی

سنجش بینایی بیش از 162 هزار کودک در آذربایجان‌غربی

ربودن کودک 4 ساله از مقابل چشمان مادرش

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف80 درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده

رقابت 52 هزار نفر برای ورود به دانشگاه در آذربایجان غربی

برنامه‌ریزی برای افتتاح 45 پروژه زیرساختی گردشگری

چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از 9000 زن سرپرست خانوار

حادثه تلخی که برای یک اتوبوس در اصفهان رخ داد

اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا

رئیس جمهور پایتخت سریلانکا را به مقصد تهران ترک کرد

تلویزیون آمریکا: هیچ کس به اندازه آیت الله خامنه‌ای از شعارتان خوشحال نمی‌شود!

چرا امیرعلی نبویان به رائفی‌پور نامه نوشت؟

سیلاب برای قطار تهران-گرگان دردسرساز شد

ترفند متفاوت آدم ربایان به دام انداختن مردم

پویش کاشت 1500 اصله نهال زالزالک در پیرانشهر

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

مفاهیم قرآن بینشی عمیق به انسان می‌بخشد

رئیسی پایتخت سریلانکا را به مقصد تهران ترک کرد

عضویت 106 هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی

جشنواره بازیهای بومی و غذاهای سنتی در گرمی

کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم

نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل

افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل

دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت 7 کشور خارجی

غذای خیابانی در افغانستان؛ سرو آبگوشت پاچه گاو (فیلم)

گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت

برگزاری نوبت اول آزمون سراسری 1403 فردا همزمان با سراسر کشور در مهاباد+فیلم

آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد

رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند

ثبت 70 هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی

17 قبضه اسلحه‌کمری در پیرانشهر کشف شد

هشدار محققان گوگل: کاربران ممکن است به دستیار‌های هوش مصنوعی وابستگی عاطفی پیدا کنند

وابستگی عاطفی کاربران به دستیارهای هوش مصنوعی

کشف 17 قبضه سلاح کمری در پیرانشهر

زن ادبیلی، قاتل شوهر سابقش شد

زنی که شوهر سابق خود را به قتل رساند، دستگیر شد

تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل

41 مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد

سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد

دستگیری زن اردبیلی که شوهر سابقش را با چاقو کشت

بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد

عملیات وعده صادق تکرار ناکامی استکبار در صحرای طبس بود

موزه‌ها روایتگر هویتی ملت‌ها هستند

برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه

تولید روزانه بیش از 170 تن زباله در مهاباد

پس از ورزشگاه یادگار تبریز، ورود زنان به ورزشگاه امام خمینی اراک هم ممنوع شد!