40 درصد مرغ آذربایجانغربی در ارومیه، مهاباد و میاندوآب تولید میشود
سياسي
بزرگنمايي:
پیام آذری - ارومیه- مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: زنجیرههای تولید در شهرستانهای ارومیه، مهاباد و میاندواب بیش از 40 درصد گوشت مرغ استان را تولید و روانه بازار میکنند.
یحیی خلیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون 102 هزار تن مرغ در استان تولید و روانه بازار های داخلی می شود که با حمایت و گسترش زنجیره ها می توان به رقمی بیش از این جهت صادرات خارجی دست یافت.
وی اظهار کرد: 95 درصد صنعت تولید مرغ و صنایع وابسته به آن در آذربایجان غربی، در اختیار بخش خصوصی و نیمه دولتی است.
وی با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی با افزایش تولید در صنعت مرغ استان بیان کرد: این استان با 6 زنجیره تولید دارای رتبه اول در کشور است و به جز "مرغ سلامت" تمامی حلقه های این زنجیره در استان فعال هستند که زمینه مناسبی برای توسعه تولید و صادرات محسوب می شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: زنجیرههای تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت نهایی محصول و افزایش تولید دارند و باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار می شوند.
خلیلی با اشاره به اینکه در استان 736 مرغداری گوشتی فعال است، افزود: 15 میلیون و 750 هزار قطعه مرغ، ظرفیت تولید آنها در هر دوره 45 تا 60 روزه است.
وی اضافه کرد: 6 کارخانه جوجه کشی با 94 میلیون قطعه ظرفیت تولید، 15 کشتارگاه طیوربا ظرفیت 39 هزار 500 قطعه کشتار در ساعت، 27 واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 36 هزار تن در استان فعال است که میتواند در هدایت این استان به ردههای بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.
آذربایجان غربی از استانهای پیشرو در صنعت طیور کشور است که سالانه با 102 هزار تن تولید گوشت مرغ بخش عظیمی از بازار های استانهای همچوار را تغذیه می کند.
برچسبها
آذربایجان غربی دام و طیور گوشت مرغ
-
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹:۲۱
-
۱۴ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/291090/