تامین40درصد گوشت مرغ آذربایجان غربی توسط زنجیرههای یکپارچه تولید
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام آذری - رضا یوسفی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان اظهارکرد: زنجیرههای تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت نهایی محصول و افزایش تولید دارند وزنجیرهها باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار میشوند.
وی ادامه داد: در استان این زنجیرهها در شهرستانهای ارومیه، مهاباد، میاندوآب واقع شده اند و این زنجیرهها بیش از 40 درصد تولید گوشت مرغ استان، را بر عهده داشته و صادرات تخم مرغ نطفه دار، جوجه یک روزه گوشتی، مرغ گرم و منجمد عمدتاً توسط این زنجیرهها صورت میگیرد.
یوسفی با بیان اینکه در حال حاضر 736 مرغداری گوشتی با ظرفیت 15 میلیون و 750 هزار قطعه مرغ در استان فعال است، افزود: 6 کارخانه جوجه کشی با 94 میلیون قطعه ظرفیت تولید، 15 کشتارگاه طیور با ظرفیت 39 هزار 500 قطعه کشتار در ساعت، 27 واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 36 هزار تن در استان فعال است که میتواند در هدایت این استان به ردههای بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از هفته جاری روزانه 60 تن گوشت مرغ برای ایجاد تعادل نسبی در بازار توزیع میشود، گفت: از این میزان 20 تن گوشت گرم مرغ و 40 تا 42 تن گوشت منجمد مرغ است.
-
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷:۱۰
-
۱۰ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/291153/