پیام آذری
رئیس مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز:
افرادی که به فکر کارآفرینی هستند، به دانشگاه علمی کاربردی مراجعه کنند
دوشنبه 4 شهريور 1398 - 10:24:16
پیام آذری - رئیس مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی با بیان این‌که اصلی ترین دغدغه ما، عمل به رسالت دانشگاه است، گفت: این دانشگاه مهارت آموزی و شغل محوری را در اولویت کاری خود قرار داده وافرادی که می‌خواهند ضمن یادگیری علم، مهارت هم یاد گیرند و آینده شغلی مناسبی داشته و به فکر کارآفرینی هستند، توصیه می‌کنم تا وارد این دانشگاه شوند .
صمد رضاپوری در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، در خصوص اهداف تشکیل مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز، اظهار کرد: رسالت اصلی این دانشگاه توسعه علوم کاربردی، مهارت محور کردن دانشجویان و مهارتی کردن استعدادهای ذاتی جوانان است. 
وی افزود: مجوز تاسیس این مرکز در سال 78 توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر شده و تاکنون اقدام به پذیرش دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در گروه‌های صنعت و مدیریت خدمات اجتماعی کرده است. 
وی با بیان این‌که در حال حاضر 982 دانشجو در این مرکز مشغول تحصیل هستند، بیان کرد:565 دانشجو در رشته‌های امور بیمه، بازرگانی، بازاریابی، حسابداری صنعتی، حسابداری مالی، حسابرسی، مدیریت کسب و کار، امور بانکی و کاردانی فنی نرم افزار وبرنامه سازی کامپیوتر در حال تحصیل‌اند؛ هم‌چنین در مقطع کارشناسی نیز 434 دانشجو در رشته‌های حسابداری صنعتی، حسابداری مالی، حسابرسی، مدیریت بیمه، حقوق بیمه، مدیریت کسب و کار و مهندسی فناوری اطلاعات مشغول به تحصیل هستند.
رضاپوری در خصوص تعداد دانش آموختگان این مرکز نیز اضافه کرد: از بدو تاسیس این مرکز تاکنون، شش هزار و 207 نفر دانش‌آموخته داشته ایم که بیش از 70 درصد آن وارد بازار کار شده‌است.
وی همچنین تعداد مدرسان فعال این مرکز را 86 نفر عنوان کرد. 
وی با اشاره به قرار گرفتن مرکز علمی کاربردی مدیریت صنعتی در بهترین نقطه شهر و دسترسی راحت به امکانات این مرکز، افزود: داشتن فضای آموزشی بالای پنج هزار متر مربع، امضای تفاهم نامه‌هایی با صنایع و شرکت‌ها در جهت گذراندن دروس‌ کارورزی و کاربینی دانشجویان، کارگاه‌های مجهز به کامپیوتر برای رشته فناوری اطلاعات، کلاس‌های مجهز به شبکه اینترنت و هم‌چنین داشتن کتابخانه مجهز به شش هزار جلد کتب تخصصی و مرجع از مزایا و امکانات این مرکز هستند.
وی در رابطه با امتیازات پذیرفته شدگان نیز بیان کرد: مبلغ شهریه در این مرکز اندک بوده و قابل تقسیط است و ضمن اعطای وام دانشجویی، مراکز نوآوری و انجمن‌های علمی و کارآفرینی نیز در این مراکز فعالیت دارند. 
رئیس مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز خاطرنشان کرد: قراردادی را با شرکت‌های مرتبط رشته تحصیلی دانشجویان منعقد کرده‌ایم تا دانشجویان بتوانند به صورت عملی دروس کارورزی را به صورت 240 ساعت سپری کند.
وی با بیان این‌که مرکز علمی کاربردی مدیریت صنعتی در آبان ماه سال 97 مجوزی برای مرکز رشد و نوآوری نیز اخذ کرده است، افزود: مرکز رشد و نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی فعال بوده و کلیه دانشجویانی که طرح و یا ایده‌ای را دارند، می‌توانند در این مرکز ارائه داده و به مرکز رشد و نوآوری پارک علم و فناوری استان ارسال شود. 
وی در رابطه با کارآفرینان برتر این مرکز، بیان کرد: یکی از دانشجویان این مرکز در سال 97 به عنوان کارآفرین برتر کشوری انتخاب شده که در صنعت لوازم خانگی مشغول کار هستند؛ هم‌چنین دو نفر دیگراز دانشجویان مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی نیز عنوان کارآفرین برتر استانی در حوزه کفش را کسب کرده‌اند. 
رئیس مرکز علمی کاربردی سازمان مدیریت صنعتی تبریز گفت: انجمن‌های علمی در زمینه استعدادیابی و کاریابی فعال هستند و با مراکزی از استان های دیگر نیز همکاری دارند. 
وی در رابطه با اقدامات مرکز در راستای کارآفرینی، عنوان کرد: کارگروهی با حضور اساتید تشکیل شده که استعدادهای دانشجویان را شناسایی می‌کنند و در این راستا جلسات مکرری با دانشجویان برگزار کرده و استعدادهای برتر را به کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع استان معرفی می‌کنیم؛ هم‌چنین این مرکز، دانشجویان ممتاز خود را نیز جذب می‌کند و حتی می‌توان گفت که اکثر کارکنان سازمان از بین این دانشجویان مشغول به کار هستند. 
رضاپوری در رابطه با کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع استان، اظهار کرد: زمانی که ایده‌ها و طرح‌های دانشجویان پس از بررسی به مرحله تجاری سازی می‌رسد برای حمایت از این اقشار تسهیلاتی در حدود پنج الی 9 میلیون تومان با سود دو درصد به دانشجویان اعطا می‌شود. 
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/159054/افرادی-که-به-فکر-کارآفرینی-هستند،-به-دانشگاه-علمی-کاربردی-مراجعه-کنند
بستن   چاپ