پیام آذری
استاندار اردبیل:
نباید در حوزه آسیب‌های اجتماعی خودمان را گول بزنیم
دوشنبه 1 مهر 1398 - 13:34:03
ایسنا - اجتماعی - اردبیل
پیام آذری -


استاندار اردبیل گفت: هر چند استان اردبیل از لحاظ شاخص‌های تدین و اعتقادات جایگاه خاصی دارد اما نباید در حوزه آسیب‌های اجتماعی و تشدید و تعمیق آن خودمان را گول بزنیم.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، اکبر بهنامجو در نشست فرهنگی و اجتماعی که با محوریت طلاق و راهکارهای پیشگیری از آن در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، اظهار کرد: ما برگزاری این جلسات را با مباحث مطرح شده علمی و دانشگاهی و نقد منصفانه در باب مسایل متعدد به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم خروجی این جلسات به تهیه و تدوین طرح جامع کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان اردبیل منجر شود.
وی ضرورت برگزاری منظم این جلسات را با ارئه گزارش دستگاه‌های مختلف و نقد منصفانه از سوی نخبگان، اساتید و متخصصان در حوزه فرهنگی و اجتماعی یادآور شد و خاطرنشان کرد: باید در قالب این جلسات پیشنهادات و راهکارهای عملی در کاهش آسیب‌های اجتماعی ارائه شود تا ما بتوانیم براساس الگوهایی که ارائه می‌شود در یک برنامه‌ریزی منسجم جامعه را از آسیب‌ها و تهدیدهای آن در امان نگهداریم.
استاندار اردبیل با استقبال از طرح دانشگاه آزاد در باب اعتیاد جوانان به اینترنت و فضاهای مجازی و رفع این دغدغه خانواده‌ها بیان کرد: در بحث طلاق نیز ضرورت دارد موضوع آموزش و مشاوره به عنوان یک اصل اساسی مورد توجه قرار گیرد تا با یک بسیج همگانی بتوان از ظرفیت همه مجموعه‌ها از هیئت‌های مذهبی گرفته تا بسیج و ریش سفیدان مجموعه‌های ورزشی در این زمینه بهره برد.
بهنامجو با اشاره به اهمیت مجموعه تعلیم و تربیت در بها دادن به کار ریشه‌ای به ویژه آموزش نوجوانان در حوزه خانواده و کاهش آسیب طلاق گفت: معلمان ما باید در کنار تدریس دروس تخصصی خود باید مهارت‌های زندگی را نیز به فرزندانمان یاد دهند تا آنها با آگاهی و اطلاع کامل وارد زندگی اجتماعی شوند.
رئیس شورای اداری استان اردبیل افزود: همچنان آمار طلاق به میزان 2.6 درصد در هزار نفر آمار بالایی برای استان حسینی اردبیل محسوب می‌شود و ضرورت دارد با مراقبت و تقویت مجموعه صیانت از خانواده به سمتی حرکت کنیم تا بنیان خانواده از استحکام و توانمندی بالایی بهره‌مند شود.
بهنامجو از رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل خواست؛ تا با توجه به اهمیت مباحث فرهنگی و اجتماعی منابع مورد نیاز را در برگزاری کلاس‌های آموزشی تامین کرده و در این زمینه مجموعه‌های خیریه راه‌اندازی شود تا نهاد خانواده مورد حمایت و پشتیبانی جدی قرار گیرد.
وی ادامه داد: در یک برنامه میان مدت و درازمدت باید آمار طلاق در استان اردبیل با مشارکت همه دستگاه‌ها به ویژه جدی گرفتن موضوع آموزش گروه‌های مختلف جامعه کاهش یابد و بهتر است در این زمینه با برخی آمارسازی‌های نادرست خودمان را گول نزنیم و با پذیرفتن واقعیت‌ها به سمت اصلاح امور برویم.
در این جلسه معاون سیاسی و امنیتی استاندار اردبیل نیز با اشاره به افزایش میزان طلاق در یک سال گذشته نسبت به سال ماقبل بیان کرد: تعداد طلاق ثبت شده در سال 96 در استان اردبیل 3 هزار و 108 فقره بوده که در سال گذشته این تعداد به 3 هزار و 334 فقره رسیده است.
بهروز ندایی کاهش ازدواج از 12 هزار فقره به 11 هزار فقره در استان اردبیل را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در حالی که میانگین طلاق در کشور 2.1 در هر هزار ازدواج است در استان اردبیل این میانگین 2.6 درصد است.
وی از تهیه طرح جامع پیشگیری از طلاق در استان با همکاری دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: امیدواریم با نقد و بررسی دقیق روی این طرح جامع بتوانیم به سمت کاهش آسیب‌ طلاق و مهار این پدیده نامطلوب حرکت کنیم.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/164125/نباید-در-حوزه-آسیب‌های-اجتماعی-خودمان-را-گول-بزنیم
بستن   چاپ