پیام آذری
رئیس دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز:
ایجاد مقطع دکتری رشته طراحی صنعتی به پایه‌گذاری سبک طراحی ایرانی کمک می‌کند
يکشنبه 14 مهر 1398 - 14:12:50
ایسنا - علمی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - رئیس دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: ایجاد مقطع دکتری رشته طراحی صنعتی به پایه‌گذاری سبک طراحی ایرانی کمک می‌کند.

دکتر احد شاه حسینی در گفت‌وگو با ایسنا هدف از ایجاد مقطع دکتری رشته طراحی صنعتی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز را نیاز صنعت به طراحان متخصص در بالاترین سطح تولید و طراحی خدمت عنوان کرد و گفت: نیاز آموزشی برای تربیت نیروهای کارشناسی و کارشناسی ارشد و توانمند کردن آنان برای تدریس و ارائه علم طراحی به صورت آکادمیک و رفع کمبودها در حوزه‌های پژوهشی از جمله اهداف ایجاد مقطع دکتری رشته طراحی صنعتی بود.
وی اضافه کرد: ایجاد مقطع دکتری رشته طراحی صنعتی از تحمیل هزینه‌های اضافی مانند تحصیل دانشجویان در کشورهای خارجی جلوگیری کرده و سبب تربیت نیروها در داخل با توجه به نیازهای کشور می‎شود. تأمین نیروی متخصص در داخل کشور از خروج ارز جلوگیری و برای دانشجویان ایجاد انگیزه کرده و به سوالات دانشجویان با مطالعه موردی در مقاطع بالاتر پاسخ می‌دهد.
وی با بیان اینکه امروزه صنایع ما از نظر تولید و نوآوری شامل طرح و تکنولوژی نسبت به صنعت روز دنیا عقب‌تر هستند، گفت: شاید بخشی از این عقب ماندگی به این بازمی‌گردد که طراحی صنعتی هنوز جایگاهش را در صنعت پیدا نکرده است و باید علم‌مان را با در نظر گرفتن برخی مشکلات مانند ارتباط دانشگاه و صنعت، ضعیف بودن زیرساخت‌های صنعتی کشور پس از جنگ و با وجود تحریم‌ها با حقایق صنعت روز ایران و بسترهای موجود همسان کنیم.
رئیس دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار کرد: باید متناسب با بسترهای موجود حرکت کرده و ببینیم که چه امکانات صنعتی و بسترهایی داریم و در راستای استفاده بهینه از این امکانات حرکت کنیم.
وی در ادامه با اشاره به شعار سال 98 مبنی بر «رونق تولید» افزود: امروزه در دنیا تولید کنندگان به دنبال تولید انبوه نمی‌روند، بلکه به توان خرید، انتظار و سطح رضایتمندی مشتری و کیفیت محصولات تولیدی نیز توجه می‌شود، کیفیت تنها در دوام و استحکام محصول خلاصه نشده و به مواردی مانند رعایت اصول ارگونومی، زیبایی شناسی، تعاملی که بین کاربر ایجاد می‌کند و ارزش‌ افزوده نیز اشاره دارد.
وی تاکید کرد: تامین نیازهای کاربران در راستای رونق تولید، طراحی با محوریت فرهنگ و مطالعه نیازهای روحی و جسمی کاربران از دیگر محورهایی است که امروزه در طراحی یک محصول توجه زیادی به آن می‎شود و ایجاد مقطع دکتری رشته طراحی به تحقق این امر و تکمیل مطالعات در خصوص کاربران ایرانی کمک می‌کند.
شاه حسینی در پایان بر استفاده از توانمندی‌های دانشجویان خلاق تحصیل کننده در رشته طراحی صنعتی تاکید کرد و افزود: این دانشکده امسال بیستمین سالگرد ایجاد رشته طراحی صنعتی را جشن می‎گیرد و شاهد برگزاری رویدادها و تولید محصولاتی صنعتی تخصصی توسط دانشجویان در آن هستیم.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/165956/ایجاد-مقطع-دکتری-رشته-طراحی-صنعتی-به-پایه‌گذاری-سبک-طراحی-ایرانی-کمک-می‌کند
بستن   چاپ