پیام آذری
طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی آغاز شد
چهارشنبه 17 مهر 1398 - 8:36:12 AM
ایرنا
پیام آذری - ارومیه- مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی گفت: اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و رتبه‌بندی کشتارگاه‌های طیور در استان آغاز شد.

کامیار داهیم در گفت و گویی افزود: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک طرح ملی است و برای بهبود کیفی و بهداشتی، گوشت به گروه‌های A ،B و A+ درجه‌بندی می‌شود.
وی افزود: این رتبه‌بندی با توجه به نوع پرورش مرغ در واحدهای پرورشی و کشتار در کشتارگاه‌های صنعتی انجام می‌شود و کشتارگاه‌هایی که حائز رتبه بندی A و A+ شود، می‌توانند محصولات خود را صادر کنند.
داهیم ادامه داد: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در جهت حمایت از تولید است و باعث ایجاد کیفیت در خرید مرغ و محصول نهایی گوشت مرغ در بخش‌های قطعه‌بندی می‌شود که به طور حتم شعار غذای سالم، انسان سالم اجرایی خواهد شد.
وی با تاکید بر نیاز بازار به فضای رقابتی، گفت: این طرح باعث ایجاد رقابت در بین تولیدکنندگان و تولید باکیفیت می‌شود.
وی افزود: اجرای این طرح با همکاری تشکل‌های صنفی، کشتارگاه‌های صنعتی طیور و بسته‌بندی فرآورده‌های خام‌ دامی عملیاتی شده‌است.
هم اکنون در استان تعداد 13 واحد کشتارگاه طیور وجود دارد که تعداد 11 واحد از آنها در حال فعالیت است.
 

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/166303/طرح-ارتقای-کیفیت-بهداشتی-گوشت-مرغ در-آذربایجان‌غربی-آغاز-شد
بستن   چاپ