پیام آذری
یک هنرمند پیشکسوت تاکید کرد:
ضرورت توجه به سرمایه‌گذاری خارجی در آثار هنری
شنبه 16 آذر 1398 - 12:08:20
ایسنا - فرهنگی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - ایسنا/آذربایجان شرقی این هنرمند نقاش گفت: همانگونه که در اقتصاد کشور به سرمایه‌گذاری خارجی توجه داریم، باید به سرمایه‌گذاری خارجی در آثار هنری نیز توجه داشته باشیم تا اقتصاد هنر رشد کند.

حبیب توحیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در این رابطه اظهار کرد: اکسپوی تبریز قدم بسیار مثبتی در راستای اعتلای هنرهای تجسمی در منطقه اذربایجان شرقی بوده و این اکسپو می تواند توسعه‌یافته و به جریانی بین‌المللی تبدیل شود.
وی با تاکید بر تداوم برگزاری اکسپوی تبریز، اظهار کرد: اکسپوی تبریز حرکت خوبی است که در بالا بردن فرهنگ عامه و تعامل مردم با آثار هنری تاثبر بسیاری داشته و مردم می‌توانند در این فضا بینش هنری خود را بالا برده و با هنر و هنرمندان ارتباط برقرار کنند.
توحیدی با بیان این که هنر یکی از مولفه‌های بسیار مهم در تاریخ بشری و یکی از بزرگترین مولفه هایی است که آثار گذاشته را حفظ می‌کند و درحقیقت پیشنیه فرهنگی است، افزود: تمامی اکسپو و نمایشگاه‌ها می‌تواند نقطه عطفی برای آیندگان باشد و این آثار هنری می‌تواند کمک‌حال محققانی که می‌خواهند در مورد بخشی از هنر ایران تحقیق و تفحص کند، باشد.
وی با تاکید بر این‌که فضای هنری تبریز از دو جریان خاص تاثیر گرفته که یکی هنرمندان وابسته به هنر سنتی و دیگری، هنرمندانی هستند که هنر معاصر و یا مدرن را ترجیح می دهند، افزود: این دو زمینه فعالیت نباید تلاقی پیدا کرده و باعث کشمکش شود، چراکه هدف ایجاد وحدت و جریانی است که به بالا بردن سطح فرهنگ و بینش هنری مردم کمک کند.
این هنرمند نقاش افزود: بر این اساس، اکسپوی تبریز قدم بزرگی در این رابطه است اما باید بسیار دست به عصا و موشکافانه در این خصوص حرکت کرده و آثار خوبی را انتخاب کرده و به نمایش گذاشت؛ تمامی اکسپوهای برگزار شده در سطح دنیا برای خود مانیفست داشته و هر اثری را عرضه نمی‌کنند.
وی با اشاره به تاثیر برگزاری اکسپو در روند خرید و فروش آثار هنری، گفت: اکسپو، حرکتی در راستای خرید و فروش آثار هنری بوده و متولیان امر می‌توانند با اسپانسرهای خارجی و داخلی، کلکسیونرها و شرکت‌ها ارتباط برقرار کرده و کار خود را توسعه دهند و همچنین با حفظ استانداردهای بین‌المللی، موفق عمل کنند.
وی با اشاره به وضعیت خرید و فروش آثار نقاشی در تبریز، اظهار کرد: در تبریز گالری‌های وابسته به وزارت ارشاد فعالیت دارند و برخی گالری‌های شخصی نیز افتتاح شده اما این روند باید تقویت شده و دولت نیز باید حمایت‌هایی در این رابطه اعمال کند؛ رونق گالری‌ها باعث افزایش خرید و فروش آثار هنری نیز می‌شود.
توحیدی تشریح کرد: همچنین در مجلس مصوبه ای مبنی بر خرید آثار هنری توسط ارگان‌ها وجود دارد اما آنگونه که باید در تبریز اجرا نمی‌شود و فقط برخی ارگان ها اقدام به این کار می‌کنند.
وی با تاکید بر این‌که اگر اکسپوی تبریز در حد استانی باقی بماند توفیق چندانی نخواهد یافت، افزود: این حرکت باید فراتر از استان عمل کرده و هنرمندانی از سایر کشورها، اسپانسرها و هنرمندان را با برنامه‌ریزی دقیق، هیات متحد و متخصص تعامل برقرار کند.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/175331/ضرورت-توجه-به-سرمایه‌گذاری-خارجی-در-آثار-هنری
بستن   چاپ