پیام آذری
یک مسئول:
ضرورت بهره‌مندی شرکت‌های فناور از پلتفرم‌های اقتصاد اشتراکی
یکشنبه 29 دی 1398 - 1:04:34 PM
ایسنا
پیام آذری -  سمینار آموزشی«بررسی نقش فناوری اطلاعات و پلتفرم‌های اقتصاد اشتراکی در حوزه گیاهان دارویی» با همکاری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل و شتابدهنده جاویدان، در اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.

معاون فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل امروز 29 دی ماه در این سمینار اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان اردبیل با بهره گیری از ظرفیت‌ پژوهشگران و فناوران، به دنبال ایفای نقش در ساماندهی فعالیتهای حوزه گیاهان دارویی استان است، آماده پذیرش تا ماوریتهای مشخصی را بپذیرد.
مهران محمدی اظهار کرد: مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل از شرکت‌های فعال در کشت و فناوری گیاهان دارویی پشتیبانی و حمایت میکند و ارائه خدمات آموزشی در جهت ارتقا فعالیت آنها در جهت رفع مشکلات پیش روی، یکی از این حمایتها میباشد.
وی با بیان اینکه چنین سمینارهایی میتواند به فعالیت فعالان این حوزه سمت و سو دهد، یادآور شد: برخی مجموعه‌هایی که تامین مواد اولیه، تولید و عرضه محصولات خود را انجام میدهند نیازمند بهره‌مندی از پلتفرم‌های اقتصادی هستند تا چرخه تولید و فروش را مقرون به صرفه ساخته و دسترسی به تولیدات خود را نیز تسهیل ببخشند.
محمدی با بیان اینکه امروزه فناوری‌های تواناساز رونق زیادی یافته‌اند، ادامه داد: این موضوع باعث شده است شبکه‌های مردم و سازمان‌ها مستقیماً معامله کنند که شامل داده آزاد، گوشی‌های ارزان و در دسترس همه و رسانه‌های اجتماعی می‌شود و تلاش کرده است تا به‌طور چشمگیری ناسازگاری بین مدل‌های سازمانی و کسب‌وکاری کاهش یابند.
معاون فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل اضافه کرد: در حال حاضر با پشتیبانی جهاددانشگاهی اردبیل 16 شرکت فناور برای تجاری سازی 34 ایده فناورانه خود تلاش می‌کنند که از این تعداد 3 شرکت دانش بنیان شده و 12 ثبت اختراع نیز انجام یافته است.
بازارچه اینترنتی بستر مناسبی برای تولیدکنندگان کالا است
بنیانگذار شتابدهنده جاویدان در بخش اصلی این سمینار با بیان اینکه شتاب دهنده یک ساختار منسجم و مشخص است که در جهت حمایت و توسعه کارآفرینی نوآورانه و دانش بنیان فعالیت و خدمات ارائه میکند، افزود: تامین سرمایه با سقف مشخص، جذب سرمایه گذار و تسهیلات کارآفرینی، تسهیل روابط، تامین فضای کسب و کار، توانمندسازی و مشاوره از خدمات شتابدهنده جاویدان است.
رامین عبدی با اشاره به اینکه در اقتصاد اشتراکی افراد و گروهها می توانند به طور گسترده تری افکار، ایده و داراییهای خود را به اشتراک بگذارند، ادامه داد: اقتصاد اشتراکی شامل تولید، توزیع، تجارت، مصرف محصولات و خدمات مختلف توسط مردم و یا سازمانها است.
وی با بیان اینکه هرگاه فرد چیزی را به نفع کسانی به اشتراک می گذارد بر اشتراک اقتصادی ورود پیدا کرده است، تصریح کرد: مدل مصرف اشتراکی به عنوان یک پدیده مجموعهای از قول و قرارها است که بر طبق آن افراد مشارکت کننده به جای داشتن مالکیت شخصی، دسترسی به محصولات وخدمات را به اشتراک میگذارند.
این کارآفرین نمونه استان اردبیل، نزدیک شدن ارتباطات، دستیابی به بازارهای جدید، افزایش میزان فروش و سود، حذف هزینههای اضافی، کاهش هزینههای معاملاتی و تدارکاتی، بهبود مدیریت بر روابط مصرف کننده، عرضه کننده و کارکنان و کاهش آلودگی محیط زیست را از مزایای کسب و کارهای اینترنتی عنوان کرد.
عبدی تصریح کرد: کاهش آثار منفی بر محیط زیست، صرفه جویی در هزینهها با قرض گرفتن و بازیافت دسترسی افراد به کالاهایی که توان خرید و یا تمایل به استفاده طولانی ار آن را ندارند، افزایش استقلال، انعطاف پذیری و اتکا به خود با تمرکززدایی، از بین رفتن موانع ورود و خودسازمان دهی و تبدیل سرمایه راکد به منبع درآمد از فواید استفاده از اقتصاد اشتراکی است.
وی ادامه داد: توسعه بازارچه های اینترنتی بستر مناسبی را برای تولیدکننده و یا تامین کنندگان کالا فراهم می کند.
معرفی سه پلتفرم اقتصاد اشتراکی
در سمینار آموزشی نقش فناوری اطلاعات و پلتفرم های اقتصاد اشتراکی در حوزه گیاهان دارویی سه پلتفرم اقتصاد اشتراکی شامل«سامانه فن یوز» طراحی شده توسط سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی، «سامانه شب بو» طراحی شده توسط شرکت جاوید افزار و« سامانه باسلام» طراحی شده در پارک علم و فناوری قم به طور مبسوط معرفی شد تا شرکت کنندگان امکان آشنایی و کار با این سامانهها را داشته باشند.
بخش مهم دیگر این سمینار پنل انقال تجربه و گفتگو بود که در این بخش سه فناور فعال حوزه گیاهان دارویی که عناوین فناور برتر استان را هم به دست آوردهاند به بیان تجربه ها و مشکلات خود پرداختند.
  سعید خانی، فناور شرکت نوشداروی سبلان مستقر در مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل، سیامک محمدی، فناور شرکت دانش‌بنیان اندیشه سلامت سبلان مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و محمود خروشی، فناور شرکت دانش بنیان خاک آب آژیانه مستقر در مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل مسیر حرکت خود در حوزه فناوری را بیان کرده و از تجربیات خود در استفاده از پلتفرم های اقتصاد اشتراکی گفتند.انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/187043/ضرورت-بهره‌مندی-شرکت‌های-فناور-از-پلتفرم‌های-اقتصاد-اشتراکی
بستن   چاپ