پیام آذری
معاون دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
وجود آفلاتوکسین در شیر به مقدار ناچیز طبیعی است
سه شنبه 8 بهمن 1398 - 8:51:20 AM
ایسنا
پیام آذری - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: مشاهده ماده آفلاتوکسین در شیر به مقدار ناچیز امری طبیعی است و به طور متوسط در همه شیرهای پاستوریزه وجود دارد.

بابک نخستین  اظهار کرد: در هفته های گذشته طرح شائبه وجود ماده آفلاتوکسین در شیر سبب شد تا نوعی نگرانی در جامعه ایجاد شود اما به طور طبیعی وجود دز بسیار پایین از این ماده در همه شیرها به دلیل نوع ماده غذایی استفاده شده در دام نگران کننده نیست.
وی با اشاره به اینکه آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که معمولاً از طریق ماده غذایی وارد بدن می شود، خاطرنشان کرد: آفلاتوکسین در تمام محصولات غذایی وجود دارد و میزان آفلاتوکسین موجود در مواد غذایی به ویژه لبنیات در حد استاندارد اعلام شده هیچ مشکلی در روند تغذیه ایجاد نمی کند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با تاکید براینکه وکارخانه های تولید محصولات لبنی به طور مرتب پالایش می شوند، افزود: اینکه گفته می شود آفلاتوکسین موجود در شیرهای اردبیل بیشتر از میانگین کشوری است، صحت ندارد و به مردم توصیه می کنیم طبق روال عادی لبنیات به ویژه شیر را در مصرف روزانه خود بگنجانند
نخستین گفت: شیرهای پاستوریزه که در معرض پایش های مستمر قرار دارند نسبت به شیرهای طبیعی از نظر وجود سم آفلاتوکسین ایمن تر هستند.
 

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/188829/وجود-آفلاتوکسین-در-شیر-به-مقدار-ناچیز-طبیعی-است
بستن   چاپ