پیام آذری
رییس دانشگاه علوم پزشکی: «سیامند رحمان» بیماری نداشت
دوشنبه 12 اسفند 1398 - 11:22:00
پیام آذری - مهاباد- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان‌غربی علت درگذشت ناگهانی «سیامند رحمان» را ایست قلبی همچون برخی دیگر از قهرمانان ورزشی جهان اعلام کرد و گفت: با «سیامند» ارتباط نزدیکی داشتم و از آنجا که وی بیماری‌های خود را با من در میان می‌گذاشت، وی بیماری دیگری در زمان فوت نداشت.

دکتر جواد آقازاده روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا ضمن تاکید بر اینکه قلب قهرمانان ورزشی سنگین‌وزن همواره تحت فشار قرار دارد، افزود: مرحوم «سیامند» دچار چاقی مفرط بالا شکمی بود و برای ثبت رکوردهای بیشتر، خودش را تحت فشار قرار می‌داد؛ از سوی دیگر نیز نه خودش و نه خانواده‌اش دچار بیماری نبوده‌اند که درگذشت ناگهانی وی به آن بیماری ربطی پیدا کند.
وی بیان کرد: مرحوم «سیامند» قبل از حضور تیم فوریت‌های پزشکی و در منزل شخصی‌اش دچار ایست قلبی شده و تلاش پزشکان برای احیای وی طی دو مرحله در منزل و بیمارستان به نتیجه نرسیده‌ بود.
وی با تاکید بر اینکه «رحمان» همواره بر تحمل فشار با هدف افتخارآفرینی برای ایران اسلامی تاکید داشت، اضافه کرد: سیامند یک روز در اردوی تیم ملی به میزبانی ارومیه چنان خودش را برای ثبت رکورد تحت فشار قرار داد که رنگش سیاه شد و بنده که در سالن تمرین حضور داشتم، از تداوم رکوردشکنی وی به دلیل خطر ایست قلبی ممانعت کردم.
ابوبکر افشنگ، رییس شبکه بهداشت و درمان اشنویه نیز اظهار داشت: «رحمان» ساعت 18 روز یکشنبه در منزلش دچار ایست قلبی شد و تکنسین‌های اورژانس به همراه متخصص بیهوشی بیمارستان نبی اکرم (ص) این شهرستان به مدت 45 دقیقه عملیات احیای قلبی را بر روی وی انجام دادند.
وی افزود: پس از نتیجه ندادن عملیات احیا، وی به بخش اورژانش این بیمارستان انتقال پیدا کرد و مجدداً عملیات احیا به مدت 45 دقیقه‌ دیگر بر روی وی انجام شد اما متاسفانه با وجود تلاش بسیار کادر درمانی این عملیات نتیجه‌بخش نبود و وی به علت ایست قلبی دارفانی را وداع گفت.
وی با بیان اینکه وی هیچگونه سابقه ناراحتی قلبی نداشت، اضافه کرد: هرگونه شایعه و اظهارنظری در مورد علت درگذشت «رحمان» غیر از این امر، صحت ندارد.
مراسم تشییع و تدفین مرحوم سیامند رحمان ساعت 9:30 امروز، دوشنبه از مقابل سالن 2 هزار نفری ورزش و جوانان اشنویه برگزار شد.
«رحمان» در پارالمپیک 2016 «ریو» با مهار وزنه 310 کیلوگرمی تاریخ‌ساز شد؛ وی پس از کسب مدال طلای مسابقات جهانی 2019 قزاقستان عنوان کرد که در توکیو دوباره خواهد درخشید.
2 مدال طلای پارالمپیک 2012 لندن و 2016 ریو، پنج مدال طلا و یک نقره مسابقات قهرمانی جهان و سه مدال طلای بازی‌های پارآسیایی 2010 گوانژو، 2014 اینچئون و 2018 جاکارتا از سیامند ورزشکاری برجسته در سطح رقابت‌های بین‌المللی ساخته بود.
سیامند رحمان متولد 1367 و اهل شهرستان اشنویه از توابع آذربایجان‌غربی و وزنه‌بردار سنگین وزن ایران است که در سال 1387 برای اولین‌بار به اردوی تیم ملی وزنه‌برداری معلولان دعوت شد.
«رحمان» همچنین به‌ عنوان یکی از ستارگان کمپین معرفی پارالمپیک 2020 توکیو معرفی و چندین بار در نظرسنجی کمیته بین‌المللی پارالمپیک بهترین ورزشکار ماه انتخاب شده بود.
برچسب‌ها
ورزش معلولان آذربایجان غربی سیامند رحمان وزنه برداری معلولان اشنویه
پروندهٔ خبری
وداع با قویترین مرد معلول جهان

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/198062/رییس-دانشگاه-علوم-پزشکی--«سیامند-رحمان»-بیماری-نداشت
بستن   چاپ