پیام آذری
پیشکسوت مطبوعات اردبیل:
رسانه‌های اردبیل در بحث مطالبه‌گری نمره قابل قبولی نمی‌گیرند
شنبه 11 مرداد 1399 - 08:24:03
ایسنا - فرهنگی - اردبیل
پیام آذری - ایسنا/اردبیل پیشکسوت مطبوعات استان اردبیل گفت: بنا به دلایل مختلف عملکرد رسانه‌ای‌ فعالان خبری استان اردبیل در مجموع نمی تواند راضی کننده باشد.

نادر پرستار در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: رشد رسانه‌ها از نظر تعداد و کمیت، عدم توجه به تولید محتوا، فقدان تعریف مناسب برای زیر مجموعه‌های روزنامه نگاری و ارتباطات، شرایط نامطلوب اقتصاد رسانه ای، خلاصه شدن کل فعالیت های اکثر رسانه ها در رپرتاژ آگهی و آگهی ها، حضور غریبه ها در فضای رسانه ها و نگاه صرف اقتصادی به فعالیت رسانه از جمله عوامل تاثیرگذار در مطالبه گر نبودن رسانه‌های استان و پائین بودن درصد رضایت از این مجموعه می‌باشد.
وی با بیان اینکه وقتی صحبت از کار فاخر رسانه‌ای می‌شود یعنی اینکه رسانه بتواند نقش خود را در روشنگری، اصلاح و حرکت رو به جلو جامعه به نحو مطلوب ایفا کند، ادامه داد: خلق کار فاخر طلب می‌کند که مجموعه‌ای از افراد تحصیل کرده آشنا به علم رسانه، تعهد پذیر و با احساس مسئولیت در قبال مردم و جامعه در کنار یکدیگر برای رسیدن به هدف نهایی تلاش بکنند.
پرستار افزود: اثر فاخر وقتی پدید می‌آید که پشتوانه مناسبی از فکر و زیر ساخت‌ها و منابع مالی و انسانی وجود داشته باشد و آثار فاخر وقتی امکان تولید و انتشار خواهد داشت که مسئولینی علاقه مند، فرهنگ دوست و معتقد به فعالیت‌های فرهنگی در راس امور باشند و صاحبان فکر و اندیشه و تلاشگران عرصه رسانه را مورد حمایت قرار دهند.
پیشکسوت مطبوعات استان اردبیل اضافه کرد: اگر جای آثار فاخر رسانه‌ای را استان خالی می بینیم به این دلیل است که ابزارهای مورد نیاز برای رسیدن به آن در سطح منطقه فراهم نیست.
وی اظهار کرد: شرایط حاکم بر روابط فعالان این عرصه و برخی از مدیران تشنه میز و ریاست و همچنین فعالیت ره گم کرده‌ها در مطبوعات این اصل مهم را در سال‌های اخیر کمرنگ کرده است ولی امیدواری به فعالیت فعالین صادق و کاربلد آینده‌ای روشن برای این عرصه را می تواند ترسیم بکند.
پرستار با بیان اینکه فعالیت در عرصه رسانه می‌تواند با مشکلات ریز و درشت همراه باشد، گفت: اگر در این میان عشق و علاقه، میدان داری نکند دوام آوردن در این عرصه کاری بس مشکل و تقریبا نشدنی است و همین یک اصل فعالیت بیش از چهار دهه در این عرصه را برای من ممکن ساخته است.
وی با بیان اینکه از سال 1355 کار خبری را به طور رسمی آغاز کرده ام، تصریح کرد: در آن روزگاران به دلیل محدودیت تعداد نشریات، کار برای یک رسانه امری ساده و آسان نبود و مسلما نیاز به طی مراحل مختلف داشت و بنده کار را با فعالیت در زمینه خبرهای ورزشی آغاز کردم.
پیشکسوت مطبوعات استان اردبیل ادامه داد: سال‌ها خواننده دائمی مجله کیهان ورزشی بودم و از عوامل و دست اندرکاران آن مجله شناخت داشتم بنابراین طی مکاتباتی که انجام دادم در نهایت رضایت شان برای ارسال خبرهای ورزشی حاصل شد و اولین مطلب من در سال 56 در مجله کیهان ورزشی به چاپ رسید.
پرستار با مقایسه فضای رسانه‌ای قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: قبل از انقلاب به دلیل تعداد محدود نشریات و نبود امکانات ارتباطی مناسب، عدم توجه به شهرستان‌ها و خبرنگاران مناطق مختلف کشور، فضایی محدود در اختیار علاقه مندان به کار خبری قرار می گرفت و همین فضای محدود و در برخی موارد آزار دهنده، عدم شکوفایی استعدادهای خبری بسیاری از جوانان را موجب می‌شد ولی بعد از انقلاب با افزایش وسایل ارتباط جمعی و فراهم شدن زمینه لازم برای بروز استعدادها، سرنوشت تازه‌ای برای کارهای خبری رقم زده شد.
این پیشکسوت مطبوعات استان اردبیل در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اگر دوباره فرصت انتخاب در سال 1355 فراهم می‌شد آیا باز هم کار مطبوعاتی را انتخاب می‌کردید، گفت: مطمئنا در هر شرایط و در هر مقطعی که بوده باشم انتخاب اولم فعالیت در عرصه رسانه خواهد بود و مهم ترین دلیل انتخاب این راه، علاقه و وابستگی به این حرفه می‌باشد زیرا فعالیت در عرصه رسانه اگر با عشق و دلبستگی تمام عیار همراه نباشد موفقیت در آن امکان پذیر نخواهد بود.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/241483/رسانه‌های-اردبیل-در-بحث-مطالبه‌گری-نمره-قابل-قبولی-نمی‌گیرند
بستن   چاپ