پیام آذری
اجرای طرح کمک‌های مومنانه در میاندوآب از سر گرفته شود
شنبه 11 مرداد 1399 - 18:04:51
پیام آذری - مهاباد- سروپرست فرمانداری میاندوآب گفت: طرح‌ کمک‌های مومنانه که در اوایل شیوع کرونا در راستای حمایت از اقشار آسیب دیده اجرا شد، اکنون نیز از سر گرفته شده است.

حسام شیرازه‌محبت روز شنبه در جلسه کارگروه سلامت میاندوآب با محوریت مقابله با بیماری کرونا، اظهار داشت: قرار گرفتن در دهه ولایت بهترین فرصت برای یاری به نیازمندان به ویژه اقشار آسیب‌پذیر از کروناست.
وی افزود: نهادهای حمایتی فقط می‌توانند جامعه هدف خود را تحت پوشش قرار دهند و باید مدیران دستگاه‌های اجرایی برای حمایت از زیرمجموعه‌های خود که در این ایام آسیب دیده‌اند، ورود پیدا کرده و با برگزاری آیین گلریزان از آنان حمایت کنند.
سرپرست فرمانداری میاندوآب با اشاره به اینکه فرمانداری به تنهایی نمی‌تواند در همه مسایل ورود پیدا کند، گفت: با تقسیم کار می‌توان بیشتر کمک حال همدیگر در این شرایط شد.
وی ادامه داد: میاندوآب در هفته‌های گذشته در رده دوم استانی از نظر مبتلایان کرونا قرار داشت که اکنون به رده‌های پنجم و ششم نزول کرده و در روزهای آتی نیز با رعایت و توجه مردم به پروتکل‌های بهداشتی باز هم پایین خواهد آمد.
شیرازه‌محبت با اشاره به اینکه وضعیت استان نیز در کشور مطلوب است، افزود: اگر در روزهای گذشته رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیشتر از این در دستور کار قرار می‌گرفت، ضمن اینکه وضعیت خیلی زودتر بهتر از این می‌شد، برداشت زودهنگام محدودیت‌ها را نیز درپی داشت‌.
وی همچنین با اشاره به اعمال محدودیتهای کرونایی، بیان کرد: کسی به دنبال تحت فشار قرار دادن در مورد جلوگیری از فعالیت برخی صنف‌ها نیست و از سوی دیگر به خاطر مسایل اقتصادی جامعه دچار مشکل است و باید این شرایط به نحوی مدیریت شود.
سرپرست فرمانداری میاندوآب ادامه داد: اینکه از فعالیت برخی صنف‌ها مثل باشگاهای ورزشی خودداری شده که مالکان آنان با مشکلات عدیدی مواجه هستند آن را قبول می‌کنیم اما باید بپذیریم که عدم رعایت مسایل بهداشتی و احتمال آلوده بودن یک نفر می‌تواند 10 نفر را نیز مبتلا کرده و جامعه را با مشکل مواجه کند.
وی با بیان اینکه باید در بحث کرونا تمام تبعات آن را باید در نظر گرفت، گفت: شاید عوارض کرونا پس از بهبودی فرد در بدن دیده شود و به برخی بافت‌ها و اعضای بدن آسیب رساند و باید از این جهت تمام سختی‌ها را تحمل کرده و با همکاری همدیگر از این شرایط عبور کنیم.
شیرازه‌محبت با اشاره به مشکلات اقتصادی در جامعه اظهار داشت: بخشی از این مشکلات براثر تحریم‌های ظالمانه و برخی هم براثر سوء مدیریت است که از داشته‌های خود به نحو مطلوب استفاده نمی‌کنیم.
وی با گلایه از برخی نهادها که در برابر محدودیت‌ها توپ را به میدان فرمانداری می‌اندازند، گفت: بنده به خاطر مصالح عمومی شهر مجبور خواهم شد برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی که حتی عملکرد خوبی دارند، را جهت برخورد، اقدام قانونی کنم و هر کسی نمی‌خواهد کار کند، به صورت کتبی به ما اعلام کند تا برای انتخاب مدیر تازه نفس اقدام کنیم.
وی با بیان مدیران زیر مجموعه‌های خود را به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مجاب کنند، اظهار داشت: باید در این زمینه افراد و صنف‌هایی که به رغم تعهدهای داده شده به قانون تمکین نمی‌کنند برای برخورد به مراجع قضایی معرفی شوند.
سرپرست فرمانداری میاندوآب همچنین گفت: نباید رسانه‌های شهرستان با انتشار برخی مطالب برای دشمنان خوراک خبری تولید کنند و در برابر مسوولیت اجتماعی که دارند از انعکاس برخی اخبار که محفل قانونی ندارد به جد خودداری کنند.
وی با قدردانی از تلاش این قشر در آگاه‌سازی جامعه، اظهار داشت: نباید افکار عمومی را مخدوش و مردم را نسبت به مدیران بدبین کرد و در این شرایط کرونایی که تجمع‌ها می‌تواند خطر آفرین باشد، به خاطر مردم و دغدغه‌های که وجود دارد، مسوولان جلسه‌ها را بدون وقفه برگزار می‌کنند.
وی با تأکید بر اینکه نباید مسوولان را دلسرد کرد، گفت: حوزه بهداشت و درمان به اندازه کافی خسته شده و از اول شیوع کرونا به هیچ نیرویی مرخصی داده نشده و بیشترین آمارهای کرونا مربوط به کادر درمان است.
شیرازه محبت خطاب به دستگاه‌های اجرایی میاندوآب گفت: تمام مصوبات مربوط به کرونا در راستای مصوبات ستاد ملی کروناست و نباید مدیران دستگاه‌های اجرایی محدودیت‌های اعمال شده را به فرمانداری ربط دهند و هر اقدامی در مقابله با کرونا برابر قانون است.
وی با انتقاد از اینکه حتی در ورودی برخی اداره‌های شهرستان نوشته شده بنا به دستور فرمانداری بدون ماسک وارد نشوید، گفت: این وضعیت فضای خوبی نیست و بنده هم به جهت از حمایت و پشتیبانی از روسای اداره‌ها در آخر خط ایستاده‌ام و اگر در اول خط قرار گیرم، دیگر شرایط و موضع بنده نسبت به گذشته فرق خواهد کرد.
سرپرست فرمانداری میاندوآب با گلایه از شهرداری این شهر، گفت: در روزهای گذشته در جریان سفر چند نفر از کارکنان شهرداری به اصفهان، سطل‌های زباله خریداری شده و الان معلوم نیست که در کجای شهر از آنها استفاده می‌شود و از سوی دیگر سطل‌های زباله فعلی وضعیت بهداشتی خوبی ندارند و منشأ شیوع انواع بیماری‌ها هستند.
وی همچنین با اشاره به معضل پسماند در میاندوآب اضافه کرد: به رغم اینکه مکان‌یابی برای دفن پسماند برعهده شهرداری است، ما زمین را نیز پیدا کردیم و هیچ بهانه‌ای برای جمع‌آوری اصولی پسماندها وجود ندارد اما شهرداری هنوز اقدامات اولیه را انجام نداده است.
وی افزود: همچنین لایروبی جوی‌ها باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد چرا که شهرداری میاندوآب سه برابر شهرداری‌های همتای خود نیرو دارد و باید با استفاده از آنان نسبت به تنظیف جوی ها اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه مردم و مسوولان ارشد و بهداشتی شهرستان در خصوص وضعیت جوی‌های شهر انتقاد می‌کنند، گفت: همچنین در تاکسی های عمومی شهر پروتکل‌های بهداشتی خیلی ضعیف رعایت می‌شود و باید واحد مربوطه در شهرداری رانندگان تاکسی را به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مجاب کرده و بیشتر در راستای فرهنگ‌سازی اقدام کنند.
ابتلا به کرونا در میاندوآب روند کاهشی گرفته است
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب نیز در این جلسه با بیان اینکه در روزهای اخیر روند مبتلایان بیماری کرونا در این شهرستان رو به کاهش است، اظهار داشت: این بیماری همچنان باید جدی گرفته شود و با توجه به اینکه آگاهی و مشارکت مردم تا حدودی با مداخلات در اجتماع توسط دستگاه‌های مختلف به ویژه فرمانداری و در جامعه زیاد شده، به تبع آن شیوع بیماری کمتر و مرگ و میر ناشی از کرونا پایین آمده است.
سهراب حیدری در ادامه با بیان اینکه افراد در هر رده سنی به کرونا مبتلا می‌شوند، افزود: 80 درصد از مبتلایان ساکن شهر و 20 درصد نیز از روستانشینان هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب‌ همچنین با بیان اینکه مبتلایان از نظر جنسیتی در این شهرستان برابر هستند، اضافه کرد: بیشترین سن مرگ و میر از کرونا بین 70 تا 79 سال بوده و 77 درصد فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا بیماری زمینه‌ای از جمله فشار خون و ناراحتی‌های قلبی داشتند و بقیه هیچ گونه بیماری نداشته و مستقیم از ابتلا به کرونا فوت شدند.
وی با اشاره به کاهش واضح در تعداد مبتلایان به بیماری کرونا ماحصل مداخله‌ها در اجتماع است، بیان کرد: گشت ویژه کرونا و آمبولانس خطر همچنان در سطح شهرستان برای آگاه‌سازی مردم درباره بیماری فعال هستند.
حیدری اظهار داشت: بازارهای دواب تهدیدی برای سلامت جامعه هستند و در صورت تعطیل نشدن آنها که همچنان به صورت غیرقانونی به فعالیت خود ادامه می‌دهند می‌توانند به شیوع ویروس کمک کنند.
وی با بیان اینکه اداره‌ها و سازمان‌ها در راستای کنترل و شیوع ویروس کرونا باید پای کار باشند، گفت: مهدکودک‌ها، تالارها، آرایشگاه‌های زنانه، باشگاهای ورزشی و به ویژه کافه رستوران‌ها و قلیان‌سراها همچنان تعطیل بوده و در خصوص باز شدن اصناف فوق دستورالعملی صادر نشده است.
وی افزود: در مورد برگزاری مراسم‌های ماه محرم تابع دستورات ستاد ملی کرونای کشور هستیم.
در این جلسه روسای برخی اداره‌های شهرستان میاندوآب نیز به تشریح اقدامات انجام گرفته در راستای مبارزه با کرونا پرداختند.
برچسب‌ها
ویروس کرونا بسته حمایتی کمک های مردمی میاندوآب

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/241664/اجرای-طرح-کمک‌های-مومنانه-در-میاندوآب-از-سر-گرفته-شود
بستن   چاپ