تامین بیش از 40درصد گوشت مرغ استان آذربایجانغربی توسط زنجیرههای یکپارچه تولید
چهارشنبه 12 آذر 1399 - 12:46:49
|
|
پیام آذری - مدیر امور طیور آذربایجان غربی با اشاره به نقش موثر زنجیرهها در افزایش تولید و بهبود کیفیت مرغ ، از فعالیت 6 زنجیره طیور دراستان خبر داد. به گزارش برنا آذربایجان غربی ، یحیی خلیلی افزود: زنجیرههای تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت نهایی محصول و افزایش تولید دارند وزنجیرهها باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار می شوند. خلیلی ادامه داد: آذربایجان غربی جزو استانهای مطرح و شاخص در صنعت طیور هم از نظر تولید و هم از نظر تعداد زنجیره تولید در کشور است و همزمان با فرآیند تولید باید به دنبال دست یابی به بازار های صادراتی و توسعه این صنعت در استان باشیم . وی همچنین افزود: در استان این زنجیره ها در شهرستان های ارومیه ، مهاباد ، میاندوآب واقع شده اند و این زنجیره ها بیش از 40 درصد تولید گوشت مرغ استان ،را بر عهده داشته و صادرات تخم مرغ نطفه دار، جوجه یکروزه گوشتی، مرغ گرم و منجمد عمدتا توسط این زنجیره ها صورت می گیرد. خلیلی با اشاره به اینکه در استان 736 مرغداری گوشتی فعال است، افزود: 15 میلیون و 750 هزار قطعه مرغ، ظرفیت تولید آنها در هر دوره 45 تا 60 روزه است. وی اضافه کرد: 6 کارخانه جوجه کشی با 94 میلیون قطعه ظرفیت تولید، 15 کشتارگاه طیوربا ظرفیت 39 هزار 500 قطعه کشتار در ساعت، 27 واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 36 هزار تن در استان فعال است که میتواند در هدایت این استان به ردههای بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند. منبع: خبرگزاری برنا
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/291146/تامین-بیش-از-40درصد-گوشت-مرغ-استان-آذربایجانغربی-توسط-زنجیرههای-یکپارچه-تولید
|