پیام آذری
اکانت‌های اشتراکی چگونه تجربه بازی‌های جدید را ارزان‌تر می‌کند؟
شنبه 15 آذر 1399 - 11:12:22
پیام آذری - ویجیاتو / وقتی دلار از کانال 3 هزار تومان به سمت 6 الی 7 هزار تومان حرکت کرد، بسیاری از گیمرها برای تجربه بازی‌های کنسول‌های نسلی که گذشت سراغ اکانت‌های ظرفیتی و کانال‌های فروش اکانت رفتند. در آن زمان و با توجه به این که قیمت دیسک بسیار بالا بود، خرید این اکانت‌ها گزینه مناسبی برای تجربه بازی‌های جدید بود. حالا که قیمت دلار در حدود بیست و چند هزار تومان پرسه می‌زند، حتی خرید اکانت‌های ظرفیتی هم دیگر برای تجربه بازی‌ها به صرفه نیست. اتفاقی که باعث شده تا شاهد شکل‌گیری پدیده تازه‌ای به نام «اکانت‌های اشتراکی» باشیم، پدیده‌ای که خبر از سخت شدن تجربه بازی‌ها نسبت به هر زمان دیگری می‌دهد.
اکانت‌های اشتراکی چگونه کار می‌کنند؟
به طور کلی سونی و مایکروسافت به کاربران خود اجازه می‌دهند تا بازی‌های دیجیتالی را به صورت اشتراکی با دوستان خود نیز تجربه کنند. در این میان یکی از دستگاه‌ها می‌تواند به صورت آفلاین و آنلاین و دیگری به صورت صرفا آنلاین بازی را اجرا کند. در پلی استیشن 4 یک ظرفیت نسبتا غیرقانونی به نام ظرفیت یک هم وجود دارد که مختص صرفا آفلاین بازی کردن است و به محض آنلاین شدن کنسول، بازی برای همیشه قفل خواهد شد.
حالا که حتی این ظرفیت‌ها هم برای بسیاری از گیمرها به‌صرفه نیستند. بعضی از فروشگاه‌های بازی‌های اکانتی ظرفیت‌های خود را به صورت نوبتی به گیمرها اجاره می‌دهند. برای مثال در یک نوع از اکانت‌های اشتراکی، یک کاربر با پرداخت 45 هزار تومان می‌تواند در ساعات 18 الی 21 بازی جدید مورد علاقه‌ش را بازی کند. او باید تا فردا همین ساعت منتظر بماند تا بتواند سراغ بازی برود. برای مثال نوبت‌دهی یکی از کانال‌های فروش بازی به صورت اشتراکی را باهم مشاهده می‌کنیم:
ساعت 6:00 تا 9:00 4نوبت خالی
ساعت 9:00 تا 12:00 4نوبت خالی
ساعت 12:00تا 15:00 3نوبت خالی
ساعت 15:00تا 18:00 3نوبت خالی
ساعت 18:00تا 21:00 4نوبت خالی
ساعت 21:00تا 00:00 4نوبت خالی
ساعت 00:00تا 3:00 4نوبت خالی
ساعت 3:00 تا 6:00 4نوبت خالی
نکته غم‌انگیز ماجرا اینجاست که فردی که این اشتراک را خریداری کرده است، تنها برای یک ماه به این اکانت دسترسی خواهد داشت و بعد از آن فروشنده دوباره رمز اکانت را تغییر داده و این ظرفیت‌های اشتراکی را با افراد بیشتری می‌فروشد.
این اکانت‌ها مشکلی از نظر قانونی بودن ندارند و با خرید آن‌ها مشکلی برای کنسول یا اکانت مایکروسافت یا سونی شما پیش نخواهد آمد. البته هنوز به طور دقیق مشخص نیست که تا چه اندازه می‌توان از این روش در پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس و اس هم استفاده کرد.
اکانت‌های اشتراکی ظرفیت 2 چگونه کار می‌کنند؟

پیام آذری


به جز این اکانت‌های اشتراکی که پیش از این در مورد آن‌ها صحبت کرده بودم. بعضی از فروشگاه‌های معتبرتر از روش دیگری برای فروش بازی‌های اکانتی خود استفاده می‌کنند. در این روش ظرفیت دو یک بازی به صورت مشترک در اختیار دو نفر قرار دارد. این اکانت‌ها، تمامی امکانات و قابلیت های یک ظرفیت 2 را داراست و هیچگونه تفاوتی ندارد.و هر دو نفر بطور همزمان می‌توانند بدون تداخل به بازی کردن خود ادامه دهند.
تنها موضوع در مورد این ظرفیت‌ها این است که پس از 10 تا 30 روز (این عدد کاملا تصادفی است) نیاز خواهید داشت بار دیگر اکانت را اکتیو‌ پرایمری کنید و بعد به ادامه بازی بپردازید. در نتیجه ممکن است برای فردی که ظرفیت 3 یک بازی پلی استیشن را خریداری کرده هم لحظاتی خلل در بازی کردن رخ دهد.
این روش هم تا این لحظه هیچ مشکلی برای اکانت یا کنسول فرد خاصی ایجاد نکرده و با توجه به کاهش قیمت‌ها و این موضوع که اکانت به طور کامل و تا ابد در اختیار خودتان است، می‌تواند گزینه مناسبی برای تجربه بازی‌ها به صورت اکانتی باشد. البته باید در نظر گرفت که نحوه کارکرد این روش روی پلی استیشن 5 هنوز به طور دقیق مشخص نشده و برای این قضیه باید مدت زمان بیشتری منتظر بمانیم.
بالاخره کدام روش را انتخاب کنیم؟
اگر قصد ندارید بازی‌ها را به صورت کامل خریداری کنید، بالاخره چالش‌هایی برای تجربه آن‌ها خواهید داشت. باید امیدوار بود که کارکرد اکانت‌های اشتراکی روی پلی استیشن 5 هم مثل پلی استیشن 4 باشد تا افراد بیشتری بتوانند به بازی کردن خود ادامه دهند.

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/292259/اکانت‌های-اشتراکی-چگونه-تجربه-بازی‌های-جدید-را-ارزان‌تر-می‌کند؟
بستن   چاپ