پیام آذری
شهردار خبر داد
تدوین بودجه 1400 شهرداری تبریز با محوریت حفاظت از میراث فرهنگی
دوشنبه 22 دي 1399 - 19:13:26
ایسنا - اقتصادی - آذربایجان شرقی
پیام آذری - ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز با اشاره به تداوم اجرای پروژه‌های نیابتی مقبره الشعرا، مقبره دوکمال، ربع رشیدی و... در سال آتی، گفت: با اولویت بندی اجرای این پروژه‌ها، حفاظت از میراث فرهنگی را می‌توان به عنوان محوریت بودجه سال آینده شهرداری تبریز مطرح کرد.

ایرج شهین باهر در جلسه احصای نیازهای عملیاتی با رویکرد حفظ میراث فرهنگی و رونق اقتصاد گردشگری شهر تبریز با حضور اعضای شورای شهر تبریز، شهرداران و مدیران مناطق تاریخی و فرهنگی و کارشناسان و متخصصان حوزه میراث فرهنگی، تاکید کرد: محدودیت بودجه و اعتبار شهرداری تبریز، ایجاب می‌کند که اکنون بر اساس اولویت‌های تاریخی و فرهنگی شهر عمل کنیم و دستگاه‌های دیگر نیز شهرداری را یاری کنند.
وی تشریح کرد: شهرداری در کنار انجام وظایف قانونی خود نمی‌تواند در قبال برخی موضوعاتی که به شهر و شهروندان ما مربوط است، بی تفاوت باشد.
وی با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های دولتی، افزود: در بسیاری از موضوعات، دستگاه‌های متولی به بهانه نبود یا کمبود اعتبار، اقدامات مفید و موثری انجام نمی‌دهند و شهرداری تبریز به نیابت از این دستگاه‌ها عهده دار برخی امور می‌شود.
شهین باهر با اشاره به پروژه مقبره الشعرا که یکی از پروژه‌های نیابتی شهرداری است، گفت: شهرداری تبریز توانسته کف سازی ورودی شمالی مقبره الشعرا را به اتمام برساند، در حالی که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی اصلی این پروژه است، در 2.5 سال اخیر نتوانسته حتی المان ورودی مقبره الشعرا را تکمیل کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت توسعه فضای سبز شهر تبریز، اظهار کرد: با توجه به این‌که کاشت یک میلیون اصله نهال، شعار مدیریت شهری تبریز در سالجاری بوده است، تاکنون موفق به کاشت 800 هزار اصله در نقاط مختلف شهر شده‌ایم.
وی اضافه کرد: تملک باغات قدیمی، یکی دیگر از رویکردهای شهرداری تبریز در سالجاری است که به عنوان مثال توانستیم بعد از سال‌ها، باغ‌های اطراف ائل گلی را تملک کنیم.
شهردار تبریز گفت: ایجاد پیاده راه یکی از اولویت‌های امسال شهرداری تبریز برای ساماندهی بافت تاریخی شهر بوده و در این راستا نیز توانستیم چند طرح اجرا و برنامه ریزی کنیم، اما فعالیت جدی تر در این حوزه نیازمند همراهی دستگاه‌ها و نهادهای مربوط است.
وی با بیان این‌که شهرداری تبریز برای تملک خانه‌های تاریخی هزینه زیادی صرف می‌کند، گفت: شهرداری‌ها برای تملک خانه‌های تاریخی ابزار قانونی ندارند و گاهی اوقات برخی افراد تلاش می‌کنند تا به بهانه خانه‌های تاریخی، از شهرداری سودجویی کنند که در این باره از نمایندگان محترم مجلس درخواست داریم تا راهکاری برای تعیین چارچوبی مشخص در این موضوع بی‌اندیشند.
به نقل از روابط عموی شهرداری تبریز، در این جلسه که صبح امروز دوشنبه برگزار شد، مباحثی پیرامون آخرین وضعیت ابنیه و اماکن تاریخی و فرهنگی و ضرورت حفاظت از آن‌ها بحث و بررسی شد.
انتهای پیام

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/309757/تدوین-بودجه-1400-شهرداری-تبریز-با-محوریت-حفاظت-از-میراث-فرهنگی
بستن   چاپ