پنج هزار و 995 تن گوشت قرمز در اردبیل تولید شد
سه شنبه 1 خرداد 1397 - 16:55:11
ایرنا - اقتصادی - اردبیل
|
|
آذری آنلاین - اردبیل - مدیر جهاد کشاورزی اردبیل از تولید پنج هزار و 995 تن گوشت قرمز در این شهرستان در سال گذشته خبرداد. بهروز آقازاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تولید 17 درصد تولید استان را شامل می شود و رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. وی گفت: شهرستان اردبیل با داشتن بیش از 568 هزار واحد دامی شامل گاو اصیل ، گاو دورگ، گاو بومی ، گاو میش ، گوسفند یکی از قطب های مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد. او افزود: این شهرستان دارای 50 واحد دامداری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 9 هزار و 908 راس و با اشتغال زایی 110نفر است. آقازاده اظهار کرد: 122 واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهره برداری به ظرفیت سه هزار و 544 راس در اردبیل فعال است. او تامین امنیت غذایی را از وظایف اصلی جهاد کشاورزی دانست و افزود: جهاد کشاورزی با تمام توان برای تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی به عنوان مهم ترین دغدغه مردم ، تلاش می کند. 6018/6016
http://www.Azari-Online.ir/fa/News/51170/پنج-هزار-و-995-تن-گوشت-قرمز-در-اردبیل-تولید-شد
|