پیام آذری
رییس جمهور روحانی
سه شنبه 5 تیر 1397 - 10:13:29 AM
نوای ارس
آذری آنلاین - نشریه نوای ارس چاپ اردبیل در شماره جدید خود در مطلبی با عنوان "رییس جمهور روحانی" نوشته دکتر حسین بشیری گیوی به موضوع رادیکالیسم سیاسی در کشور پرداخته است.
"رادیکالیسم سیاسی دوباره در ایران زمین سربازکرده و صدای استعفای رییس جمهور روحانی را سر می دهد. در نگاه اول باید گفت که رییس جمهوری روحانی یعنی انتخابات سال 92 و انتخابات مهم سال 96 که با مشروعیت 24 میلیونی اداره قوه مجریه را عهده دار شد، رییس جمهوری روحانی برگزار کننده انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و شورای شهر، که بذر امید را در بین شهروندان زنده کرد.
روحانی فاتح برجام در سخت ترین سال های سیاسی ایران زمین بود همچنان که در آن سال ها که همگان یعنی 80 میلیون ایرانی و بیش از میلیاردها نفر در جهان پیرامون شاهد هستند ایران را از بند 7 منشور شورای امنیت بدون جنگ و خونریزی خارج کرد.
رییس جمهوری در این سال ها کارهای بنیادی و اساسی در حوزه دیپلماسی انجام داده و می دهد، روشنفکران و صاحبان قلم و رسانه باید به افکار عمومی توضیح دهند که دیپلماسی صلح از مهم ترین کارهای روحانی است، روحانی با دیپلماسی صلح میلیمتر به میلیمتر دیپلماسی داخلی و خارجی تخریب شده ایران زمین را ترمیم کرده و می کند.
دیپلماسی صلح بهترین سلاح در قرن 21 می باشد، با شاخ و شانه کشیدن نه دیپلماسی به جلو می رود و نه در طول تاریخ کشوری توانسته پابرجا بماند، کشورهای قدرتمند دارای توان گفتگوی بالایی هستند.
اخیرا برخی از اصلاح طلبان رادیکال داخل نشین و خارج نشین طبل استعفای روحانی را سر می دهند، این رویکرد برای ما بیگانه نیست قبل از شما اصولگرایان رادیکال از فردای انتخابات 92 همین طبل را روزانه به صدا در می آورند.
اگر اصولگرایان رادیکال بر طبل ناسازگاری بکوبند مهم نیست تعجب از اصلاح طلبانی است که در چنین شرایط حساس و خطیر ساز ناسازگاری را کوک کردند و بقای خود را در شرایط ویژه دنبال می کنند، آقایان توضیح نمی دهند که اگر فی المثل روحانی استعفا بدهد چه کسی بیاید با کدامین دیپلماسی و با کدامین برنامه؟
در هر روی شهروندان بدانند دیپلماسی صلح حسن روحانی ایران را از منشور 7 شورای امنیت خارج کرده و این برای ما بسیار مهم است، در قرن 21 جنگ ها هم باید بهداشتی باشد این قاعده سالهاست که با عنوان جنگ سرد در بین کشورهای صنعتی به عنوان زیربنا قرار گرفته و عمل می کنند ولی در کشورهای جهان سوم همچنان قانون جنگل و تنازع بقا حاکم است.
ایران کشوری است که بیش از یک قرن پیش انقلاب مشروطه را پشت سر گذاشته است شاید از نگاه تکنولوژی کشور صنعتی نباشد ولی از نگاه نرم افزاری و سواد سیاسی جزء کشورهای مدرن محسوب می شود، ملت ایران در انتخابات اردیبهشت 96 با تمام قوا به پای صندوق رای رفت و رویکرد سیاسی ایران را مشخص و معین نمود.
در هر روی اصلاح طلبانی که منفعت خود را در استعفای روحانی می بینند خواب خوبی ندیده اند و این خواب تعبیر نخواهد شد لذا بر شهروندان ضرورت دارد که نگهبان رای خود باشند تا رادیکالیسم سیاسی دوباره در ایران زمین ظهور نکند.
دیپلماسی صلح بهترین رویکرد در شرایط کنونی است با عقلانیت باید پل های خراب شده را درست و ترمیم کرد".


http://www.Azari-Online.ir/fa/News/58494/رییس-جمهور-روحانی
بستن   چاپ