پیام آذری
سالانه 3 هزار و 500 تن قارچ‌خوراکی در آذربایجان‌غربی تولید می‌شود
پنجشنبه 30 فروردين 1403 - 22:58:11
پیام آذری - علی دیانتی معاون بهبود تولیدات‌گیاهی با بیان اینکه سالانه به طور متوسط تا 3 هزار و 500 تن قارچ‌خوراکی در استان تولید می‌شود، گفت: بیشترین این موادغذایی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار 900 تن تولید می‌شود و عمده این قارچ‌تولیدی در استان از نوع دکمه‌ای است.
وی افزود: 68 واحد تولیدی‌قارچ در استان وجود دارد که بیش از 200 نفر در این واحد‌ها اشتغال دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دیانتی اضافه کرد: سرانه مصرف قارچ‌خوراکی در کشور حدود 1.5 تا 2 کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا 1.5 کیلوگرم برآورد می‌شود.
معاون بهبود تولیدات‌گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: امسال یک واحد تولیدی قارچ دکمه‌ای به ظرفیت 500 تن در سال در شهرستان ارومیه در دست ساخت است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان شهریورماه به بهره‌برداری برسد.
وی با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول بیشتر در سالن‌های سرپوشیده است، بیان کرد: سازمان جهادکشاورزی با معرفی برای دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحد‌های تولیدی قارچ‌خوراکی از این واحد‌ها برای توسعه و تداوم تولید حمایت می‌کند.
دیانتی تصریح کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحد‌های دانش‌بنیان تولید، آماده‌سازی و در اختیار پرورش‌دهندگان قرار داده می‌شود.
باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/673076/سالانه-3-هزار-و-500-تن-قارچ‌خوراکی-در-آذربایجان‌غربی-تولید-می‌شود
بستن   چاپ