پیام آذری

آخرين مطالب

همه چیز در مورد «ذرت مکزیکی» مقالات

همه چیز در مورد «ذرت مکزیکی»
  بزرگنمايي:

آذری آنلاین - ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین تنقلاتی است که بازار داغ آن در فصل زمستان، لزوم رعایت برخی نکات تغذیه‌ای را بیش از پیش می‌کند.
یک متخصص تغذیه در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، با اشاره به نکات تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه‌ی ذرت مکزیکی اظهار کرد: مواد لازم برای تهیه‌ی ذرت مکزیکی بسته به ذائقه و سلیقه متفاوت خواهد بود، اما ماده‌ی غالب آن کنسرو ذرت است که ارزش غذایی آن با غلات یکسان بوده و سلامت کنسرو اعم از تاریخ تولید و انقضاء و شیوه‌ی نگه‌داری از آن از اهمیت زیادی برخوردار است. پوسیده نبودن، پف نکردن و بسته بودن کامل ظرف کنسرو نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: قارچ از دیگر مواد اولیه‌ در تهیه‌‌ی ذرت مکزیکی است که تازگی و نحوه‌ی نگهداری، کپک زده نبوده و پوسیده نبودن آن حائز اهمیت بوده و با توجه به این که قارچ جزو سبزیجات است، از این رو باید از پخت آن در حرارت‌های بالا خودداری شود.
وی بیان کرد: پنیر پیتزا، کره، ادویه‌جات و سس مایونز نیز در تهیه‌ی این خوراکی استفاده می‌شوند، ولی افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی_عروقی، دیابت و سرطان باید در استفاده از این مواد احتیاط کنند؛ به طوری که این افراد می‌توانند از برخی مواد جایگزین مثل ماست به جای سس مایونز استفاده کرده و یا برخی از مواد مثل ادویه‌جاتی که فشار خون را بالا می‌برند را حذف کنند.
غیبی در ادامه با تاکید بر خودداری از پخت مواد غذایی در حرارت‌های بالا گفت: سوختن روغن در حرارت‌های بالا سبب تولید مواد کارسینوژن (سرطان‌زا) مانند آکرولین شده و سلامتی مصرف‌کنندگان را تهدید خواهد کرد.
وی در پایان با بیان این که سرطان‌زا بودن ذرت مکزیکی از نظر علمی ثابت نشده است، خاطرنشان کرد: متخصقان تغذیه، خوردن ذرت مکزیکی را به همه‌ی گروه‌ها توصیه نمی‌کنند. همچنین به سایرین نیز توصیه می‌کنیم که این خوراکی را در خانه تهیه کرده و از سلامت کامل مواد اولیه و طرز تهیه‌ی آن اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

سهمیه بندی بنزین عامل افزایش کرایه‌ها/ قیمت کالاها سیر صعودی دارد

زخم سکونتگاه‌های غیر رسمی بر چهره تبریز

جای این درخت در سازمان ملل خالی است/ با چوب به نبرد صلح می‌روم

زندان «برنجه» جاذبه‌ای گمشده در دل کوهستان

تجربه زمستان گرم اردبیل/یخ‌های ارزآور روی کاغذ برنامه ریزی آب شد

مشارکت جوانان در غرب کشور افزایش یافت/ شور انتخاباتی در گام اول

لزوم توجه به مشکلات صادرات کفش/ پای چینی‌ها از کفش تبریز کوتاه شد

تهدید شوری خاک برای کشاورزی پایدار

نخبگانی در قامت نامزد انتخاباتی

آنچه باید در مورد آنفلوآنزا بدانیم

کوه‌های روبه تعالی

پایه گذار فرهنگ نوین ایران را بیشتر بشناسید

چند قدم تا آبادی در روستای زلزله زده «ورنکش»

اولین شهر «تئاتر کودک ایران» در حسرت پلاتو

لزوم مشارکت همگانی برای کنترل قیمت‌ها

بازگشت به دنیای واقعی

می خواهم دیده شوم!

این زباله را دور نریزید،  ارزش دارد

صمیمیت و همدلی شیعه و سنی در سایه وحدت اسلامی

هم‌آوایی غم و امید در روستای زلزله‌زده ورنکش

پزشکانی که با جان بیمار بازی می‌‎کنند

40 سال مبارزه با استکبار نتیجه روشن آموزه‌های انقلابی

40 سال سرآمدی ایران در استکبارستیزی

امام جمعه تبریز: نشر آرمان‌های شهدا موجب ماندگاری یاد آنان است

«اصلی و کرم»، عاشقانه‌ای از دیار آذربایجان

بیم و امید انقراض شتر دوکوهانه ایران در منطقه مغان

همت انقلابی در مسیر توسعه روستایی

انتشار رمان «جعبه سیاه نویسنده»

اعجاز برای نوع‌دوستی در اسلام

طلوع و غروب ستارخان به روایت ادبیات

امروز هم دیر است

ترشی، اشتهای افراد چاق را زیاد می‌کند

برق منطقه‌ای آذربایجان در ابتدای راه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر

مردم برای درمان بیماری‌ها گرایش زیادی به استفاده از طب مکمل دارند

رونمایی از ششمین ترجمه بانوی مترجم تبریزی در نمایشگاه کتاب

پاییز زیبایی‌های مهاباد را دوچندان کرد

باغ کمال، یادگار زمانی که تبریز، شهر عرفان بود

«ربع رشیدی» در مسیر جهانی شدن

ریشه پیاده‌روی اربعین چیست؟

سهم ناچیز سیب در سبد صادرات‌

گمگشته‌های دنیای شیرین کودکان

اینجا خدمت به زائران بر زیارت حسین(ع) ارجح است

گام بلند دولت برای توسعه مراکز درمانی

سیب اهر روی دست باغداران مانده است

حال ناخوش حمام‌های تاریخی تبریز

کاندیداهای احتمالی و شو های تکراری که به راه انداخته اند

واکاوی نقش «صابر» در انقلاب مشروطه ایران

امسال دریاچه ارومیه میزبان 60 هزار فلامینگو است

مرگ خاموش در پای درختان گردو

تاریخ در "نیم‌رخ یکانات"