پیام آذری

آخرين مطالب

ابتکار خواستار گسترش همکاری‌کارآفرینان ایرانی و ژاپنی شد معاونت امور زنان و خانواده

ابتکار خواستار گسترش همکاری‌کارآفرینان ایرانی و ژاپنی شد
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معصومه ابتکار: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور فراهم می کند تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

معصومه ابتکار: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور فراهم می کند تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در وبینار تخصصی «حمایت از زنان کارآفرین در دوران کرونا با تاکید بر بازار دیجیتال» اظهار کرد: کرونا ابعاد مختلف زندگی بشر را در سراسر جهان تغییر داده و ایران هم از این موضوع مستثنی نبوده است. در جهانی که بی عدالتی در توزیع اقلام بهداشتی و به ویژه واکسن کرونا موج می زند و باوجود تحریم ها و فشارهای خارجی، دانشمندان ایرانی با تولید واکسن بومی گامی دیگر در راه بهبود وضعیت همه مردم به ویژه کارفرینان و زنان برداشتند.
وی به استفاده گسترده از فناورهای دیجیتال در دوران کرونا اشاره کرد و افزود: وجود زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنت در سراسر کشور زمینه را برای استفاده از فناوری های دیجیتال در ایران در دوران کرونا فراهم کرد و به این ترتیب تجارت، آموزش و دیگر حوزه‌ها همچنان فعال باقی ماندند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، پرداخت یارانه، وام و حمایت‌های مختلف دولت از کارآفرینان در دوران کرونا را یادآور شد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد در ایران هم فعالیت‌های خوبی در دوران کرونا برای کمک به کسب و کارهای آسیب دیده انجام دادند که قابل تقدیر است.
ابتکار به همکاری معاونت رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با نهادها، سمن ها و کارآفرینان ژاپنی اشاره کرد و افزود: با بنیاد صلح ساساکاوا همکاری خوبی در زمینه های مختلف از جمله حمایت از کارآفرینان و زنان داریم.
وی همچنین تحریم‌های ناعادلانه علیه اقتصاد ایران در دوران شیوع کرونا را یادآور شد و گفت: فشار اقتصادی علیه مردم و کارآفرینان و زنان ایران ادامه دارد اما آنها در مقابل کرونا و تحریم خارجی ایستاده اند و این فشارها آنها را به هم نزدیک‌تر و اراده آنها برای بهبود شرایط اقتصادی تقویت کرده است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، همکاری بین کارآفرینان ایرانی و ژاپنی را خواستار شد و گفت: مردم ایران و ژاپن اشتراکات تاریخی و فرهنگی زیادی دارند و این اشتراکات زمینه خوبی برای گسترش همکاری و همفکری بین کارآفرینان و زنان دو کشور است تا تجربیاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
ابتکار با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید، رساندن سهم زنان در مدیریت کشور به 35 درصد را هدفگذاری کرده بود، خاطرنشان کرد: سهم زنان در مدیریت کشور در دولت تدبیر و امید از پنج درصد به 25 درصد رسید که امیدواریم این رویکرد در دولت جدید نیز ادامه یابد.
وی، نقش زنان در خانواده و جامعه ایران و ژاپن را برجسته ارزیابی کرد و گفت: زنان دو کشور نه تنها کارآفرینی کردند و برای دیگر زنان و حتی مردان شغل ایجاد کردند بلکه آنها بذر امید را در دل نسل آینده کاشتند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، نقش زنان ایرانی و ژاپنی در مبارزه با شیوع بیماری کرونا و تولید و توزیع اقلام بهداشتی را یادآور شد و گفت: شیوع بیماری کرونا زنان ایرانی و ژاپنی را متوقف نکرد و زیر فشار و استرس، خلاقانه از ابزارهای نوین مثل بازار دیجیتال برای پیشبرد امور استفاده کردند و در اقدامی بشردوستانه تجربیاتشان را با دیگران به اشتراک گذاشتند.
ابتکار در ادامه داوطلبانه بودن و رویکرد بشردوستانه اقدامات کارآفرینان زن در ایران و ژاپن را ستود و افزود: کرونا با همه مشکلاتی که ایجاد کرد، مردم را به هم نزدیک کرد و باعث شد تا بیشتر قدر همدیگر را بدانند و به یاری هم بشتابند. کرونا نه تنها ما را مجبور به تغییر سبک زندگی کرد بلکه نگاه بشردوستانه را در ما تقویت کرد.
وی، توجه به زنان جامعه را توجه به کل جامعه ارزیابی کرد و گفت: همکاری و همفکری زنان در بازارهای دیجیتال و شبکه شدن آنها می‌تواند ارتقای توانایی‌های آنها را به همراه داشته باشند و زمینه را برای تبادل اطلاعات و تجربیات بین آنها فراهم کند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از اجرای یک تحقیق مقایسه ای برای بررسی وضعیت زنان کارآفرین ایرانی با همکاری بنیاد صلح ساساکاوا و مقایسه آن با زنان کارآفرین در ژاپن خبر داد و افزود: دولت تلاش های زیادی برای آموزش زنان به ویژه استاندارد سازی کالاهای زنان کارآفرین در مناطق دورافتاده انجام داده است.
ابتکار با بیان اینکه همکاری‌های فرهنگی-اقتصادی ایران و ژاپن تاریخی است، خاطرنشان کرد: طی دولت یازدهم و دوازدهم، همکاری در زمینه توان افزایی اقتصادی زنان بین معاونت زنان و بنیاد ساساکاوای ژاپن به صورت یک توافق مشترک دنبال شده است. در این دوره، چهار طرح مطالعه مشترک در زمینه مقایسه توان‌افزایی زنان کارآفرین، تقویت نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در کارآفرینی و تاثیر کرونا بر مدل‌های کارآفرینی با استفاده از بازاریابی مجازی برگزار شد.
وی تصریح کرد: دولت ایران برای مقابله با آثار کرونا و تحریم‌ها بر اقتصاد ایران تدابیر ویژه‌ای انجام داد که تامین یارانه معیشتی، وام های کم بهره و تاخیر در بازپرداخت وام‌ها و مالیات‌ها و بیمه‌ها از جمله آنها هستند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مهارت‌افزایی و توان افزایی در زمینه بازاریابی مجازی و مهارت های سایبری برای زنان ایران در قالب همکاری با وزارت رفاه و جهاد دانشگاهی و وزارت کشور را یادآور شد و گفت: الگوهای موفقی برای مشاغل خانگی و آموزش مهارت به زنان روستایی و کارآفرین ایجاد کردیم.
ابتکار گفت: موقعیت زنان ایرانی در مقابله با شرایط سخت تحریم‌ها و کرونا نشان می دهد که اراده قوی و اعتماد به نفس آنها بر این چالش پیروز شده است و زنان ژاپنی هم در شرایط کرونا به تقویت کسب و کارهای اینترنتی پرداختند و توانستند تا حدی آسیب ها را جبران و مدل‌های نوین کسب‌وکار ارائه کنند.
وی، موفقیت اصلی را در تقویت نوع دوستی و دیگرخواهی و حمایت از آسیب دیدگان در شرایط کرونا ارزیابی کرد و افزود: کرونا این فرصت را فراهم کرده که فراتر از روال عادی بتوانیم برای آینده برنامه ریزی کنیم و از فناوری‌های نوین و اینترنت در این زمینه بهره ببریم. دولت ایران در سال های اخیر به توان افزایی زنان در بعد اقتصادی، مهارتی و مدیریتی توجه ویژه ای کرد که ثمرات آن در آینده بیشتر روشن خواهد شد.
مرتضی رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن هم در این وبینار با اشاره به روابط تاریخی و فرهنگی دو کشور خاطرنشان کرد: همکاری خوبی بین نهادهای دولتی و غیردولتی ایران در حوزه حمایت از زنان کارآفرین وجود دارد و امیدواریم که این همکاری‌ها در آینده گسترش و ارتقا یابد.
وی، اقدامات بنیاد صلح ساساکاوا و همکاری این سازمان غیردولتی ژاپنی با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را قابل تقدیر دانست و بر توسعه این همکاری‌ها تاکید کرد.
کازوتوشی آیکاوا سفیر ژاپن در ایران نیز در این وبینار، امپراطوری های ایران و ژاپن در دوران باستان را دو امپراطوری بزرگ و باشکوه آسیا ارزیابی کرد و افزود: فرهنگ ایرانی و ژاپنی اشتراکات زیادی دارند و هر دو ملت میراث‌دار تمدنی باستانی و بزرگ هستند.
وی، اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه حقوق شهروندی و حمایت از زنان را برجسته دانست و گفت: دولت ایران در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در حوزه حمایت از زنان به ویژه زنان کارآفرین و صیانت از کرامت، عزت و حقوق زنان و حفاظت از آنها در مقابل خشونت داشته که قابل تقدیر است.
سفیر ژاپن در ایران، نقش زنان در دو جامعه ایران و ژاپن را به لحاظ جامعه شناختی برجسته دانست و گفت: زنان در ایران و ژاپن ستون خانواده هستند و جامعه همواره مدیون فداکاری و تلاش آنهاست.
آیکاوا با بیان اینکه مقابله با کرونا، همکاری بین کشورها را اجتناب ناپذیر کرده است، گفت: دولت ژاپن در سال‌های اخیر تلاش های زیادی برای حمایت از زنان کارآفرین به ویژه کارآفرینی بومی و محلی انجام داده است.
وی با اشاره به چالش‌های پیش روی جامعه ایران و ژاپن در حوزه های مختلف قومی، مذهبی و جنسیتی تصریح کرد: پذیرش تفاو ها و احترام به آنها می‌تواند بسیاری از مشکلات در حوزه تفاوت‌های جنسیتی، مذهبی و قومی را برطرف کند.
حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی هم در این وبینار، اقدامات این نهاد در حمایت از زنان، اشتغال و کارآفرینی آنان را تشریح کرد.
همچنین فعالان حوزه زنان و کارآفرینان و محققان ژاپنی در این نشست، اقدامات دولت ژاپن برای حمایت از کارآفرینان و وضعیت کسب و کارهای کوچک و متوسط در این کشور را تشریح کردند و اقدامات معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری در دوران ریاست معصومه ابتکار را قابل تقدیر دانستند.
فعالان و محققان ژاپنی، اقدامات معاون کنونی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را در ارتقای توان مدیریتی و کارآفرینی زنان ایرانی موثر دانستند و رشد شاخص های حقوق زنان در ایران را ستودند.
وبینار تخصصی «حمایت از زنان کارآفرین در دوران کرونا با تاکید بر بازار دیجیتال» با سخنرانی معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، کازوتوشی آیکاوا سفیر ژاپن در ایران، حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی، مرتضی رحمانی موحد سفیر ایران در ژاپن، طیبه سیاوشی نماینده مجلس دهم و تعدادی از پژوهشگران ایرانی و ژاپنی با همکاری مرکز بین المللی اعتلای گفت‌وگوی خانواده ریاست جمهوری، جهاد دانشگاهی واحد الزهرا(س) و بنیاد صلح ساساکاوا روز دوشنبه برگزار شد.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/391834/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: دستورالعمل واردات خودرو به خودرو‌های چینی منتهی خواهد شد

اسامی خودرو‌های در محدوده 10 هزار یورو برای واردات اعلام شد

آغاز فروش فوری محولات سایپا از 11 آبان 1401 (+جزئیات ، قیمت و جدول فروش)

از برندهای اول دنیا چه خودروهایی وارد می‌ شوند؟ | پرونده ورود خودروهای اروپایی بسته شد

ویراژ خودروهای ممنوعه

رانت میلیاردی خودروی دیزلی

اعتراض انجمن واردکنندگان خودرو به رویه واردات

سهم مشتریان عادی از فروش خودروسازان چقدر است؟

واردات خودرو در دست‌انداز مجوزها/ ورود خودروها طی 2 ماه آینده بعید است

پنج تهدید «نسخه دولتی» واردات خودرو | تجربه «مورانو» تکرار می‌شود؟

خودروهای اقتصادی با قیمت میلیاردی!/ اقتصادی‌ها لوکس می‌شوند؟

قیمت خودرو سه‌نرخی می‌شود

واردات خودروهای فرانسوی به ایران ممنوع شد

تحریم واردات خودروی فرانسوی به ایران، بازار خود را با مشکل روبرو می کند؟

تحریم خودروسازان فرانسوی؛ پاس گل وزارت صمت به چینی‌ها

تکلیف وزارت صمت با خودش مشخص نیست

ایرانی‌ها رنگ کدام خودروهای خارجی را نخواهند دید؟

ادامه ریزش برندهای وارداتی خودرو؟

پیشنهاد عجیب یک خودروساز مطرح | به این دلیل اتومبیل نو نخرید!

بخشنامه جدید مالیاتی برای لوکس سواران | نحوه رسیدگی به اعتراض مالکان اعلام شد

آدرس غلط از رانت خودرویی

واردات این 6 خودرو به ایران استارت خورد | جایگزین رنو مشخص شد

عکس| عجیب و باورنکردنی؛ وقتی پراید هم قیمت یک دوچرخه بود!

خودروهای وارداتی به مزایده گذاشته خواهد شد

رانت‌پاشی از باک خودرو

پیش‌بینی واردات 100 هزار خودرو در سال 1401

سخنگوی وزارت صمت: تعدادی از خودروهای وارداتی به پشت مرز رسیدند

تولید پنج خودرو به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم متوقف شد / برند خودروهای وارداتی مشخص شد

رضایت بالای مشتریان از حذف قرعه‌کشی محصولات سایپا

خودروهای وارداتی در مسیر گمرک/ تویوتا کرولا 2022 در راه بازار ایران

حذف خودروی پاک از واردات

وزیر صنعت: یکی از خودروسازها به زودی واگذار می‌شود

اگر دوباره دلار گران شود، قیمت خودرو باز هم بالا می رود

برنده اول واردات خودرو کیست؟/ قیمت پایه خودروهای وارداتی چقدر خواهد بود؟

سایپا مجوز افزایش قیمت گرفت/ کوییک پلاس اتوماتیک 10 میلیون تومان گران شد

واردات خودروی چینی ممنوع می‌شود؟

وزیر صمت: نخستین خودروهای وارداتی هفته آینده وارد کشور می‌شود

لاتاری برای قرعه‌کشی خودرو راه افتاده است/ ثبات قیمت چه شد؟

نصف خانوارها بدون خودرو

خودروی چینی 500 میلیونی «دیگنیتی پرستیژ» در بورس کالا 2.4 میلیارد تومان معامله شد

با این شرایط قیمت پژو 206 به 500 میلیون تومان هم می‌رسد/ خودروهای مونتاژی به اسم واردات تمام می‌شود

پژو پارس 600 میلیون تومان شد!

فروش ماشین های چینی با دلار150 هزار تومانی! | خودرو، سوار بر رانت های دوگانه می تازد

درخت رانت در بازار خودرو

هیچ خودرویی به گمرک نرسیده است

یوسفی: واردات خودروهای یک میلیاردی، بازار را تنظیم نمی‌کند/وزیر صمت برای کنترل قیمت ورود کند

واکنش صمت به اظهارات پلیس درباره واردات خودروی بی‌کیفیت

واردات خودرو یا خم رنگرزی؟

خبرگزاری ایسنا: افزایش بالای 100 میلیونی قیمت برخی خودروها در عرض یک‌ماه!

بازگشت مشروط 2 خودروساز فرانسوی به بازار خودروی ایران