پیام آذری

آخرين مطالب

تقسیم کار بین 3 گروه از دستگاههای اجرایی در امر ازدواج معاونت امور زنان و خانواده

تقسیم کار بین 3 گروه از دستگاههای اجرایی در امر ازدواج
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سوسن باستانی :در زمینه آموزش‌های عمومی قبل از ازدواج سه گروه دستگاه داریم که وظیفه هر کدام مشخص شده و متولی اصلی در این حوزه وزارت ورزش و جوانان است و گروه هدف آن جوانانی هستند که در سن ازدواج قرار می‌گیرند.

سوسن باستانی :در زمینه آموزش‌های عمومی قبل از ازدواج سه گروه دستگاه داریم که وظیفه هر کدام مشخص شده و متولی اصلی در این حوزه وزارت ورزش و جوانان است و گروه هدف آن جوانانی هستند که در سن ازدواج قرار می‌گیرند.
سوسن باستانی معاون بررسی‌های راهبردی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در ششمین جلسه آموزش‌های عمومی خانواده «قبل، حین و پس از ازدواج» ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته گفت: در زمینه آموزش‌های عمومی قبل از ازدواج سه گروه دستگاه داریم که وظیفه هر کدام مشخص شده و متولی اصلی در این حوزه وزارت ورزش و جوانان است و گروه هدف آن جوانانی هستند که در سن ازدواج قرار می‌گیرند.
وی وظایف اصلی وزارت ورزش و جوانان در این زمینه را صدور مجوز برای دستگاه های مجری در حیطه آموزش های قبل از ازدواج، نظارت و رصد و پایش اقدامات دستگاهها در حیطه آموزش های پیش از ازدواج برای جوانان، برگزاری دوره های آموزشی جهت آماده سازی جوانان برای انتخاب همسر، ترویج آموزش ازدواج آسان و به هنگام و آموزش حقوق والدین و فرزندان برای گروه‌های مختلف جوانان دانست و افزود: دستگاه دیگری که در حوزه آموزش‌های عمومی قبل از ازدواج جزو دستگاههای اصلی محسوب می شود، وزارت علوم تحقیقات و فناوری است که گروه هدف آن جوانان دانشگاهی هستند و اقدامات مربوط به جوانان در حوزه ازدواج بر عهده این وزارتخانه است.
باستانی تصریح کرد: دستگاه‌های همکار در این مرحله معاونت امور زنان و خانواده، شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، سازمان تبلیغات اسلامی، مراکز مدیریت حوزه های علمیه، سازمان صدا و سیما و سازمان‌های مردم نهاد هستند.
معاون بررسی‌های راهبردی در ادامه اظهار داشت: دستگاه دیگری که در زمینه آموزش‌های عمومی قبل از ازدواج وظیفه مهمی برای آن مشخص شده، وزارت آموزش و پرورش است که وظیفه تولید محتوای آموزشی در کتب درسی به ویژه کتب دبیرستان در سال‌های آخر را برعهده دارد و جامعه هدف آن هم دانش آموزان هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه در زمینه آموزش های عمومی حین ازدواج متولی اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی برای زوجین متقاضی ازدواج، ارتقاء زمان آموزش‌های حین ازدواج از 2 ساعت به 4 ساعت، افزایش سطح بهداشت روانی زوجین، افزایش آگاهی دختران و پسران آماده ازدواج برای استحکام پیوند زناشویی و آشنایی با حقوق زوجین از جمله وظایف این وزارتخانه محسوب می شود و دستگاه های همکار با این وزارتخانه معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، قوه قضائیه، سازمان بهزیستی کشور ، وزارت ورزش و جوانان، دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، سازمان تبلیغات اسلامی، مرکز مدیریت دوره های سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان صدا و سیما و سازمان‌های مردم نهاد هستند.
باستانی همچنین ستاد ملی زن و خانواده و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را متولیان اصلی آموزش‌های عمومی پس از ازدواج نامید و گفت: تقسیم کار بین دستگاهی در این قسمت مورد توجه بوده و مهارت های ارتباطی زوجین، ترویج فرزندآوری، سلامت جنسی و احکام حقوق زوجین از مهمترین وظایف تعریف شده در این بخش است.
وی همچنین اهم اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده و معاونت امور زنان و خانواده در این زمینه را تشکیل شورای راهبردی خانواده، گفتگوی بین نسلی در جامعه ایران، توانمندسازی سفیران فرهنگی دانشگاه های کشور، طرح توان افزایی مدرسان آموزش خانواده، اجرای طرح پیمایش ملی خانواده، اجرای طرح بهار در خانه و راه اندازی سامانه رصد و پایش معاونت امور زنان و خانواده دانست.
معاون بررسی‌های راهبردی با بیان اینکه بحث تحکیم خانواده مسئله مهمی است و توجه به اختلال ارتباطی بین اعضای خانواده همواره مورد تاکید بوده، گفت: بر همین اساس طرح گفتگوی ملی خانواده پایه گذاری شد و گفتگوی بین اعضای خانواده و مهارت های مورد نیاز و خلأهای موجود مورد توجه قرار گرفت، ضمن اینکه ارتباط بین نسلی، شاخص‌های خانواده و شاخص‌های عدالت جنسی هم مدنظر بود و به همین دلیل در بحث های شورای راهبردی توان افزایی مدرسان خانواده و وزارت آموزش و پرورش با همکاری انجمن اولیا و مربیان و دانشگاه فرهنگیان مورد توجه قرار گرفت.
باستانی همچنین اهم اقدامات دستگاه ها در زمان شیوع بیماری کرونا را تولید محتوای آموزشی با همکاری دستگاهها، برگزاری نشست‌های تخصصی با صاحبنظران، برگزاری و اجرای دوره ها و مشاوره های آنلاین، تدوین دستورالعمل های برگزاری دوره‌های آموزشی در شرایط شیوع بیماری کرونا و تولید محتوای آموزشی و انتشار در فضای مجازی، استفاده از سوشال مدیا در آموزش های ازدواج بیان کرد و گفت:
طرح بهار در خانه، طرح گفتگوی ملی خانواده، بررسی وضعیت زنان و خانواده ها در شرایط کرونا و طرح گفتگوی بین نسلی از جمله اقدامات ستاد ملی زن و خانواده در دوره کرونا بوده است.
وی همچنین با اشاره به مشکلات و چالش های دستگاه‌ها در حوزه آموزش‌های عمومی ازدواج در شرایط کرونا مواردی همچون محدودیت جدی در دوره های آموزشی حضوری، مشکلات اجرایی آموزش های مجازی، کاهش میزان استقبال از دوره های آموزشی، اختلال در برگزاری دوره های آموزش حضوری، محدودیت برگزاری دوره های آنلاین در مراکز روستایی و شهرهای کوچک و توقف ارزیابی و اثربخشی آموزش ها را از جمله مشکلات ایجاد شده در این دوران برشمرد.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/395666/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویراژ خودروهای ممنوعه

رانت میلیاردی خودروی دیزلی

اعتراض انجمن واردکنندگان خودرو به رویه واردات

سهم مشتریان عادی از فروش خودروسازان چقدر است؟

واردات خودرو در دست‌انداز مجوزها/ ورود خودروها طی 2 ماه آینده بعید است

پنج تهدید «نسخه دولتی» واردات خودرو | تجربه «مورانو» تکرار می‌شود؟

خودروهای اقتصادی با قیمت میلیاردی!/ اقتصادی‌ها لوکس می‌شوند؟

قیمت خودرو سه‌نرخی می‌شود

واردات خودروهای فرانسوی به ایران ممنوع شد

تحریم واردات خودروی فرانسوی به ایران، بازار خود را با مشکل روبرو می کند؟

تحریم خودروسازان فرانسوی؛ پاس گل وزارت صمت به چینی‌ها

تکلیف وزارت صمت با خودش مشخص نیست

ایرانی‌ها رنگ کدام خودروهای خارجی را نخواهند دید؟

ادامه ریزش برندهای وارداتی خودرو؟

پیشنهاد عجیب یک خودروساز مطرح | به این دلیل اتومبیل نو نخرید!

بخشنامه جدید مالیاتی برای لوکس سواران | نحوه رسیدگی به اعتراض مالکان اعلام شد

آدرس غلط از رانت خودرویی

واردات این 6 خودرو به ایران استارت خورد | جایگزین رنو مشخص شد

عکس| عجیب و باورنکردنی؛ وقتی پراید هم قیمت یک دوچرخه بود!

خودروهای وارداتی به مزایده گذاشته خواهد شد

رانت‌پاشی از باک خودرو

پیش‌بینی واردات 100 هزار خودرو در سال 1401

سخنگوی وزارت صمت: تعدادی از خودروهای وارداتی به پشت مرز رسیدند

تولید پنج خودرو به دلیل عدم رعایت استانداردهای لازم متوقف شد / برند خودروهای وارداتی مشخص شد

رضایت بالای مشتریان از حذف قرعه‌کشی محصولات سایپا

خودروهای وارداتی در مسیر گمرک/ تویوتا کرولا 2022 در راه بازار ایران

حذف خودروی پاک از واردات

وزیر صنعت: یکی از خودروسازها به زودی واگذار می‌شود

اگر دوباره دلار گران شود، قیمت خودرو باز هم بالا می رود

برنده اول واردات خودرو کیست؟/ قیمت پایه خودروهای وارداتی چقدر خواهد بود؟

سایپا مجوز افزایش قیمت گرفت/ کوییک پلاس اتوماتیک 10 میلیون تومان گران شد

واردات خودروی چینی ممنوع می‌شود؟

وزیر صمت: نخستین خودروهای وارداتی هفته آینده وارد کشور می‌شود

لاتاری برای قرعه‌کشی خودرو راه افتاده است/ ثبات قیمت چه شد؟

نصف خانوارها بدون خودرو

خودروی چینی 500 میلیونی «دیگنیتی پرستیژ» در بورس کالا 2.4 میلیارد تومان معامله شد

با این شرایط قیمت پژو 206 به 500 میلیون تومان هم می‌رسد/ خودروهای مونتاژی به اسم واردات تمام می‌شود

پژو پارس 600 میلیون تومان شد!

فروش ماشین های چینی با دلار150 هزار تومانی! | خودرو، سوار بر رانت های دوگانه می تازد

درخت رانت در بازار خودرو

هیچ خودرویی به گمرک نرسیده است

یوسفی: واردات خودروهای یک میلیاردی، بازار را تنظیم نمی‌کند/وزیر صمت برای کنترل قیمت ورود کند

واکنش صمت به اظهارات پلیس درباره واردات خودروی بی‌کیفیت

واردات خودرو یا خم رنگرزی؟

خبرگزاری ایسنا: افزایش بالای 100 میلیونی قیمت برخی خودروها در عرض یک‌ماه!

بازگشت مشروط 2 خودروساز فرانسوی به بازار خودروی ایران

وعده عجیب معاون وزیر صنعت درباره ریزش قیمت خودرو/ افزایش 28 تا 185 میلیون تومانی قیمت خودرو در بازار

واردات خودرو به سبک جدید

دلیل افزایش قیمت خودرو از نظر وزیر صنعت؛ دلار مقصر است

مُسکّن درمانی بازار خودرو