پیام آذری

آخرين مطالب

خطرات سرمایه‌گذاری در قبرس شمالی برای ایرانیان سياسي

خطرات سرمایه‌گذاری در قبرس شمالی برای ایرانیان
  بزرگنمايي:

پیام آذری - غیر از ترکیه، هیچ‌کدام از کشورها و نهادهای بین‌المللی، واحدی به‌نام کشور قبرس ترک را به‌رسمیت نمی‌شناسند و ادعای پیوستن این منطقه به اتحادیه اروپا کذب است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، این روزها در فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و بسیاری از سایت‌های اینترنتی، تبلیغات گسترده‌ای برای تشویق ایرانیان به سرمایه‌گذاری در قبرس شمالی به چشم می‌خورد.
در این پیام‌ها، وعده‌های رنگارنگی درباره مزایای تحصیل، زندگی و سرمایه‌گذاری در قبرس داده شده است. جالب اینجاست که کلاهبرداران، هموطنان ایرانی خود را تشویق می‌کنند تا در بخش ترک‌نشین جزیره قبرس، حتماً به‌پوند انگلیس ملک بخرند و تا دیر نشده و همه نشتافته‌اند، برای خرید آپارتمان و خانه ویلایی، دست بجنبانند و کاری نکنند که سرشان بی‌کلاه بماند.
نکته جالب توجه اینجاست که اولاً قیمت ملک در بخش ترک‌نشین قبرس، حتی از ایران هم گرانتر است و دوم این که بسیاری از برج‌ها و آپارتمان‌هایی که عکس تبلیغاتی آنها برای فروش قرار داده شده، نه عکسی از یک فضای واقعی و ساخته شده، بلکه یک تصویر نرم‌افزاری و «3D» است که قرار است در آینده ساخته شود.
شرکت‌های مزبور، ایرانیان را تشویق می‌کنند تا برای بازدید از املاک قبرس ترک، با هزینه شرکت به جزیره پرواز کنند و همه چیز را به‌چشم خودشان ببینند اما در صورتی که هیچ ملکی چشمتان را نگیرد، پول پرواز و اقامت در هتل را باید از جیب مبارک پرداخت کنید!
در این گزارش قصد داریم نگاهی بیندازیم به محتوای نامعتبر و دروغین برخی سایت‌های اینترنتی و درباره این موضوع صحبت کنیم که کدام‌یک از ابعاد و بخش‌های اطلاعات مندرج در این سایت‌ها، با واقعیت منطبق نیست و چه خطراتی بر سر راه سرمایه‌گذاری در قبرس ترک وجود دارد.
بشتابید و با هزینه پایین شهروند اروپا شوید!
یک کارشناس مهاجرتی در چندین محیط متفاوت فضای مجازی، اعلام کرده است که در قبرس ترک، فرصت‌های طلایی و ارزشمندی برای سرمایه‌گذاری وجود دارد و ایرانیان نباید این فرصت را از دست دهند.
از او می‌پرسیم: مگر قبرس ترک، یک واحد سیاسی غیررسمی نیست؟ او پاسخ می‌دهد: «خیر. به‌زودی عضو اتحادیه اروپا می‌شود و در این چند سال به‌شدت پیشرفت کرده است»!
دوباره می‌پرسیم: «قبرس جنوبی یا جمهوری قبرس عضو اتحادیه اروپاست، چرا قبرس ترک عضو نشده است؟» او چنین پاسخی می‌دهد: «اینها شایعه است و قبرس جنوبی هرگز عضو اتحادیه اروپا نخواهد شد، اما قبرس ترک به‌زودی عضو می‌شود»!
این به‌اصطلاح کارشناس، در پست‌های اینترنتی خود، مدعی شده است که تنها 2 سال زمان باقی مانده تا قبرس ترک به‌طور رسمی عضو اتحادیه اروپا شود!
سایت‌ها و محیط‌های دیگر را بازدید می‌کنیم و می‌بینیم که بسیاری از شرکت‌های کلاهبرداری و مهاجرتی، همین اطلاعات دروغین را تکرار کرده و مدعی آن هستند که قبرس ترک، به‌زودی عضو اتحادیه اروپا می‌شود و بهترین جا برای خرید ملک و سرمایه‌گذاری است!
این در حالی است که در زمان حاضر، غیر از ترکیه، هیچ کدام از کشورها و نهادهای بین‌المللی، واحدی به‌نام کشور قبرس ترک را به‌رسمیت نمی‌شناسند و ادعای پیوستن این منطقه به اتحادیه اروپا، کذب محض است.
در سال 1974 میلادی و پس از بروز اختلافات جدی بین ترک‌ها و رومیان تحت حمایت دولت یونان در جزیره قبرس، ارتش یونان به‌شکل تمام‌قد وارد این معرکه شد و دولت ترکیه نیز با اعزام 40 هزار نفر نیروی نظامی دریایی و چتربازان ارتشی، اقدامی انجام داد که به یکی از نقاط عطف مهم در تاریخ روابط ترکیه و دنیای غرب تبدیل شد.
آمریکا به‌خاطر این اقدام، ترکیه را تحریم کرد و بین آتن و آنکارا، اختلافات بزرگی به وجود آمد، با این حال، از آن سال تاکنون، همواره نزدیک به شصت هزار نفر از نیروهای ارتش و پلیس ترکیه در بخش ترک‌نشین قبرس حضور دارند و ترکیه این منطقه را به‌نام «جمهوری ترک قبرس شمالی» می‌شناسد.
از منظر حقوق بین‌الملل و روابط بین‌الملل، حضور نیروهای نظامی و انتظامی ترکیه در بخش ترک‌نشین قبرس، یک حضور اشغالگرانه است و جمهوری خودمختار قبرس شمالی، در دنیا رسمیت و مشروعیت ندارد، اما قبرس جنوبی یا آنچه در دنیا به‌عنوان کشور جمهوری قبرس شناخته می‌شود، هم عضو سازمان ملل و هم عضو اتحادیه اروپاست و واحد پول آن نیز یوروست.
قبرس در سال 2004 میلادی به عضویت اتحادیه اروپا درآمد و واحد پول آن که پوند قبرسی بود به یورو تغییر پیدا کرد.
یکی از سایت‌هایی که ایرانیان را تشویق می‌کند تا ثروت و اندوخته زندگی خود را به قبرس ببرند، مدعی شده است «شهروندی قبرس شمالی که توسط ترکیه به‌رسمیت شناخته شده است، در حال حاضر شاید مزیتی در سطح بین‌الملل ایجاد نکند، اما با این حال از نظر ایجاد یک تجارت، سرمایه‌گذاری و داشتن یک زندگی راحت‌تر در کشور مهم است».
سپس در ادامه، ادعا کرده است که «حفاری، استخراج و صادرات نفت و گاز، می‌‌تواند به‌طور مستقیم و غیرمستقیم هزاران شغل جدید در قبرس شمالی ایجاد کند.»، این در حالی است که یک کشتی حفاری کوچک ترکیه با 10 نفر کارگر در سواحل قبرس ترک، دست به اکتشاف و حفاری زد و با اعتراض قبرس، یونان و اتحادیه اروپا، ناچار شد کار خود را متوقف کند و به ترکیه بازگردد!
تفاوت قیمت مسکن در تهران و قبرس ترک
سایت‌های کلاهبرداری و مهاجرتی مدعی شده‌اند: «رشد اقتصادی در کشور قبرس شمالی، به‌علت نوپا بودن و جمعیت کم آن و همچنین شرایط مالیاتی بسیار مناسب و اندک، فرصتی بسیار مناسب جهت سرمایه‌گذاری در قبرس شمالی در اختیار سرمایه‌گذاران خارجی قرار می‌‌دهد».
در ادامه این پست دارای اطلاعات دروغین و اغواگرانه آمده است: «با سرمایه‌گذاری در قبرس شمالی اقامت دائم این کشور را برای خود و خانواده‌‌تان اخذ خواهید کرد، همچنین زندگی و تحصیل آزادانه در قبرس برای شما میسر خواهد شد. یکی از رایج‌‌ترین و پرطرفدارترین روش‌‌های سرمایه‌گذاری در قبرس شمالی، خرید ملک در این کشور است، به همین منظور خانه‌ای که خریداری می‌‌کنید باید ارزش حداقلی برابر با 6 میلیارد تومان داشته باشد».
جالب است که ایرانیان، باید برای خرید یک آپارتمان کوچک یک‌خوابه در یک جزیره غیررسمی و فاقد حقوق بین‌الملل، باید 6 میلیارد تومان هزینه کنند! البته این پول باید به پوند انگلیس پرداخت شود! هزینه نیم درصدی مالیات مدیریت قبرس ترک، مالیات و هزینه سنگین شرکت واسطه فروشنده ملک هم مبلغ قابل توجهی است که علاوه بر این 6 میلیارد تومان خواهد بود.
درباره خرید ویلا نیز، کف قیمت در قبرس ترک از 24 میلیارد تومان شروع می‌شود! کیست که نداند با 24 میلیارد تومان می‌توان یا در تهران خانه ویلایی خرید و یا ویلای باغدار بزرگ در شمال!
در ادامه تبلیغات دروغین آمده است: «یکی از عواملی که خرید ملک در قبرس شمالی را به یک سرمایه گذاری مطمئن و سودآور در این کشور تبدیل می‌ کند، این مسئله است که با توجه به رشد اقتصادی قبرس شمالی، قیمت ملک هر ساله بین 15 – 20 درصد رشد دارد»!
همه می‌دانند که با مبلغ 6 میلیارد تومان، در محلات متوسط و خوب تهران، می‌توان آپارتمان 65 متری نوساز و قابل قبول خرید و علاوه بر این، رشد سالانه قیمت ملک در ایران، خیلی بیشتر از 20 درصد وعده داده شده قبرس ترک است!
گروه‌های دیگری از شرکت‌های کلاهبرداری و مهاجرتی، ایرانیان را به سرمایه گذاری مالی در قبرس ترک تشویق کرده و نوشته‌اند: «چنانچه فردی قصد داشته باشد از طریق خرید اوراق قرضه در کشور قبرس شمالی سرمایه گذاری کند، باید میزان مبلغ 500 هزار یورو در این زمینه سرمایه گذاری کند. با این روش، امکان دریافت اقامت قبرس شمالی فراهم می‌‌شود، اما فراموش نکنید که این سرمایه باید به مدت 3 سال در اوراق قرضه‌ قبرس شمالی بماند تا بتوانید از طریق آن اقامت دائم را دریافت کنید. ابتدا به فرد سرمایه گذار و خانواده‌ او اقامت موقت داده می‌‌شود و پس از گذشت سه سال به اقامت دائم تبدیل می‌‌شود».
پانصد هزار یورو، معادل سرمایه‌ای بیش از 35 میلیارد تومان است و با چنین سرمایه کلانی می‌توان در ایران، به راحتی شرکت صنعتی، تجاری، یا واحد تولیدی و دامپروری بزرگ به راه انداخت و خیلی زود ثمره اقتصادی آن را مشاهده کرد. کسی که چنین پولی در اختیار دارد، چرا باید آن را به یک دولت غیررسمی بسپارد؟!
روابط ایران و قبرس و چتر حقوقی
سفارت ایران نیز در شهر نیکوزیا در قبرس جنوبی قرار دارد که در سال 1988 افتتاح شده است. در سالهای گذشته ایران همواره از حاکمیت جمهوری قبرس حمایت کرده است.
یکی از اقدامات مهم سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف، دفاع از حقوق ایرانیانی است که در جریان یک معامله قانونی، رسمی و شفاف در کشورهای جهان، تجارت می‌کنند.
اگر مشکلی برای این دسته از شهروندان ایرانی پیش بیاید، سفارتخانه، در حد قابل توجه و تاثیرگذاری از او حمایت می‌کند و از دولت کشور میزبان می‌خواهد، حقوق آن شهروند حفظ شود.
اما به دو شرط: اول این که ایران در آن کشور سفارتخانه یا کنسولگری داشته باشد و دوم این که شهروند مزبور، در یک روند کاملاً قانونی، آشکار و بدون ایراد حقوقی، فعالیت مالی انجام داده باشد، اما از آنجایی که ایران، واحدی به نام قبرس ترک را به رسمیت نشناخته، بنابراین برای افرادی که در این منطقه دچار مشکل حقوقی شوند، ملجا و راهکار روشنی وجود ندارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/669359/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش تراکم رأی‌دهندگان در پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز

12 منتخب قرآنی سمپاد مشخص شدند

شلوغی شعبات اخذ رای در ساعات پایانی رای گیری

برگزاری شمشیربازی آزاد کشور به میزبانی یزد

کاهش 28 درصدی وقوع سرقت در استان آذربایجان‌غربی‌

مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان در آلماتی آغاز شد/ معترضان ارمنی وارد ایروان شدند

مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان در آلماتی آغاز شد

مطهری: در تبریز مثل غریبه‌ها تمرین می‌کنیم

تنزل مجدد حزب لیکود و تثبیت مخالفان نتانیاهو در نظرسنجی‌ها

پل میرداماد سالم است؟/ ماجرای ترک‌ ستون‌های این پل چه بود؟

آسمان تهران از کی بارانی می‌شود؟

حال و هوای انتخابات در تک حوزه انتخابیه اردبیل

پلیس کشورهای غربی دانشگاه ها را به پادگان تبدیل کرده است

اردبیل| انتخابات مظهر مردم سالاری در حاکمیت است

طوفان‌الاقصی لیبرالیسم را به قعر نابودی کشید

حضور مردم مغان در پای صندوق‌های رأی+ فیلم

مافیای برنج کمر کشاورزان را شکسته است

دشمنان نظام توطئه‌های شیطانی برای زنان و دختران ایرانی دارند

استفاده از ظرفیت معادن طلا برای توسعه تکاب یک ضرورت است

«حج» فرصتی برای نمایش اتحاد جهان اسلام است

دنیا شاهد انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌های غرب است

توزیع 3210 تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز

قهرمانان شمشیربازی آزاد کشور مشخص شدند

جشن‌ های زیر سایه خورشید در آذربایجان‌ غربی آغاز شد

مردم در انتخابات به بهترین گزینه رأی بدهند

سالانه 4 میلیون تن سیب تولید می شود/ توسعه صادرات به عراق

مراسم چهل و سومین سالگرد شهادت خلبان شهید شیرودی در کرمانشاه برگزار شد

قوانین عجیب دانشگاه صنعتی خواجه نصیر برای دانشجویان

گزارش خبرنگار تسنیم از حال و هوای انتخابات در تبریز + فیلم

در این استان‌ها یکشنبه باران می‌بارد

احداث بیمارستان 600 تختخوابی در ارومیه

توقیف 100 دستگاه خودرو و موتورسیکلت در میاندوآب

دختران در نهادینه کردن ارزش‌های اخلاقی در جامعه نقش اساسی دارند

صدور مجوز راه‌اندازی دانشکده «فضای مجازی، هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته» در واحد شبستر

حمله گسترده موشکی و پهپادی مقاومت عراق به بنادر اسرائیل/ برگزاری رزمایش نظامی مشترک ترکیه، جمهوری آذربایجان و گرجستان/ هشدار اف بی‌آی درباره نفوذ روسیه و چین در انتخابات آمریکا/ اضافه شدن 37 نهاد چینی به فهرست سیاه تجاری آمریکا

استاندار آذربایجان‌شرقی رای خود را به صندوق انداخت

کشتی‌گیر ایرانی با پرچم آذربایجان المپیکی شد

تبریزی‌ها پای صندوق رای آمدند

غرفه‌های رواق رضوی در پیاده‌راه عالی‌قاپوی اردبیل افتتاح شد

انتخابات تحکیم هویت جمهوری اسلامی ایران است

صف‌های طولانی رأی‌گیری در مغان

پل معلق سرعین حضور گردشگران را دو چندان خواهد کرد

حضور امام جمعه تبریز پای صندوق رای

جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در تبریز

تذکر به 10 مدیر در خصوص تخلفات انتخاباتی

آغاز بارندگی در تهران از یکشنبه

آخرین وضعیت 25 استان درگیر سیل و آبگرفتگی

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در 10 استان

حفظ 1میلیارد مترمکعب حقابه ایران از ارس با افتتاح 2 سد

استقرار صندوق اخذ رای ویژه اصحاب فرهنگ و رسانه در تبریز