طبخ غذاهای دریایی در مناطق کمبرخوردار آذربایجانشرقی
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام آذری - گوزلی در برنامه طبخ غذایهای گونه آبزی و عرضه آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای عنصرود در بخش مرکزی اسکو بر اهمیت مصرف و آبزیان در سبد غذایی مردم تاکید کرد و گفت: میزان سرانه مصرف غذاهای دریایی در آذربایجان شرقی حدود 8 کیلوگرم است که این میزان در کل کشور 14 کیلوگرم بوده و از این نظر استان ما در رتبههای پایین مصرف قرار دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از انجام اقدامات لازم در جهت توسعه و ترویج مصرف غذاهای دریایی در استان خبر داد و افزود: در این راستا هر ماه در یکی از روستاهای کم برخوردار استان آذربایجان شرقی برنامه طبخ و عرضه غذاهای گونه آبزی در دستور کار این سازمان قرار گرفته و امروز نیز شاهد طبخ 300 پرس ماهی آماده و توزیع آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای هدف گردشگری عنصرود در بخش مرکزی اسکو هستیم.
باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز
-
چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۵:۰۷
-
۱۴ بازديد
-
-
پیام آذری
لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/674728/