پیام آذری

آخرين مطالب

ماجرای تولید اولین داروی ایدز در مدار زمین علمي

ماجرای تولید اولین داروی ایدز در مدار زمین
  بزرگنمايي:

پیام آذری - کپسول فضایی شرکت «واردا اسپیس» پس از بازگشت به زمین، محموله‌های مهمی را با خود آورد که یکی از آنها داروی ایدز بود. اکنون یک مقاله پیش‌چاپ جدید می‌گوید که این شرکت یک گام به هدف خود نزدیک‌تر شده است. به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، به زودی احتمالا بسیاری از داروهای مهم در فضا تولید می‌شوند و به زمین می‌رسند. کپسول ماموریت «W-1» شرکت صنایع فضایی «واردا اسپیس»(Varda Space) پس از گذراندن حدود هفت ماه در فضا، در 21 فوریه با موفقیت به زمین بازگشت و محموله منحصربه‌فردی را با خود آورد. این محموله مهم، داروی «ریتوناویر»(Ritonavir) برای درمان ویروس HIV بود. واردا اسپیس به دنبال تولید مستقل داروها در محیط ریزگرانش است. این راهبرد در نهایت می‌تواند هزینه تولید داروهای نجات‌دهنده را کاهش دهد. اکنون یک مقاله پیش‌چاپ جدید می‌گوید که این شرکت یک گام به هدف خود نزدیک‌تر شده است. مأموریت W-1 به دنبال آزمایش امکان‌سنجی ساخت داروها در فضا بود و برای اولین بار سخت‌افزار واردا را در محیط بیرون از زمین آزمایش کرد. کپسول ماموریت W-1 در طول مدتی که در مدار قرار داشت، با موفقیت عناصر داروی ضد ویروسی ریتوناویر را متبلور کرد. این دارو پس از بازگشت به زمین سالم ماند. ریتوناویر فرآوری‌شده در فضا از آن زمان تاکنون مورد تحلیل قرار گرفته است. «دلیان آسپاروهوف»(Delian Asparouhov) بنیان‌گذار واردا اسپیس در حساب ایکس خود از موفقیت این ماموریت در تولید داروها خبر داد. داده‌های این ماموریت که اکنون در مقاله پیش‌چاپ منتشر شده‌اند، اطلاعات مهمی را نیز در مورد اثرات پرواز فضایی و ورود مجدد به زمین ارائه می‌دهند و اثر لرزش، شتاب، تشعشع و دما را بر فرآیند تولید دارو تحلیل می‌کنند. در چکیده مقاله آمده است: ما با ارائه یک مجموعه از داده‌های تجربی دقیق با محوریت بقا، راه را برای آینده پردازش داروها در فضا هموار می‌کنیم. این کار، توسعه محصولات دارویی جدید را روی زمین امکان‌پذیر می‌کند و از ابتکارات اکتشاف بلندمدت انسان سود می‌برد. اگرچه در حال حاضر داروها در پروازهای سهموی، در «ایستگاه فضایی بین‌المللی» و در محیط ریزگرانش پردازش می‌شوند اما هدف واردا اسپیس، ارائه یک روش کارآمدتر و مقرون‌به‌صرفه‌تر است. این شرکت از کپسول‌های بدون سرنشین استفاده می‌کند که به عنوان یک کارخانه کوچک و یک وسیله نقلیه ورود مجدد به کار می‌روند. این شرکت اکنون امیدوار است که دیگران را ترغیب کند تا قابلیت‌های داروی فرآوری‌شده در فضا را در نظر بگیرند. واردا اسپیس در ایکس نوشت: ما همراه با پلتفرم هایپرگرانشی، به سرعت در حال پیش‌برد چشم‌انداز توسعه دارو با استفاده از ریزگرانش هستیم. ماموریت ما اکنون فعال کردن دسترسی مقرون‌به‌صرفه با سرعت بالا برای تولید درمان‌های نسل بعدی است.

کپسول فضایی شرکت «واردا اسپیس» پس از بازگشت به زمین، محموله‌های مهمی را با خود آورد که یکی از آنها داروی ایدز بود. اکنون یک مقاله پیش‌چاپ جدید می‌گوید که این شرکت یک گام به هدف خود نزدیک‌تر شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، به زودی احتمالا بسیاری از داروهای مهم در فضا تولید می‌شوند و به زمین می‌رسند.
کپسول ماموریت «W-1» شرکت صنایع فضایی «واردا اسپیس»(Varda Space) پس از گذراندن حدود هفت ماه در فضا، در 21 فوریه با موفقیت به زمین بازگشت و محموله منحصربه‌فردی را با خود آورد. این محموله مهم، داروی «ریتوناویر»(Ritonavir) برای درمان ویروس HIV بود.
واردا اسپیس به دنبال تولید مستقل داروها در محیط ریزگرانش است. این راهبرد در نهایت می‌تواند هزینه تولید داروهای نجات‌دهنده را کاهش دهد. اکنون یک مقاله پیش‌چاپ جدید می‌گوید که این شرکت یک گام به هدف خود نزدیک‌تر شده است.
مأموریت W-1 به دنبال آزمایش امکان‌سنجی ساخت داروها در فضا بود و برای اولین بار سخت‌افزار واردا را در محیط بیرون از زمین آزمایش کرد. کپسول ماموریت W-1 در طول مدتی که در مدار قرار داشت، با موفقیت عناصر داروی ضد ویروسی ریتوناویر را متبلور کرد. این دارو پس از بازگشت به زمین سالم ماند.
ریتوناویر فرآوری‌شده در فضا از آن زمان تاکنون مورد تحلیل قرار گرفته است. «دلیان آسپاروهوف»(Delian Asparouhov) بنیان‌گذار واردا اسپیس در حساب ایکس خود از موفقیت این ماموریت در تولید داروها خبر داد.
داده‌های این ماموریت که اکنون در مقاله پیش‌چاپ منتشر شده‌اند، اطلاعات مهمی را نیز در مورد اثرات پرواز فضایی و ورود مجدد به زمین ارائه می‌دهند و اثر لرزش، شتاب، تشعشع و دما را بر فرآیند تولید دارو تحلیل می‌کنند.
در چکیده مقاله آمده است: ما با ارائه یک مجموعه از داده‌های تجربی دقیق با محوریت بقا، راه را برای آینده پردازش داروها در فضا هموار می‌کنیم. این کار، توسعه محصولات دارویی جدید را روی زمین امکان‌پذیر می‌کند و از ابتکارات اکتشاف بلندمدت انسان سود می‌برد.
اگرچه در حال حاضر داروها در پروازهای سهموی، در «ایستگاه فضایی بین‌المللی» و در محیط ریزگرانش پردازش می‌شوند اما هدف واردا اسپیس، ارائه یک روش کارآمدتر و مقرون‌به‌صرفه‌تر است. این شرکت از کپسول‌های بدون سرنشین استفاده می‌کند که به عنوان یک کارخانه کوچک و یک وسیله نقلیه ورود مجدد به کار می‌روند.
این شرکت اکنون امیدوار است که دیگران را ترغیب کند تا قابلیت‌های داروی فرآوری‌شده در فضا را در نظر بگیرند. واردا اسپیس در ایکس نوشت: ما همراه با پلتفرم هایپرگرانشی، به سرعت در حال پیش‌برد چشم‌انداز توسعه دارو با استفاده از ریزگرانش هستیم. ماموریت ما اکنون فعال کردن دسترسی مقرون‌به‌صرفه با سرعت بالا برای تولید درمان‌های نسل بعدی است.

لینک کوتاه:
https://www.payameazari.ir/Fa/News/676469/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر چهرۀ بازیگر نقش کودکی «دونگ‌یی» در یک کمدی عاشقانه

دستگیری 7 نفر از اراذل و اوباش منطقه رواسان تبریز

بیقراری ها برای «سبحان» 15 روزه شد!

دستگیری باند فرااستانی سرقت از پیرزن ها

نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل

مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل

دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند

بازش برف و تگرگ بهاری در شهرهای آذربایجان غربی

آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور

بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال کشف شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 17 اردیبهشت 1403

آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد

فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزارهای شهدا توجه ویژه داشته باشند

تغییر چهره بازیگر نقش جوانی «کیانوش» سریال آوای باران بعد 11 سال/ تصاویر

بارش برف بهاری در روستای کوران صومای برادوست ارومیه

سارق اماکن خصوصی در تور پلیس اردبیل

قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول

آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای 18 عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید

بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد

برگزاری مسابقات پرس سینه انتخابی تیم ملی در شهر مهاباد

اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در تبریز

اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان

ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان

(ویدئو) چرا همه عاشق آهنگی درباره کیم جونگ اون شده‌اند؟

420 مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد

معلمان خادم‌یار رضوی در اردبیل تجلیل شدند

راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن

تالاب گرده‌قیت نقده بعد از 25 سال احیا شد

هشدار آنروا درباره حمله اسرائیل: رفح را ترک نخواهیم کرد

غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد

آنروا: رفح را ترک نخواهیم کرد

دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب

گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی

استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»

برگزاری تمرین پاسگاه فرماندهی مرکب صیاد ارتش و 5 کشور

افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان

از 5 قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند

نحوه‌ واگذاری زمین به ایثارگران بررسی شد

انتصاب سرپرست معاونت سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران

هشدار دوباره رضا کیانیان درباره عملکرد شهردار تهران

ماجرای زنی که شوهرش را با چاقو به قتل رساند

آمار بالای حیوان گزیدگی در اردبیل

تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد

برنامه‌های امروز رادیو ارومیه 17 اردیبهشت

حضور نشر سرو با بیش از 113 عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران

سوت آغاز لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد به صدا در آمد

محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد

آغاز مسابقات لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد

درخواست از امام جمعه تبریز برای یحیی گل‌محمدی