شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴

منطقه آزاد کیش

بازگشت رونق به تابستان کیش؛ ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره به ۷۶ درصد رسید

بازگشت رونق به تابستان کیش؛  ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره به ۷۶ درصد رسید
پیام آذری - ضریب اشغال هتل‌های ۵ ستاره کیش با اقامت ۸ هزار و ۴۲۰ گردشگر در ۸ شهریور ۱۴۰۴ با آغاز جشنواره تابستانی به ۷۶ درصد رسید.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ضریب اشغال هتل‌های 5 ستاره کیش با اقامت 8 هزار و 420 گردشگر در 8 شهریور 1404 با آغاز جشنواره تابستانی به 76 درصد رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین ‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، درحالیکه هر ساله نیمه اول شهریورماه جزیره کیش همچنان در دوره رکود گردشگری بسر می برد امسال با برگزاری جشنواره تابستانی واجرای جشنواره های تخفیف شاهد رشد آمارهای گردشگری در جزیره کیش هستیم.
براساس آمارها، روز هشتم شهریورماه تعداد 8 هزار و 420 گردشگر در هتل‌های کیش اقامت داشتند که نشان‌دهنده بازگشت رونق به جزیره پس از هفته‌های بحرانی و جنگ تحمیلی 12 روزه است، در حالی که در آن بازه تنها 4 تا 5 هزار گردشگر در کیش حضور داشتند.
نکته قابل توجه افزایش کیفی کردشگران است براین اساس از مجموع گردشگران مقیم در روز 8 شهریور، 5 هزار و 804 نفر در هتل‌های 5 ستاره اقامت کردند و ضریب اشغال اتاق‌ها در این هتل‌ها به 76 درصد رسید، آماری که در سال‌های گذشته تنها در دهه پایانی شهریور مشاهده می‌شد.
همچنین ضریب اشغال کلی هتل‌های جزیره کیش در 8 شهریور 1404 به 66 درصد رسید.


نظرات شما