جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴

گفتگو

صدور مجوز جوجه‌ریزی برای ۵۶ میلیون قطعه در آذربایجان غربی

صدور مجوز جوجه‌ریزی برای ۵۶ میلیون قطعه در آذربایجان غربی
پیام آذری - ایسنا / رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور آذربایجان غربی از صدور مجوز جوجه‌ریزی برای بیش از ۵۶ میلیون قطعه طی ۱۰ ماهه سال جاری خبر داد. اسماعیلی اظهار ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایسنا / رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور آذربایجان غربی از صدور مجوز جوجه‌ریزی برای بیش از ۵۶ میلیون قطعه طی ۱۰ ماهه سال جاری خبر داد.
اسماعیلی اظهار کرد: در این مدت کنترل‌های منظم بهداشتی بر مزارع پرورش اجداد و مادر و همچنین کارخانجات جوجه‌کشی استان به‌صورت مستمر انجام شده است.
وی افزود: در قالب برنامه‌های پایش و مراقبت، بیش از ۴۳ هزار نمونه شامل سرم، بافت و سوآپ از واحدهای مختلف اخذ و مورد بررسی قرار گرفته است.
بازار
اسماعیلی ادامه داد: همچنین ۲۸ هزار مورد بازدید و مراقبت از طیور صنعتی و بومی در سطح استان انجام شده و در کنار آن بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ بازدید از کشتارگاه‌های طیور و تالاب‌ها صورت گرفته است که در کنترل و پیشگیری از بیماری‌های مهم طیور مؤثر بوده است.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور استان با اشاره به وضعیت تولید گفت: طی این مدت مجوز جوجه‌ریزی برای واحدهای پرورش مرغ گوشتی، مرغ مادر، پولت تخم‌گذار، مرغ اجداد و بوقلمون به تعداد بیش از ۵۶ میلیون قطعه صادر شده است.
وی همچنین از واکسیناسیون یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه طیور بومی علیه بیماری «نیوکاسل» خبر داد.
اسماعیلی با تأکید بر ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی در واحدهای پرورشی، بر همکاری فعالان صنعت مرغداری برای حفظ سلامت طیور و پایداری تولید تأکید کرد.


نظرات شما