پیام آذری - مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: متخلف ارزی در تبریز به برگشت عین ارز به میزان ۸۹هزار یورو و پرداخت ۱۲۴ میلیارد و ۸۴۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، صمد حضرتی با اشاره پرونده واردات کالا به ارزش ۶۲ میلیارد و ۴۲۳ میلیون ریال افزود: این تخلف با شکایت بانک عامل، در شعبه پنجم بدوی تعزیرات حکومتی تبریز رسیدگی شد.
وی اظهار کرد: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده و اخذ دفاعیات متخلف، اتهام وارده را محرز دانست و متخلف را علاوه بر اعاده عین ارز و محرومیت از فعالیت تجاری به مدت یک سال، به پرداخت جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش ریالی ارز محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به پرونده قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی در جلفا گفت: شعبه بدوی تعزیرات حکومتی این شهرستان به پرونده این قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون ریال رسیدگی کرد.
حضرتی ادامه داد: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده اتهام وارده را محرز دانست و متخلف را علاوه بر ضبط کالا، با احتساب ارزش خودروی حامل به پرداخت سه میلیارد و ۷۷۱ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش کالا محکوم کرد.
وی یادآور شد: پرونده این تخلف را ماموران نیروی انتظامی با کشف کالا از یک دستگاه خودروی سواری برلیانس در ایست بازرسی جلفا، به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کرده بودند.