سه شنبه ۳ شهريور ۱۴۰۵

گفتگو

ایجاد ۹ هزار شغل ظرف یک سال در اردبیل | آخرین خبر

ایجاد ۹ هزار شغل ظرف یک سال در اردبیل | آخرین خبر
پیام آذری - ایرنا/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: ۲۰۹ کارخانه در استان از هفته دولت سال قبل تا هفته دولت امسال دارای پروانه بهره‌برداری شده و فعالیت آنها برای ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایرنا / مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: ۲۰۹ کارخانه در استان از هفته دولت سال قبل تا هفته دولت امسال دارای پروانه بهره‌برداری شده و فعالیت آنها برای ۹ هزار نفر شغل ایجاد کرده است.
رامین صادقی اظهار کرد: میزان سرمایه گذاری برای ایجاد و راه اندازی آن ۲۰۹ واحد صنعتی و تولیدی استان بالغ بر ۵۰۰ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: در کل استان، یک هزار و ۴۵۰ واحد تولیدی فعال داریم و حدود ۶۰ درصد آنها در حوزه استحفاظی شهرستان نمین قرار دارند و این واحدها برای بیش از ۴۷ هزار نفر شغل ایجاد کرده‌اند.
وی ادامه داد: در هفته دولت امسال، ۲۵ واحد تولیدی دیگر به بهره برداری می رسد و حدود ۲ هزار نفر در آنها مشغول به کار می‌شوند و همچنین عملیات اجرای ۶ طرح جدید با پیش‌بینی اشتغال ۱۰ هزار نفر و سرمایه‌گذاری بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد ریال آغاز خواهد شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: این استان بر اساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت در پنج‌ماه اول سال ۱۴۰۵ نسبت به مدت مشابه سال قبل در صدور پروانه بهره برداری ۸۳ درصد رشد داشته است و این موفقیت با همدلی و حمایت استاندار، دستگاه‌های قضایی، نظارتی و امنیتی حاصل شده و امیدواریم این رقم تا پایان سال جاری ارتقا یابد.
۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی در استان اردبیل فعال است.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران، در همسایگی استان‌های زنجان، گیلان، آذربایجان شرقی و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.


نظرات شما