پیام آذری
آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار ساده
پنجشنبه 9 فروردين 1403 - 05:55:59
پیام آذری - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، یکی از خوشمزه ترین حلواهای خانگی که برای پذیرایی و به عنوان حلوا برای ماه رمضان پیشنهاد داده می شود، حلوا زنجبیل تبریزی است که به سادگی و با مواد لازم دم دستی میتوان آن را در خانه آماده کرد. مراحل پخت حلوایی که در این بخش خواهیم گفت، زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و زمان اصلی برای خنک شدن حلوا صرف خواهد شد.
بیشتر بخوانید: آموزش شیرینی پزی/ طرح تهیه کیک یخچالی خانگی مواد لازم حلوا زنجبیل خانگی
مواد لازم مقدار
آرد 3 لیوان
روغن جامد 1 لیوان
زنجبیل 3 قاشق غذاخوری
پودر قند 1 لیوان
طرز تهیه حلوا زنجبیلی با پودر قند
برای پخت حلوای راحت و فوری زنجبیلی، ابتدا 3 لیوان آرد را داخل ماهیتابه در دمای کم تفت می‌دهیم.
تفت دادن را به مدت حدوداً یک ربع و تا زمانی که رنگ آرد تغییر کند، ادامه میدهیم.
سپس یک لیوان روغن جامد به آرد تفت خورده اضافه و 5 دقیقه مجدداً تفت میدهیم و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بر می‌داریم.
در این مرحله پخت حلوای زنجبیلی، 3 قاشق غذاخوری زنجبیل و یک لیوان پودر قند را اضافه می‌کنیم و کامل مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
بعد از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شد ابتدا با پشت قاشق مواد را صاف و سپس با کمک یک گوش‌کوب مواد را سفت و یکدست می‌کنیم.
سپس حلوای یکدست شده را به شکل لوزی‌های کوچک برش می‌زنیم.
در آخر حدود دو ساعت به حلوای آماده زمان می‌دهیم تا خنک شود.
انتهای پیام/
کد خبر: 1225245 برچسب‌ها آموزش شیرینی پزی

http://www.Azari-Online.ir/fa/News/667115/آموزش-شیرینی‌پزی---طرز-تهیه-حلوا-زنجبیلی-تبریز-با-مواد-بسیار-ساده
بستن   چاپ