جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴

سیاسی

شکری: اجرای طرح زمستانی راهداری از دی ماه؛ ۶۹ اکیپ آماده باش شدند

شکری: اجرای طرح زمستانی راهداری از دی ماه؛ ۶۹ اکیپ آماده باش شدند
پیام آذری - ارومیه- مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: از ابتدای دی ماه سال جاریتا ۱۵ فروردین سال آینده طرح زمستانی راهداری با آماده باش ۶۹ اکیپ آغاز می شود.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ارومیه- مدیر کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: از ابتدای دی ماه سال جاریتا ۱۵ فروردین سال آینده طرح زمستانی راهداری با آماده باش ۶۹ اکیپ آغاز می شود.

‌ ‌به گزارش خبرنگار مهر ، ارسلان شکری ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و مانور تمام‌عیار استانی، که با حضور معاون عمرانی استاندار برگزار شد، اعلام کرد: از ابتدای دی‌ماه اداره کل راهداری به‌صورت رسمی در حالت آماده‌باش قرار گرفته است. وی با اشاره به بارش‌های اخیر در محورهای سردشت، اشنویه و سلماس افزود: عملیات برف‌روبی به‌موقع انجام شد و با استقرار ۶۹ اکیپ راهداری، هیچ مشکلی در تردد گزارش نشد. شکری همچنین از آمادگی کامل ناوگان راهداری خبر داد و اظهار کرد: ۴۳۷ دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک، نیمه‌سنگین و سنگین برای اجرای عملیات زمستانی آماده هستند. وی با بیان اینکه ۷۹ گردنه به طول مجموع ۶۵۰ کیلومتر تحت پوشش عملیات راهداری قرار دارد، تصریح کرد: ۶۲ هزار تن شن و ماسه برای یخ‌زدایی و نمک‌پاشی جاده‌ها ذخیره شده و بیش از ۷۵۰ نفر از کارکنان اداره کل به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم درگیر طرح زمستانی هستند. مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی با تأکید بر ضرورت تخصیص به‌موقع اعتبارات گفت: خدمات‌رسانی مطلوب در حوزه راهداری زمستانی زمانی محقق می‌شود که اعتبارات از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌وبودجه استان به‌موقع تأمین شود. وی افزود: بیل‌های جدید برای تراکتورها تولید شده که می‌تواند بازگشایی راه روستاها را تسریع کند و در صورت تخصیص اعتبار امکان خرید تجهیزات جدید نیز وجود دارد. شکری همچنین از دهیاری‌ها و شهرداری‌ها خواست تا فهرست ماشین‌آلات، رانندگان و سطح آمادگی خود را ارائه دهند تا در صورت نیاز از ظرفیت آن‌ها بهره گرفته شود. وی با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی از یک مرجع واحد افزود: برای جلوگیری از انسداد راه‌ها و تصادفات، توجه جدی رانندگان به استفاده از زنجیرچرخ در هنگام بارش ضروری است. مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی در پایان اشاره کرد: وجود بیش از ۱۵۰ معدن با ماشین‌آلات سنگین در استان ظرفیت قابل توجهی برای پشتیبانی عملیات زمستانی ایجاد می‌کند که با برنامه‌ریزی مناسب می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.


نظرات شما