شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴

فرهنگی

مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

تمسک به قرآن رمز مقاومت و پیروزی است

تمسک به قرآن رمز مقاومت و پیروزی است
پیام آذری - مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:تمسک به قرآن و عترت رمز مقاومت در برابر سختی‌ها و عامل پیروزی در برابر استکبار جهانی است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:تمسک به قرآن و عترت رمز مقاومت در برابر سختی‌ها و عامل پیروزی در برابر استکبار جهانی است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،سعید مجیدی در آیین گشایش نمایشگاه قرآن و عترت آذربایجان شرقی در محل مصلای امام خمینی (ره) تبریز با تاکید بر جایگاه تاریخی تبریز و آذربایجان شرقی در پرورش عالمان و حافظان قرآن اظهار کرد:نام بزرگانی چون علامه طباطبایی، علامه امینی، علامه جعفری و ده‌ها شخصیت علمی دیگر در این استان می‌درخشد که آثار و برکات آنان همچون ستارگان درخشان آسمان علم و معرفت چراغ راه آیندگان تا سالیان سال است.
وی ادامه داد: قرآن کلام بی‌بدیل پروردگار، چراغ راه بشریت و منشور زندگی است و این کتاب آسمانی، اساس و بنیان تمدن‌ساز و فرهنگ غنی ما به شمار می‌رود.
وی گفت: تمسک به قرآن و عترت و الهام از رهنمود‌های الهی است که به انسان‌ها قدرت مقاومت در برابر سختی‌ها را می‌بخشد و این کتاب آسمانی، رمز پیروزی در برابر استکبار جهانی و رژیم کودک‌کش صهیونیستی است.
مدیر کل تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برپایی نمایشگاه قرآن در تبریز اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی است تا گوشه‌ای از خدمات قرآنی و تلاش‌های فعالان این حوزه به نمایش درآید و ادای احترامی به کوشش‌های بی‌دریغ این عزیزان باشد.
بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی در آیین گشایش نمایشگاه گفت: شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند مفاهیم قرآنی با نگاهی کاربردی وارد عرصه سیاستگذاری، مدیریت و زندگی اجتماعی شوند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه قرآن نقشی فراتر از آموزه‌های فردی دارد تصریح کرد: آموزه‌های قرآنی با تاکید بر عدالت، صداقت، شفافیت و پاسخگویی بستر تقویت اعتماد عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی را فراهم می‌کند.
سرمست با اشاره به اهمیت ارتباط قرآن با نسل جدید گفت: قرآن کریم ظرفیت هویت‌بخشی و توانمندسازی جوانان را دارد به شرطی که مفاهیم آن با زبان علم، فناوری، مهارت‌آموزی و مسائل واقعی زندگی امروز تبیین شود.
وی همچنین بر لزوم پایداری رویداد‌های فرهنگی تاکید کرد و افزود: نمایشگاه قرآن زمانی می‌تواند اثرگذار باشد که از سطح یک رویداد مقطعی فراتر رفته و به بخشی از زیست‌بوم فرهنگی استان تبدیل شود.
استاندار آذربایجان شرقی گفت:در منطق قرآن مدیریت به معنای امانت‌داری و خدمت به مردم است و موفقیت مدیران زمانی معنا پیدا می‌کند که رضایت عمومی و پاسخگویی در برابر جامعه به عنوان معیار اصلی در نظر گرفته شود.


نظرات شما