پیام آذری - نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی گفت: ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار ویژه برای تکمیل، تجهیز و نوسازی مدارس شهری و روستایی این دو شهرستان اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجتالاسلام محمد میرزایی افزود: این اعتبار در پی مکاتبه با مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و با هدف ارتقای زیرساختهای آموزشی و بهبود فضاهای تحصیلی دانشآموزان منطقه در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: طبق دستور مدیرعامل ایمیدرو مقرر شده است ۲۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۴ به آموزش و پرورش آذربایجانغربی تخصیص یابد تا در اختیار ادارات آموزش و پرورش شهرستانهای شاهیندژ و تکاب قرار گیرد.
نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین ۳۰۰ میلیارد ریال از این اعتبار برای سال آینده پیشبینی شده است که در راستای تکمیل، تجهیز و نوسازی فضاهای آموزشی هزینه میشود.
حجت الاسلام میرزایی با تأکید بر اهمیت توسعه عدالت آموزشی اظهار کرد: حمایت از آموزش و پرورش و ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی از نیازهای منطقه بوده و در سالهای گذشته نیز اقدامات متعددی برای بهبود شرایط تحصیل دانشآموزان و استانداردسازی مدارس این منطقه انجام شده است.