دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

اختصاص ۱۷۷ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های شهرستان بیله‌سوار

اختصاص ۱۷۷ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های شهرستان بیله‌سوار
پیام آذری - در سفرِ استاندار به بیله سوار، ۱۷۷ میلیارد تومان به این شهرستان رسید.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - در سفرِ استاندار به بیله سوار، ۱۷۷ میلیارد تومان به این شهرستان رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل استاندار اردبیل در سفر به شهرستان بیله سوار گفت: ۱۷۷ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان مرزی بیله‌سوار اختصاص‌یافته است که از این میزان، ۷۱ میلیارد تومان علاوه بر اعتبار اولیه ۱۰۶ میلیاردتومانی تأمین شده است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
مسعود امامی با اشاره به اختصاص ۱۷۷ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه‌ها اظهار کرد: بر اساس تصمیمات کمیته برنامه‌ریزی، ۱۰۶ میلیارد تومان اعتبار اولیه تخصیص‌یافته بود که ۷۱ میلیارد تومان دیگر به آن اضافه شد.
وی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان مرزی بیله‌سوار گفت: از مجموع ۲۴۰ واحد نهضت ملی مسکن، ۶۰ واحد طی دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد و عملیات اجرایی ۶ کیلومتر از بزرگراه گوگ‌تپه به بیله‌سوار نیز تا هفته دولت نهایی خواهد شد.
استاندار اردبیل به پروژه استراتژیک آبرسانی مجتمع آج‌اشمه اشاره کرد و افزود: این مجتمع که تأمین آب ۲۶۵ روستا و قشلاق را بر عهده دارد، طی دو ماه آینده به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد و مشکل کمبود آب آشامیدنی این مناطق برای همیشه حل خواهد شد.
امامی یگانه از تخصیص اعتبار برای چندین طرح زیرساختی خبر داد و تصریح کرد: تکمیل کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره)، تعمیر مراکز جامع سلامت جعفرآباد و انجیرلو، تکمیل سالن ورزشی بانوان و سالن فرهنگی امام علی (ع) بیله‌سوار در دستور کار قرار دارد.

پیام آذری


وی با بیان اینکه گمرک بیله‌سوار از گمرکات فعال کشور است، تأکید کرد: امسال بیش از ۸۷ میلیون دلار صادرات و حدود ۳۲ میلیون دلار واردات از این گمرک انجام شده و طرح جامع منطقه آزاد تجاری-صنعتی اردبیل-بیله‌سوار نیز در حال نهایی شدن است.
استاندار اردبیل درباره واردات خودرو از منطقه آزاد ادامه داد: اهلیت‌سنجی شرکت‌های اعلام‌کننده آمادگی برای واردات خودرو در حال بررسی است و طی روز‌های آینده، پلاک‌گذاری و ورود خودرو‌ها توسط شرکت‌های صلاحیت‌دار آغاز خواهد شد.
امامی یگانه درباره تردد خودرو‌های منطقه آزاد گفت: بر اساس تفاهم‌نامه اخیر، تردد این خودرو‌ها در قالب کریدور شمال و شمال‌غرب، در بین شش استان کشور فراهم شده است و این موضوع به رونق تجارت کمک می‌کند.
وی بر لزوم تکمیل پروژه‌های آموزشی در شهرستان تأکید کرد و یادآور شد: بیش از یک‌ونیم هزار میلیارد تومان تسهیلات نیز برای حمایت از بخش خصوصی در سال جاری در نظر گرفته شده که این مبلغ نقش مهمی در اشتغالزایی ایفا خواهد کرد.


نظرات شما