جمعه ۲۹ خرداد ۱۴۰۵

سیاسی

امام جمعه پلدشت: قدرت میدان و بعثت خیابان ایران را ابرقدرت کرد

امام جمعه پلدشت: قدرت میدان و بعثت خیابان ایران را ابرقدرت کرد
پیام آذری - امام جمعه پلدشت گفت: قدرت میدان و بعثت خیابان در کنار هم نقشه‌های دشمن را تماماً نقش بر آب کرده و این واقعیت را در دنیا تثبیت کرده که «ایرانِ پس از جنگ رمضان» به معنای واقعی کلمه یک ابرقدرت جدید است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - امام جمعه پلدشت گفت: قدرت میدان و بعثت خیابان در کنار هم نقشه‌های دشمن را تماماً نقش بر آب کرده و این واقعیت را در دنیا تثبیت کرده که «ایرانِ پس از جنگ رمضان» به معنای واقعی کلمه یک ابرقدرت جدید است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی ، امام جمعه پلدشت گفت: قدرت میدان و بعثت خیابان در کنار هم نقشه‌های دشمن را تماماً نقش بر آب کرده و این واقعیت را در دنیا تثبیت کرده که «ایرانِ پس از جنگ رمضان» به معنای واقعی کلمه یک ابرقدرت جدید است.
حجت‌الاسلام رسول جمشیدی در خطبه‌های نماز جمعه پلدشت با اشاره به پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران درباره تفاهم‌نامه رئیس‌جمهوران ایران و آمریکا گفت: مسئولین امر، از سر دلسوزی و با حُسن نظر، تلاش‌های زیادی را به‌عمل آوردند و البته این رئیس‌جمهور آمریکا بود که از روی استیصال، از انواع اهرم‌ها برای این امر استفاده می‌کرد.
وی تصریح کرد: بنده علی‌الاصول، نظر دیگری داشتم ولی از باب تعهّدی که رئیس‌جمهور محترم به‌عنوان رئیس شورای عالی امنیّت ملّی از طرف خود و سایر اعضا در پاسداشت حقوق ملّت ایران و جبهه مقاومت به بنده دادند و تصریح به قبول مسئولیت آن نمودند، اجازه‌ی آن را صادر نمودم.
امام جمعه پلدشت افزود: از روز نهم اسفند و عروج خونین رهبر شهید انقلاب، قدرت میدان و بعثت خیابان در کنار هم نقشه‌های دشمن را تماماً نقش بر آب کرده و این واقعیت را در دنیا تثبیت کرده که «ایرانِ پس از جنگ رمضان» به معنای واقعی کلمه یک ابرقدرت جدید است.
وی اظهار کرد: باور به جایگاه جدید ایران در منطقه و جهان البته به هیچ عنوان ملازم موافقت با همه تصمیمات سیاسی این چهار ماه نیست؛ چه اینکه در روز‌های اخیر همان کسانی که چند ده روز متمادی، همه انتقادات به آتش‌بس و مذاکرات را با چکش «همه چیز با رهبری هماهنگ است» سرکوب کردند، امروز در نقد آتش‌بس سخن می‌گویند، به وقوع مذاکره هسته‌ای در پاکستان اعتراف می‌کنند و در زمانی که دیگر دیر شده حسرت می‌خورند که چرا محاصره از روز اول پاسخ داده نشد.
جمشیدی گفت: تلاش زیادی شد تا بین میدان و دیپلماسی «همه چیز» هماهنگ القا شود، اما مقایسه ساده‌ای میان بیانیه آتش‌بس شعام و وعده‌های تیم مذاکره‌کننده با متن تفاهم، نشان می‌دهد تیم سیاسی کشور در مرحله «تثبیت دستاورد‌های میدان» به هیچ عنوان متناسب با میدان و خیابان عمل نکرده است.
وی تصریح کرد: «نقص دیپلماسی» به هیچ عنوان به معنای شکست ایران در مجموع «جنگ رمضان» به عنوان یک «رخداد تمدنی» نیست، این یک معادله دوسویه است که «ضعف متن تفاهم» نباید ملت را از پیروزی‌های بزرگ این جنگ غافل کند و از سوی دیگر سیاسیون نباید پیروزی‌های میدان را ابزار توجیه نقایص دیپلماسی بدانند.
امام جمعه پلدشت افزود: واقعیت غیرقابل خدشه این است که جمهوری اسلامی در این جنگ فرای همه تصورات داخلی و خارجی ظاهر شد و این روند یقیناً در درگیری‌های بعدی نمود بیشتری پیدا می‌کند؛ این مهمترین مساله‌ای است که توجه به آن و در نظر گرفتن همیشگی‌اش، گره‌های ذهنی متعددی از جمله راز حمایت شیخ نعیم قاسم از روند گفت‌و‌گو‌ها را باز خواهد کرد و اتهامات بی‌اساس مغرضان به منتقدان را بی‌اثر می‌کند.


نظرات شما