چهارشنبه ۱۷ تير ۱۴۰۵

اجتماعی

جابجایی مسافر در استان اردبیل ۲۰ درصد کاهش یافت

جابجایی مسافر در استان اردبیل ۲۰ درصد کاهش یافت
پیام آذری - معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اردبیل با بیان این که ۲۷۶ هزار مسافر طی سه ماه نخست امسال از استان به مقاصد مختلف کشور جابجا شده‌اند، گفت: جابجایی مسافران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد کاهش یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اردبیل با بیان این که ۲۷۶ هزار مسافر طی سه ماه نخست امسال از استان به مقاصد مختلف کشور جابجا شده‌اند، گفت: جابجایی مسافران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۰ درصد کاهش یافته است.

پیام آذری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، رضا شیرین زاده روز چهارشنبه با اشاره به صدور ۴۰ هزار و ۴۲۸ صورت وضعیت در سه ماه نخست سال جاری از سوی شرکت‌های حمل و نقل استان اردبیل، اظهار کرد: صدور صورت وضعیت نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.
وی افزود: کاهش جابجایی مسافر و صدور صورت وضعیت از سوی شرکت‌های حمل و نقل استان اردبیل بیانگر تغییر الگوی سفر مردم است که دلایل مختلفی همچون شرایط اقتصادی دارد.
معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اردبیل بیان کرد: از مجموع مسافران جابجا شده ۱۵۵ هزار و ۶۲۰ مسافر با اتوبوس، ۳۲ هزار و ۶۶۹ مسافر با مینی‌بوس و ۸۸ هزار و ۲۱۸ مسافر نیز از طریق ناوگان عمومی سواری در استان جابجا شدند که نشان‌دهنده سهم قابل توجه هر یک از این ناوگان‌ها در پاسخگویی به تقاضای سفر‌های برون‌شهری است.
شیرین زاده با اشاره به پراکندگی جغرافیایی سفرها، اضافه کرد: بر اساس آمار ثبت شده در مدت یاد شده اردبیل، مشگین‌شهر، خلخال و پارس‌آباد به ترتیب بیشترین سهم جابجایی مسافر را داشتند که نشان‌دهنده نقش محوری این مسیر‌ها در شبکه حمل و نقل استان است.
وی گفت: در مدت یاد شده ۱۶۱ هزار و ۹۹۴ نفر مسافر از اردبیل، ۴۳ هزار مسافر از مشگین‌شهر، ۲۶ هزار مسافر از خلخال، بیش از ۲۲ هزار مسافر از پارس آباد و ۱۲ هزار مسافر از گرمی جابجا شده‌اند.
معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اردبیل افزود: همچنین ۲هزار و ۴۵۵ مسافر از نیر، هزار و ۷۱۳ مسافر از نمین، ۶۶۸ مسافر از اصلاندوز، ۵۱۲ مسافر از کوثر، ۴۸۲ مسافر از سرعین، ۴۰ مسافر از بیله‌سوار و بیش از چهار هزار مسافر از سایر نقاط استان اردبیل به مقاصد مختلف کشور جابجا شدند.
شیرین زاده اظهار کرد: با وجود کاهش تعداد مسافران و سفر‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته تلاش می‌شود با نظارت مستمر بر عملکرد شرکت‌ها و مدیریت ناوگان موجود، علاوه بر افزایش ایمنی و بهبود کیفیت خدمات ارائه شده، سطح رضایت مسافران نیز ارتقا یابد.
وی بیان کرد: هفت پایانه، ۶۲ شرکت مسافربری، ۲ هزار و ۲۴۰ راننده و یک هزار و ۲۳۱ ناوگان مسافری به مردم و مسافران خدمات ارائه می‌کنند.
معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اردبیل اضافه کرد: مردم و مسافران می‌توانند هر گونه شکایت و انتقاد خود از عملکرد شرکت‌های حمل و نقل و رانندگان را به سامانه ۱۴۱ اداره کل راهداری استان اطلاع دهند تا در اسرع وقت در کمیسیون‌های مربوط به تخلفات رسیدگی شود.


نظرات شما