شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۵

سیاسی

امام جمعه اردبیل: ملت در برابر فزون خواهی آمریکا قامت خم نمی‌کند

امام جمعه اردبیل: ملت در برابر فزون خواهی آمریکا قامت خم نمی‌کند
پیام آذری - امام جمعه اردبیل با اشاره به حملات اخیر آمریکا به جنوب ایران گفت: ملت در برابر فزون خواهی آمریکا قامت خم نمی‌کند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - امام جمعه اردبیل با اشاره به حملات اخیر آمریکا به جنوب ایران گفت: ملت در برابر فزون خواهی آمریکا قامت خم نمی‌کند.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ؛ آیت الله سید حسن عاملی که در خطبه‌های نماز جمعه اردبیل سخن می‌گفت، با اشاره به حملات اخیر آمریکا به جنوب ایران اظهار داشت: ترامپ این روز‌ها برای اثرگذاری روی اراده مسئولان و خسته کردن ملت ما، برای رها شدن از کابوس بسته شدن تنگه هرمز، دست به حملات محدود در جنوب ایران می‌زند؛ او در توهم زندگی می‌کند و خیال می‌کند با فشار نظامی، ایران امتیاز می‌دهد یا خسته می‌شود؛ اما ملتی که چهار ماه است در برابر فزون خواهی آمریکا ایستاده، قامت خم نمی‌کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل افزود: من به ملت ایران بشارت می‌دهم که آمریکا با اشتباه اخیر خود که توافق را به هم زد، خود را به یک جهنم انداخته است؛ این فرصت را نباید از دست بدهیم؛ آن ها، نه تحمل بسته شدن تنگه را دارند، نه تحمل بالا رفتن قیمت نفت را دارند، نه تحمل شکست انتخاباتی که سه ماه دیگر در آمریکا برگزار خواهد شد و به شدت به قیمت سوخت، انرژی و بنزین وابسته است را دارند، نه تحمل اعتراض کشور‌های عربی را که مدام می‌گویند ما را به جنگ ناخواسته کشاندید و امنیت، آسایش، رفاه، ثبات و اقتصاد کشور ما را کاملاً به هم ریخته‌اید، و نه تحمل اعتراض جهانی برای درست شدن بحران اقتصادی به دست ترامپ با بسته شدن تنگه را دارند. 
خطیب نماز جمعه اردبیل افزود: ایران در نهایت، در این جنگ هم پیروز کامل میدان خواهد شد و هم از جهت اقتدار و موقعیت جهانی و وزن سیاسی به قله قدم خواهد گذاشت.
آیت الله عاملی با اشاره به اینکه قاطبه ملت ما طرفدار دفاع از کشور در برابر فزون خواهی آمریکا و صهیونیزم هستند گفت: سخن چند سیاستمدار که مرعوب قدرت آمریکا هستند، خللی در وحدت ما درست نمی‌کند و نباید دشمن به آن دلشاد و خوشحال و امیدوار باشد.
وی خاطر نشان کرد: هر فرد غیور ایرانی، روی سه موضوع، معامله و مسامحه نمی‌کند؛ منافع ملی، حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ایران؛ حفاظت از این سه که نقطه اشتراک تمام ایرانی‌ها با تمام مشارب فکری است اقتضاء می‌کند که ما در برابر بدترین تجاوز از مقاومت صحبت کنیم. صلح بعد از تامین این سه مطلب است.


نظرات شما