جمعه ۲ مرداد ۱۴۰۵

گفتگو

ارومیه میزبان اردوی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان ایران برای حضور در میادین آسیایی شد

ارومیه میزبان اردوی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان ایران برای حضور در میادین آسیایی شد
پیام آذری - ایرنا/ اردوی آمادگی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان جمهوری اسلامی ایران با حضور پنج ورزشکار از استان‌های مختلف کشور برای حضور قدرتمند در رقابت‌های آسیایی ناگویا و ...
  بزرگنمايي:

پیام آذری - ایرنا/ اردوی آمادگی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان جمهوری اسلامی ایران با حضور پنج ورزشکار از استان‌های مختلف کشور برای حضور قدرتمند در رقابت‌های آسیایی ناگویا و مسابقات قهرمانی آسیای ازبکستان در ارومیه آغاز شده است.
سرمربی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره این اردو گفت: در این اردو ندا شهسواری از بازیکنان باسابقه تیم ملی ایران از تهران به همراه الینا رحیمی از آذربایجان‌غربی، ستایش ایلوخانی از همدان، مهشید اشتری از خراسان‌رضوی و فاطمه یاری از مازندران حضور دارند.
سیما لیموچی افزود: این اردو تا چهارم مرداد امسال در خانه تنیس روی میز ارومیه ادامه می‌یابد و با توجه به ظرفیت‌های میزبانی ارومیه،‌ مطمئن هستیم تمرینات باکیفیتی خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: شرایط میزبانی ارومیه بسیار خوب بوده و تمهیدات خوبی برای میزبانی از بهترین‌های پینگ‌پنگ ایران در ارومیه اندیشیده شده است.
سرمربی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ارومیه،‌ میزبان نخستین اردوی تیم ملی است،‌ ادامه داد: پیش‌بینی کرده‌ایم پیش از بازی‌های آسیایی ناگویا، پنج اردوی آمادگی در استان‌های مختلف برگزار کنیم.
وی اظهار کرد: بازی‌های آسیایی ناگویا، ۲۸ شهریور تا ۵ مهرماه برگزار می‌شود و قرار است مهشید اشتری به همراه ستایش ایلوخانی نفرات اعزامی به این رقابت‌ها باشند.
لیموچی گفت: پنج پینگ‌پنگ‌باز شامل الینا رحیمی، مهشید اشتری، ستایش ایلوخانی، فاطمه یاری و ندا شهسواری نیز به رقابت‌های قهرمانی آسیا که آبان امسال در ازبکستان برگزار خواهد شد، اعزام می‌شوند.


نظرات شما