شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

طباطبایی: هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن یک ضرورت است

طباطبایی: هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن یک ضرورت است
پیام آذری - سراب- امام جمعه سراب با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن، گفت: دشمن با انتشار اخبار دروغ و ایجاد شبهه، به دنبال تضعیف باورهای دینی و ایجاد تفرقه در جامعه است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - سراب- امام جمعه سراب با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن، گفت: دشمن با انتشار اخبار دروغ و ایجاد شبهه، به دنبال تضعیف باورهای دینی و ایجاد تفرقه در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد طباطبایی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سراب، با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار کرد: تقوا، عمل به واجبات و ترک محرمات، مهم‌ترین عامل سعادت انسان در دنیا و آخرت است و همه مسلمانان باید سبک زندگی خود را بر اساس دستورات الهی تنظیم کنند.
عفاف و حجاب؛ از ارزش‌های بنیادین اسلام
وی با اشاره به آیات سوره نور، عفاف و پاکدامنی را از مهم‌ترین آموزه‌های دین اسلام دانست و افزود: زنان و مردان مؤمن موظف هستند حدود الهی را رعایت کنند و از هر اقدامی که زمینه تضعیف حیا و عفت در جامعه را فراهم می‌کند، پرهیز داشته باشند.
امام جمعه سراب با بیان اینکه دشمنان اسلام در سال‌های اخیر عفاف و حجاب را به طور ویژه هدف قرار داده‌اند، تصریح کرد: امروز برخی افراد در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی با انگیزه‌های مالی، بی‌حجابی و جلوه‌گری را ترویج می‌کنند تا ارزش‌های دینی را کمرنگ کرده و جامعه را از مسیر صحیح منحرف سازند.
طباطبایی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) درباره ویژگی‌های آخرالزمان، بر ضرورت صیانت از ارزش‌های اخلاقی و دینی تأکید کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر، حفظ حجاب، اقامه نماز، حضور در مناسک دینی و افزایش بصیرت اجتماعی از ارکان حفظ سلامت جامعه اسلامی است.
وی با تقدیر از حضور پرشور زائران در پیاده‌روی اربعین حسینی، اظهار کرد: این حرکت عظیم معنوی جلوه‌ای از عشق و ارادت مردم به اهل‌بیت (ع) است و امیدواریم خداوند متعال این زیارت و عبادت را از همه زائران قبول فرماید و توفیق زیارت با معرفت را نصیب همگان کند.
رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها
امام جمعه سراب با گرامیداشت روز خبرنگار و یاد شهید محمود صارمی، خبرنگاران را از ارکان مهم آگاهی‌بخشی در جامعه دانست و گفت: امروز خبر، رسانه و شبکه‌های اجتماعی نقش تعیین‌کننده‌ای در تحولات جهان دارند و قدرت‌های بزرگ با بهره‌گیری از رسانه‌ها و انتشار اخبار نادرست، در پی تأثیرگذاری بر افکار عمومی و ایجاد آشوب و بی‌ثباتی در کشورهای مختلف هستند.
وی افزود: دشمنان در فتنه‌های اخیر نیز با انتشار اخبار کذب تلاش کردند امنیت و آرامش کشور را مخدوش کرده و مردم را نسبت به نظام و مسئولان بدبین کنند، اما واقعیت‌ها با انتشار اسناد و مدارک روشن شد و اهداف آنان ناکام ماند.
طباطبایی بر ضرورت هوشیاری مردم در برابر عملیات رسانه‌ای دشمن تأکید کرد و گفت: نباید اجازه داد دشمن از طریق فضای مجازی بر ذهن جوانان و خانواده‌ها اثر بگذارد و مسئولان نیز باید در مقابله با این تهدیدها با جدیت بیشتری عمل کنند.
وحدت؛ رمز حفظ امنیت و اقتدار کشور
امام جمعه سراب با اشاره به سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع)، اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) در روایتی، اختلاف و تفرقه داخلی را بزرگ‌ترین تهدید برای امت اسلامی معرفی کرده‌اند و این مسئله نشان می‌دهد که حفظ وحدت، شرط اساسی امنیت، رفاه و اقتدار جامعه است.
وی با استناد به آیه «إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّیٰ یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ»، افزود: تا زمانی که مردم برای اصلاح رفتار خود، حفظ اتحاد و همدلی تلاش نکنند، مشکلات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی برطرف نخواهد شد.
طباطبایی خاطرنشان کرد: تجربه تاریخ نشان داده است که هیچ دشمن خارجی بدون ایجاد اختلاف و شکاف داخلی نتوانسته بر ملتی مسلط شود و امروز نیز دشمنان انقلاب اسلامی در تلاش هستند تا با دامن زدن به اختلافات، وحدت ملت ایران را خدشه‌دار کنند.
وی با گرامیداشت روز شهدای مدافع حرم، ایثار و فداکاری این شهیدان را عامل حفظ امنیت و عزت جهان اسلام دانست و گفت: مدافعان حرم با جانفشانی خود از حریم اهل‌بیت (ع)، امنیت کشور و ارزش‌های اسلامی دفاع کردند و نشان دادند که مکتب اهل‌بیت (ع) برترین سرمایه امت اسلامی است.
وقف، سرمایه‌ای ماندگار برای جامعه
امام جمعه سراب با اشاره به روز وقف نیز اظهار کرد: سنت حسنه وقف از تأکیدات دین اسلام است و باید مطابق نیت واقفان و در چارچوب احکام شرعی اجرا شود تا آثار و برکات آن در جامعه استمرار یابد.
وی در پایان با تأکید بر ضرورت تبعیت از ولایت، حفظ وحدت و عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: همه اقشار جامعه باید با هوشیاری، انسجام و حضور فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، مانع نفوذ دشمن و ایجاد تفرقه در جامعه شوند.


نظرات شما