پیام آذری - شبکه تعاون روستایی آذربایجان غربی در ادامه خرید انگور، گوجهفرنگی و سیب صنعتی، بیش از ۲ هزار تن از باغداران استان خریداری کرده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، سجاد حسامی، مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی با اشاره به تداوم فعالیت شبکه تعاون روستایی در زمینه خرید محصولات کشاورزی اظهار کرد: با هدف حمایت از تولیدکنندگان، تنظیم بازار و جلوگیری از تضییع حقوق کشاورزان، فرآیند خرید انگور، گوجهفرنگی و سیب صنعتی در نقاط مختلف استان همچنان ادامه دارد.
حسامی افزود: شبکه تعاون روستایی استان با بهرهگیری از ظرفیت اتحادیهها، شرکتهای تعاونی روستایی و مراکز خرید، تلاش میکند محصولات تولیدی کشاورزان در سریعترین زمان ممکن جمعآوری و به مراکز فرآوری و صنایع تبدیلی هدایت شود.
مدیر تعاون روستایی آذربایجان غربی با تأکید بر اهمیت خرید محصولات در زمان مناسب، گفت: استمرار خرید و ایجاد بستر مناسب برای تحویل محصول، علاوه بر کمک به مدیریت بازار، موجب کاهش دغدغه تولیدکنندگان و فراهم شدن زمینه عرضه مطمئن محصولات خواهد شد.
وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت قابل توجه استان در تولید سیب، برنامهریزی لازم برای جمعآوری و هدایت محصول به واحدهای فرآوری در حال انجام بوده و تاکنون بیش از ۲ هزار تن خریداری شده است.
حسامی ادامه داد: تلاش میکنیم با تقویت نقش تعاونیها در زنجیره تولید تا بازار، توسعه خرید توافقی، حمایت از کشاورزان و استفاده از ظرفیت صنایع تبدیلی، سهم بیشتری در ساماندهی بازار محصولات کشاورزی داشته باشیم.