دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

۲هزار بسته تحصیلی میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشگین‌شهر توزیع شد

۲هزار بسته تحصیلی میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشگین‌شهر توزیع شد
پیام آذری - مشگین‌شهر- همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، ۲ هزار بسته تحصیلی، میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشگین‌شهر توزیع شد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مشگین‌شهر- همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، ۲ هزار بسته تحصیلی، میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشگین‌شهر توزیع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه بازگشایی مدارس و با هدف حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار، ۲ هزار بسته تحصیلی تهیه و در اختیار دانش‌آموزان تحت حمایت قرار گرفت.
این بسته‌ها با هدف کمک به تأمین بخشی از نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان و فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای حضور آنان در مدارس در سال تحصیلی جدید توزیع شد.
مهدی بخشی در این مراسم با قدردانی از اقدامات کمیته امداد و مشارکت مجموعه‌های مختلف در حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار، بر ضرورت فراهم کردن فرصت‌های برابر آموزشی تأکید کرد.
فرماندار مشگین‌شهر حمایت از دانش‌آموزان و کمک به تأمین نیازهای تحصیلی آنان را از مصادیق مسئولیت اجتماعی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای حمایتی دانست و بر تداوم همکاری مجموعه‌های شهرستان برای حمایت از خانواده‌های نیازمند تأکید کرد.
توزیع این بسته‌های تحصیلی در راستای کاهش بخشی از دغدغه‌های خانواده‌های کم‌برخوردار و کمک به آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان با آمادگی بیشتر انجام شد.


نظرات شما