يکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵

اجتماعی

انجمن اقامتگاه‌های گردشگری کشاورزی اردبیل تشکیل شد

انجمن اقامتگاه‌های گردشگری کشاورزی اردبیل تشکیل شد
پیام آذری - معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل با بیان اینکه تشکل‌ها مسیر فعالیت بخش خصوصی را هموار می‌کنند از تشکیل و راه‌اندازی انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی و محیط‌های روستایی و عشایری با هدف پیگیری مطالبات فعالان این عرصه در استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل با بیان اینکه تشکل‌ها مسیر فعالیت بخش خصوصی را هموار می‌کنند از تشکیل و راه‌اندازی انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی و محیط‌های روستایی و عشایری با هدف پیگیری مطالبات فعالان این عرصه در استان خبر داد.

پیام آذری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، یحیی نجارقابل روز شنبه در جلسه تشکیل این انجمن گفت: با برگزاری اولین مجمع عمومی و عادی انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی و محیط‌های روستایی و عشایری (گردشگری کشاورزی) استان اردبیل، ضمن تصویب اساسنامه با برگزاری انتخابات، بابک مقدم، مهتاب قلی‌پور و سجاد فتاحی به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و نازنین اصغری به عنوان بازرس انجمن انتخاب شدند.
وی اظهار کرد: با توجه به توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی و محیط‌های گردشگری کشاورزی در استان، جای خالی یک تشکل حرفه‌ای در این حوزه احساس می‌شد که با پیگیری‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بهره‌برداران فعالیت این انجمن آغاز شد.
معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل بیان کرد: انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی و گردشگری کشاورزی استان می‌تواند با پیگیری نظام‌مند مطالبات اعضا از دستگاه‌های دولتی، در تقویت بخش خصوصی و رفع مشکلات بوم‌گردی و گردشگری کشاورزی نقش بسزایی داشته باشد و مستلزم فعال بودن هیات مدیره است.
نجارقابل با اشاره به حمایت کامل اداره کل از انجمن‌های حرفه‌ای بخش خصوصی، اضافه کرد: انجمن باید برنامه‌محور بوده و با مشارکت تمام اعضا و تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای هموار کردن مسیر فعالیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی و محیط‌های گردشگری کشاورزی تلاش کند.
وی با اشاره به لزوم حفظ هویت در خدمات ارائه شده در بوم‌گردی‌ها، افزود: بوم‌گردی‌ها از مهم‌ترین تاسیسات توسعه صنعت گردشگری هستند و این انجمن با هدف معرفی و آشنایی با ظرفیت‌های بوم گردی و محوطه‌های گردشگری کشاورزی استان تشکیل و راه اندازی شد.
معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل ادامه داد: در جنگ تحمیلی اخیر مسافران و گردشگرانی که وارد استان شدند اکثرا اقامتگاه‌های بوم‌گردی، خانه‌های روستایی و جاذبه‌های طبیعی را برای اقامت و بازدید انتخاب کردند و این نشان می‌دهد فرصت و ظرفیت مناسبی در استان برای توسعه گردشگری روستایی و بومی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
نجارقابل گفت: تشکل‌های صنوف مختلف نقش مهمی در پیگیری امور، هماهنگی فعالان هر حوزه، تبلیغات و معرفی ظرفیت‌ها دارند و در این راستا چهار تشکل مراکز اقامتی، آبدرمانی‌ها، دفاتر خدمات مسافرتی و راهنمایان گردشگری در استان اردبیل فعال است و تشکل حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی و گردشگری کشاورزی پنجمین تشکل حوزه گردشگری استان محسوب می‌شود.


نظرات شما