يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

پیرغلامان حسینی در اردبیل تجلیل شدند

پیرغلامان حسینی در اردبیل تجلیل شدند
پیام آذری - به همت شورا و شهرداری اردبیل ۱۱ پیرغلام حسینی در آستانه محرم در اردبیل تجلیل شدند.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - به همت شورا و شهرداری اردبیل ۱۱ پیرغلام حسینی در آستانه محرم در اردبیل تجلیل شدند.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل در بیست و سومین آئین استقبال از محرم که همزمان با تجمع اردبیلی‌ها در لبیک به رهبر انقلاب و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی در میدان بیعت اردبیل برگزار شد، ۱۱ نفر از پیرغلامان دربار حسینی از محله طوی، اوچدکان، معمار، عالی قاپو، پیرعبدالملک، عباسیه و مساجد ملاباشی، چهارده معصوم رحیم طیار، ولیعصر و صاحب الزمان تجلیل شدند.
شهردار اردبیل در این آئین اظهار کرد: این پیرغلامان حسینی سال‌های متمادی در برگزاری آئین‌های سوگواری بدون تمنا تلاش کرده و به اعتلای جایگاه مرثیه و مداحی اردبیل کمک کردند.
محمود صفری خاطرنشان کرد: شورا و شهرداری اردبیل با برگزاری آئین استقبال از محرم در طلیعه ماه عزای حسینی تلاش می‌کند تا شرایطی متفاوت در شهر برای برگزاری این آئین‌های سوگواری فراهم کرده و اردبیل را به عنوان پایتخت حسینیت در اقامه عزای حسینی معرفی کند.
وی با قدردانی از مقاومت و ایستادگی بیش از ۱۰۰ روزه مردم ایران به ویژه عاشقان و محبان اهل بیت در استان اردبیل بیان کرد: میدان بیعت اردبیل گواه رستاخیزی ملتی است که با لبیک به مولایشان امام حسین (ع) در این مدت در مقابل قلدرمآبی ابرقدرت جهانی ایستاده و ذره‌ای اصول خود عقب نشینی نکرده است.
شهردار اردبیل صداقت در پیمودن راه و مرام سیدالشهدا و بیعت با تفکر همراه با حریت و آزادگی امام سوم شیعیان را چراغ راه حقیقی توصیف کرد و افزود: شعار امسال عزاداران اردبیل شعار برخواسته از مکتب حسینی است که در آن حریت و آزادگی حرف اول و آخر را می‌زند.
صفری گفت: این تفکر حسینی باید سبک زندگی ما باشد چرا که در ادامه مسیر مقاومت به اندیشه و مرام عزت آفرین اردوگاه حسینی نیاز داریم.
در این مراسم شرکت کنندگان بار‌ها شعار هیهات من الذله، ما ملت حسینیم/ذلت نمی‌پذیریم، خونی که در رگ ماست/هدیه به رهبر ماست/لبیک یا حسین/لبیک یا ابوالفضل سر داده و بر قدرت نمایی حقیقی و حضور در صحنه تاکید کردند.


نظرات شما