پیام آذری - مردم انقلابی آذربایجان غربی در یکصد و هفتادمین تجمع شبانه، تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حضور مقتدرانه مردم را عامل شکست توطئه و کودتای دشمن اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، در صد و هفتادمین تجمع شبانه مردم آذربایجان غربی همچنان با حضور گسترده و منسجم نشان دادند که تا پای جان پای کار ایران اسلامی ایستادهاند.
مردم آذربایجانغربی در آستانه سالروز کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲؛ واقعهای که دست پنهان و آشکار آمریکا در آن دیده شد اعلام کردند اجازه نخواهند داد تاریخ تکرار شود، چرا که ملت ایران در حوادث ۱۸ و ۱۹ دی و جنگ های تحمیلی دوم و سوم با هدایت رهبر شهید انقلاب خلف صالح ایشان، با صلابت در میدان ایستادگی کردند.
قشرهای مختلف مردم آذربایجانغربی با سردادن شعارهای انقلابی و حماسی به دشمنان اعلام کردند پیوند ناگسستنی میان «تدابیر و هدایت رهبر معظم انقلاب» و «پای کار بودن و ایستادگی مقتدرانه مردم» سد محکمی در برابر تهدیدات و توطئههای آنها ست.