چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

آغاز آسفالت مسیر گردشگری قوتورسویی اردبیل پس از ۲۴ سال

آغاز آسفالت مسیر گردشگری قوتورسویی اردبیل پس از ۲۴ سال
پیام آذری - فرماندار مشگین‌شهر از اجرای عملیات آسفالت مسیر گردشگری قوتورسویی پس از ۲۴ سال خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - فرماندار مشگین‌شهر از اجرای عملیات آسفالت مسیر گردشگری قوتورسویی پس از ۲۴ سال خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل ؛ مهدی بخشی فرماندار مشگین‌شهر در بازدید از مسیر گردشگری قوتورسویی که با همراهی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان و بخشدار مشگین شرقی انجام شد، اظهار کرد: مسیر گردشگری قوتورسویی پس از گذشت ۲۴ سال، با اختصاص اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال آسفالت می‌شود.
وی با قدردانی از اقدامات اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اردبیل و اداره راهداری شهرستان مشگین‌شهر افزود: اجرای این پروژه از مطالبات مهم مردم و گردشگران منطقه بوده و با پیگیری‌های انجام‌شده، روند عملیاتی شدن آن در دستور کار قرار گرفته است.
فرماندار مشگین‌شهر همچنین با اشاره به وضعیت اعتبارات حوزه راهداری شهرستان و پیگیری‌های نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی و استاندار اردبیل، بیان کرد: توسعه و بهسازی راه‌های ارتباطی شهرستان از اولویت‌های اساسی مدیریت شهرستان است و در این راستا پروژه‌های متعددی در حال اجراست.
بخشی ادامه داد: آسفالت مسیر وراغول تا میدان بسیج، لنج‌آباد و محور مشگین‌شهر ـ اهر از جمله طرح‌های ضروری حوزه راهداری شهرستان است که با اعتباری بالغ بر ۵۶۰۰ میلیارد ریال در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: بهسازی و ارتقای کیفیت محور‌های مواصلاتی شهرستان علاوه بر تسهیل تردد شهروندان، نقش مهمی در توسعه گردشگری، رونق اقتصادی و افزایش ایمنی جاده‌های منطقه خواهد داشت.


نظرات شما