شنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۵

اقتصادی

یک همت از حقوق معادن تکاب برای تکمیل زیرساخت‌های منطقه تخصیص یافته است

یک همت از حقوق معادن تکاب برای تکمیل زیرساخت‌های منطقه تخصیص یافته است
پیام آذری - در جهت تکمیل زیرساخت‌ها خصوصا راه‌های اصلی شهرستان یک همت از حقوق معادن برای تحقق این امر دریافت و تخصیص یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - در جهت تکمیل زیرساخت‌ها خصوصا راه‌های اصلی شهرستان یک همت از حقوق معادن برای تحقق این امر دریافت و تخصیص یافته است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، حجت الاسلام محمد میرزایی نماینده مردم شهرستان‌های تکاب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری تکاب گفت: یک همت از حقوق معادن تکاب برای تکمیل زیرساخت‌های منطقه تخصیص یافته است.
حجت الاسلام میرزایی افزود: تا به امروز ۸۵ کیلومتر از مسیر‌های اصلی تکاب تا تخت سلیمان ۴ بانده شده است.
وی گفت: ۱۲۰ میلیارد تومان نیز از محل حقوق دولتی معادن برای تکمیل مسیر تخت سلیمان اختصاص یافته است.
نماینده مردم شهرستان‌های تکاب و شاهیندژ در مجلس شورای اسلامی گفت: ۲۰ درصد حقوق معادن برای توسعه مسیر تخت سلیمان به دندی اختصاص یافته است.
وی گفت: طی دو سال اخیر در ۵۱ روستا از روستا‌های تکاب طرح هادی بصورت کامل اجرا شده و ۵ روستا نیز در دست اقدام است.
حجت الاسلام میرزایی افزود: برای تحقق کامل اجرای طرح هادی در روستا‌ها ۱۵۰۰ تن قیر برای بنیاد مسکن اخذ شده است.
وی گفت: خدمات شایسته‌ای در حوزه‌های مختلف خصوصا تکمیل زیرساخت‌ها در شهرستان تکاب صورت گرفته است.
محمد نیکنام فرماندار تکاب نیز گفت: تکاب به مدد حمایت‌های نماینده مردم شهرستان‌های تکاب و شاهیندژ و با تلاش مسؤلان ادارات و بخشداران شهرستان به کارگاه عمرانی تبدیل شده است.
فرماندار تکاب افزود: در بحث راه روستایی و عمران روستایی بزودی به بکی از شهر‌های سبز در این موارد تبدیل خواهیم شد.
وی گفت: تا پایان سالجاری بیش از ۲۵ کیلومتر راه روستایی آسفالت خواهد شد.
در ادامه رؤسای ادارات با ارائه عملکرد عمرانی خدمات دولت در بحث عمران روستایی و شهری را ارائه کردند.


نظرات شما