جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

جذب ۳۰ همت سرمایه‌گذاری دربخش گردشگری آذربایجان غربی

جذب ۳۰ همت سرمایه‌گذاری دربخش گردشگری آذربایجان غربی
پیام آذری - آذربایجان غربی با جذب ۳۰ همت سرمایه‌گذاری، اجرای ۵۴ طرح گردشگری و ثبت ۱۴ اثر جدید در فهرست آثار ملی، در مسیر تبدیل شدن به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور قرار گرفته است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - آذربایجان غربی با جذب ۳۰ همت سرمایه‌گذاری، اجرای ۵۴ طرح گردشگری و ثبت ۱۴ اثر جدید در فهرست آثار ملی، در مسیر تبدیل شدن به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور قرار گرفته است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: با جذب ۳۰ همت سرمایه‌گذاری، اجرای ۵۴ طرح گردشگری و ثبت ۱۴ اثر جدید در فهرست آثار ملی، استان در مسیر تبدیل شدن به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور قرار گرفته است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در نشست خبری با اصحاب رسانه با تأکید بر نقش مهم رسانه‌ها در امیدآفرینی و مقابله با جنگ روانی دشمنان اظهار کرد: رسانه ابزاری اثرگذار است که می‌تواند در کنار اطلاع‌رسانی صحیح، به تقویت سرمایه اجتماعی و ایجاد امید در جامعه کمک کند.
مرتضی صفری با قدردانی از همراهی خبرنگاران، فعالان گردشگری، هنرمندان صنایع‌دستی و کارکنان این اداره‌کل افزود: موفقیت‌های امروز حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان حاصل تلاش جمعی و همکاری همه فعالان این عرصه است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با اشاره به دستاورد‌های حوزه میراث‌فرهنگی گفت: در سال گذشته ۱۴ اثر تاریخی استان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید و با این ثبت‌ها تعداد آثار ثبت ملی استان به یک‌هزار و ۸۸۲ اثر افزایش یافت. همچنین ۱۵ پرونده دیگر نیز برای ثبت ملی آماده شده است.
وی ادامه داد: بیش از ۳۰ پروژه مرمتی و حفاظتی در سطح استان اجرا شده و مطالعات تعیین عرصه و حریم تعدادی از آثار تاریخی نیز در حال انجام است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی از رشد چشمگیر سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته ۹۰ موافقت اصولی برای طرح‌های گردشگری صادر شد که ارزش سرمایه‌گذاری آنها به حدود ۳۰ همت می‌رسد.
وی افزود: هم‌اکنون ۵۴ طرح گردشگری با مشارکت بخش خصوصی در استان در حال اجرا است که با بهره‌برداری از آنها بیش از ۲ هزار تخت اقامتی به ظرفیت استان افزوده خواهد شد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه آذربایجان‌غربی هنوز از تمام ظرفیت‌های گردشگری خود بهره‌مند نشده است، تصریح کرد: برآورد ما این است که تنها حدود ۴۰ درصد ظرفیت‌های گردشگری استان فعال شده و با تکمیل زیرساخت‌ها می‌توان شاهد تحول بزرگی در این حوزه بود.
وی همچنین از پرداخت ۱۲۴ میلیارد تومان تسهیلات به ۹۷۰ هنرمند صنایع‌دستی و اختصاص ۱۵۱ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های گردشگری خبر داد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موفقیت هنرمندان استان در کسب نشان ملی اصالت صنایع‌دستی گفت: در سال ۱۴۰۴ تعداد ۲۶ اثر از هنرمندان استان موفق به دریافت نشان ملی اصالت شدند که این موضوع بیانگر ارتقای کیفیت تولیدات صنایع‌دستی و افزایش توان رقابتی آنها در بازار‌های داخلی و خارجی است.
وی در پایان با اشاره به کسب رتبه نخست جشنواره شهید رجایی استان برای سومین سال متوالی توسط این اداره‌کل، این موفقیت را حاصل تلاش کارکنان، فعالان حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی و همراهی رسانه‌های استان دانست.


نظرات شما