دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

حمایت از ایده‌ها و ظرفیت های خوبی آذربایجان غربی

حمایت از ایده‌ها و ظرفیت های خوبی آذربایجان غربی
پیام آذری - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی بر حمایت از ایده‌ها و ظرفیت جوانان برای تقویت سرمایه اجتماعی تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی بر حمایت از ایده‌ها و ظرفیت جوانان برای تقویت سرمایه اجتماعی تأکید کرد.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی بر حمایت از ایده‌ها و ظرفیت جوانان و سازمان‌های مردم‌نهاد برای تقویت سرمایه اجتماعی، امیدآفرینی و ایجاد نشاط اجتماعی تأکید کرد.
رسول مقابلی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با اشاره به اهمیت برنامه‌های اوقات فراغت در ایجاد نشاط اجتماعی و بروز استعدادهای جوانان، افزود: با شناسایی و رفع موانع دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی، گردشگری، شهرداری‌ها و نهادهای عمومی زمینه فعالیت سمن‌ها و مشارکت جوانان را تسهیل نمایند.
وی همچنین با اشاره به شرایط جنگی و وضعیت خطیر کشور، نقش جوانان و سمن‌ها را در تقویت انسجام اجتماعی و گفتمان وحدت مهم دانسته و خاطرنشان کرد: حمایت از طرح‌های امیدآفرین و نشاط‌آفرین می‌تواند به تقویت سرمایه اجتماعی کمک کند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌غربی در پایان بر اجرای کیفی برنامه‌های اوقات فراغت و ارزیابی میزان اثربخشی این برنامه‌ها تأکید کرد.


نظرات شما